Kokemuksia seksivälineistä – lukijoiden puheenvuoro

Me Housuitta-blogin kirjoittajat olemme kertoneet monenlaisia kokemuksia erilaisista seksileluista. Nyt annamme kuitenkin teille lukijoille vapaan puheenvuoron! Tässä merkinnässä voit kertoa mistä tahansa seksilelusta kokemuksia – hyviä ja huonoja. Suosittele lelua, johon olet ollut tyytyväinen tai varoita muita lukijoita laaduttomasta tuotteesta.

Huom! Mainoskommentit poistetaan. Tarkoitus on kerätä lukijoiden aitoja kokemuksia erilaisista seksileluista.
* Jos mahdollista, linkitä kommentissa suoraan valmistajan nettisivuille. Jos tämä ei ole mahdollista (eli valmistajalla ei ole nettisivuja), voit toki linkittää ostopaikkaan.
* Oletko kirjoittanut omassa blogissasi rehellisiä kokemuksia joistakin seksivälineistä? Voit linkittää blogikirjoituksesi kommentteihin.

Seksileluja on moniin eri tarkoituksiin – mitä leluja sinä olet käyttänyt?
Seksileluja on moniin eri tarkoituksiin – mitä leluja sinä olet käyttänyt?

os:n aiemmin kirjoittamia postauksia:
Seksileluja osa 1: anaalilelut – Tässä merkinnässä esittelyssä mm. pumpattava anaalitappi (Fanny Hills), joka on yksi suosikkini. Wanha merkintä, joka vaatisi päivitetyn version, sillä uusiahan on lelulaatikkooni ilmestynyt.
Anal Pusher – Anaalitappi, joka värisee ja tekee edestakaista liikettä. Jos etsit vähän erilaisempaa anaalitappia, voin lämpimästi suositella!
Kaalimato G3 – Fun Factoryn kuuluisa sauva, kannattaako siihen rahaa laittaa? Kyllä, jos haluaa laadukkaan sauvan, mutta toki halvemmillakin saa nautintoa aikaiseksi.
Seksileluja osa 2: vibrat yms. – Kokemuksia erilaisista sauvoista ja muista kiihottimista (mm. eräästä perhosesta). Wanha merkintä, joka vaatisi päivitetyn version.
Seksileluja osa 3: BDSM-leikkeihin välineitä – Piiskausvälineitä yms. Wanha merkintä, joka vaatisi päivitetyn version.
Smartballs-kuulat – Fun Factoryn suositut treenikuulat. Suosittelen lämpimästi, jos jotkut geishakuulat haluaa ostaa lantionpohjalihastreenauksen avuksi.
Fleshlight Quickshot – Erityisesti pareille suunnattu väline miehen tyydyttämistä varten. Ei ehkä tavallisen Fleshlightin veroinen, mutta kyllähän tällä nautintoa miehelle saa aikaiseksi.
50 Shades of Grey -sarjan lasidildo, raippa & liukkari – Hieman ylihinnoitellut, mutta asiansa ajavat lelut bdsm-maailmaan tutustuville.

Sinua saattaa kiinnostaa myös seuraavat postaukset:
Kynttiläleikkejä! – Kuuman vahan tiputtaminen iholle voi aiheuttaa nautinnollisia kokemuksia, mutta huomaathan, ettei näihin leikkeihin käy mikä tahansa kynttilä.
Lyhyesti siveysvöistä – Minulla ei ole kokemuksia siveysvöistä, mutta monia ne tuntuvat kiinnostavan… mistä siis oikein on kyse?
Seksileikkeihin vaihtelua pumpuilla? – Merkintä erilaisista nänni-, vagina- ja penispumpuista.

19 kommenttia artikkeliin ”Kokemuksia seksivälineistä – lukijoiden puheenvuoro

 1. Viola Kukkanen 20.01.16 / 17:43

  Hups, kommenttini ei ilmeisesti mahtunut kokonaan, joten jaan nyt sitten osiin :D Mulla on melko paljon erilaisia seksileluja. Ihan kaikkia en ole vielä testannutkaan, toisaalta taas valikoimista puuttuu vielä muutama mitä kaipaan: PVC-lakana jotta voisin pervosti kerätä ejakulaationesteet talteen tai ettei ylipäätään lakanat kastuisi, strap-on ja kaksipäinendildo jolla voisi naiskennella lesboseksissä. Sen sijaan miehen ja mun (kummallakin omansa, mutta toki lainaillaan ;)) valikoimiin kuuluu erilaisia dildoja, sauvoja, anustappeja, flesghlighteja, tekopilluja, vibraattoreita, sidontavälineet (ihan narua, miehen itsetehdyt kahleet narusta, sekä jostain ostetut leopardikuosiset kahleet ja kaulapanta), silmälappuja, kevyitä ruoskia, liukkaria.. ihan peruskamaa, jotain saattoi unohtua.

  • oceansoul 20.01.16 / 19:54

   Viola: Kyllä se ensimmäinenkin kommenttisi tuli perille, mutta jos viestissä on liikaa linkkejä, niin Wp.comin roskapostisuodatin laittaa sen varuilta tarkistettavaksi. :)
   Jätin nyt nämä kommentit näkyviin, jotka tänne oli jo tullut ja poistin nuo ekat. Tulevaisuuden varalta siis tiedoksi kuitenkin, että saattaa siis jäädä tarkistettavaksi, mutta ehtiessäni hyväksyn ja tulee sitten kaikille näkyviin.

   • Viola Kukkanen 20.01.16 / 20:27

    Ok, pahoittelen :D Tällasissa asioissa sitä huomaa, miten onkaan vielä pihalla nettimaailmasta. Kommentit voi laittaa yhteenkin kommenttiin, jos parempi niin, hirvittää kun niitä on nyt niin monta..

    • oceansoul 20.01.16 / 20:29

     Olkoon nyt näin, eipä tuolla merkitystä. :D

  • Kinkynautti 12.02.16 / 13:55

   Näistä löytyy jonkin verran käyttäjien kokemuksia internetin uumenista. Hieno idea, mutta käytännössä ei ole useilla toiminut ihan niin kuin olisi voinut olettaa. Tosin saattaahan pätevilläkin välineillä käydä niin, että pari ensimmäistä kertaa menevät harjoitteluun.

 2. Viola Kukkanen 20.01.16 / 17:46

  Yks feivoritti on tämä Magig wand vibraattori: https://www.google.fi/search?q=magic+wand&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwj5vMz-2bjKAhWH73IKHZ9aBgIQ_AUIBygB&biw=1461&bih=904#tbm=isch&q=magic+wand+sinful.fi&imgrc=I0xnkM2Onu8WvM%3A. En ole ollut oikein vibrojen ystävä, mut tää on kiva, kunvoi säätää portaattomasti tärinää hyvin laajasti. Kovimmalla teholla en pysty sitä käyttämään, mutta välillä on hauska leikitellä ja kokeilla, kuinka kovalle kestän laittaa hetkellisesti :D Ja tuossa on se hyvä puoli, et sillä voi hieroa myös vartaloa, mm. hartioita. En olis tuotakaan raaskinut muuten ostaa, mutta kerran oli superhalvalla tarjouksessa.. En ole katunut. Masturboinnissa käytän suht usein; tykkään että on klitoris -ja vaginastimulaatiota samaan aikaan; hyvä yhdistelmä on siis magic wand + dildotus. Tosin, magic wandilla mulla tulee orkku liian ”räväkästi” ja helposti, siten että se myös loppuu lyhyeen, ikään kuin ”säikähtänyt orkku”. Joten yleensä kiihottelen itselleni muutaman klittaorkun ja sit parhaan orkun otan vielä emätintä stimuloimalla sauvalla, laittaen vibran pois.

  • oceansoul 20.01.16 / 20:03

   Joo, erilaiset Magic Wandit tuntuu olevan monien naisten suosikkeja. Itselläni ei ole yhtään semmoista… riittävän voimakkaita on jo perusdildojenkin värinät. Mutta voisihan sitä olla mielenkiintoista kokeilla. Aika hintaviahan nuo on kyllä eli täytyisi varmasti jäädä ihan vakituiseen käyttöön. :D

 3. Viola Kukkanen 20.01.16 / 17:47

  Juuri tilasin ekan lasidildoni, ekaa kertaa tosin ulkomailta kun tilasin samalla muutakin. Muita seksileluja en uskaltanut sieltä tilata, mutta ajattelin että lasi on sen verran puhdasta, ettei tarvitse pelätä allergisoivia muoveja yms.. Mua on alkanut kiinnostaa turvallisuus seksileluissa tosi paljon; ostan nykyään enää vain ftalaatittomia ja turvalliseksi testattuja tuotteita. Toki käytän välillä myös vanhoja halppisdildojani, mutta yleensä laitan silloin kortsun päälle. Tästä lasidildosta löytyykin jotain mainintaa blogitekstissäni: http://kukkasenavautumisia.blogspot.fi/2016/01/hyvaa-seksia-ihana-uni-ja-ensimmaista.html. Tykkäsin ;) Myös eilen tuli uutukaista somaa lasidildoa kokeiltua, ja ai että se on ihana! Se taitaa olla mun lempileluni. Miehen jälkeen siis ;D

 4. Viola Kukkanen 20.01.16 / 18:00

  Suosittelen kaikkia näitä ;) En äkkiseltään keksi seksilelua tai välinettä, josta ei oltais tykätty. Materiaaleissa kannattaa olla nirso, jos ei halua myrkyllisiä muoveja, ja tietty hinta-laatusuhdetta katsoa vähän. Mut muuten sanoisin, että kyllä kaikki seksilelut ainakin meillä tavalla tai toisella käyttöön tulee, eikä niiden ostamista kadu :D
  3 tuotetta, joita suosittelen ehdottomasti:
  *lasidildo (valitse itseäsi miellyttävä muotoilu ja koko. Näissä on kiva sekin, et niitä voi lämmittää tai viilentää ja jos muotoilu on hyvä, miksei käyttää anustappinakin. Itseäni lisäks kiihottaa läpinäkyvyys ja sileys ja jotenkin ”eleganttimaisuus”)
  *Magic Wand tai vastaavan tyyppinen vibra
  *Fifty shades of grey http://www.libido.fi/product/51/fifty-shades-of-grey—inner-goddess-geishakuulat tai vastaavat, painavat kuulat treenikuuliksi. Jos kaipaa haastetta lantionpohjalihastreeniin. Hyvät on kuulat, joista lähtee naru, koska silloin voi halutessaan sitoa lisäpainoa voimien kasvaessa ;) Cats eyes http://www.leastore.fi/product/84/cats-eyes ja fifty shades of grey ovat haastavimmat treenikuulat, mitä olen löytänyt. Haastavammillekin olis varmasti kysyntää (=pienet JA painavat!). Aloittavalle treenaajalle kevyet ja isot kuulat on yleensä parhaat :) Synnyttämättömälle/hyväkuntoiselle voi sopia heti haastavammatkin kuulat; moni valittaa, että kuulat ovat liian helpot. Parhaita tuloksia varten kuulien olisi hyvä olla niin pienet ja painavat, etteivät ne pysy sisällä, ellei vaginalihaksia jännitä (voimatreeniin näin). Kestävyystreeniin voi olla hieman kevyemmätkin, mutta henkkoht. en usko olevan merkittävää hyötyä kuulista, jotka pysyvät sisällä minuutti -tai tuntikaupalla pitämättäkin; silloin se on verrattavissa tamponiin. Mutta tämä perustuu vain omiin kokemuksiini, itse olen saavuttanut parhaat tulokset tavoitteellisella voimatreenillä (teen aiheesta kuvia + videon sisältävän blogikirjoituksen lähiaikoina havainnollistamaan).

 5. riippuvainen 16.03.16 / 11:23

  En tiedä mihin tämä kuuluisi… Mutta ajattelin kysyä, että onko ketään muuta, jolla olisi seksileluihin jonkinlainen riippuvuus? Enkä nyt tarkoita suoraan vain sitä, että käyttäisi seksileluja päivittäin, vaan haluan hankkia ja omistaa todella paljon erilaisia leluja.
  Selaan ’kieli pitkällä’ kinkyjä leluja myyviä sivustoja… Enhän minä millään ehdi käyttämään kaikkia ja osa ei ole edes käytössä ollut mitenkään sellaisia kuin olisi toivonut.
  En siis ole kiinnostunut ostamaan mitään kymmeniä tavallisia dildoja, vaan esimerkiksi kaikenlaisia outoja anaalitappeja jne. Onneksi kaikkeen ei ole rahaa, mutta haaveilua se ei silti estä!! Monet selaamistani kaupoista ovat ulkomailla enkä ole edes uskaltanut katsoa, saako niitä tilattua suomeen, jotta tämä ei lähtisi käsistä.

  PS: Kokeilkaapa sellaista anaalitappia joka on onton tunnelin mallinen! Voi siis laittaa nesteitä sisään vaikka sen kautta. Uusin mukava löytöni.
  Tunnel plug hakutermillä löytää joistakin kaupoista.

  • riippuvainen 16.03.16 / 11:39

   Se vielä kokemuksena muista leluista, että näin miehenä nännien nipistimet ovat olleet positiivinen yllätys. Se puristuksen aiheuttama kipu on todella nautittavaa.

   Minulla on kahdet. En muista merkkejä satavarmasti joten etsin samannäköiset vain.

   Tämmöiset jotkut tavalliset nännipuristimet painoilla löytyy. Aah.
   http://antishop.fi/fi/nannipuristimet-150gr-pallopainolla-r7691.html

   +

   http://www.kaalimato.com/catalog/Nipple+Clamps+%26+Cockring+Set_p_32718.html
   Eli tuollainen, jossa samassa on penisrengas. Nipistimissä on kumipäät joten ei tee pahoja jälkiä nänniin, mutta tekevät silti kipeää, kun ei ruuvilla säädä löysemmäksi.

  • oceansoul 16.03.16 / 12:05

   Hei riippuvainen! Ei blogissamme taida olla tämän sopivampaa merkintää tuollaisesta riippuvuudesta keskusteluun. Olkoon täällä siis, jos joku tunnistaa itsessään samaa! Kyllä minäkin välillä selailen leluvalikoimia ja erikoisemmat lelut kiehtovat, mutta ei nyt tuossa määrin kuitenkaan. :D

   Tunnel plug olikin mielenkiintoinen ja uusi vinkki. Sellaista ei omista valikoimista löydy, kun ei nuo peräruiskeen annot tmv. kiehdo, vaikka voisi kai sitä muitakin leikkejä keksiä… Mutta olisit ihmeessä jättänyt linkin sellaiseen, minkä olet hyväksi todennut ja kertonut vaikka tarkemminkin, millaisia leikkejä olet sillä leikkinyt. ;)

 6. E 21.03.16 / 10:50

  Voisin kertoa sellaisen, että ostettiin jokin aika sitten Thai anaalihelmet. Tämmöiset http://www.kaalimato.com/catalog/Jumbo+Thai+Helmet_p_28.html
  (samanlaisia myynnissä vähän kaikkialla)

  ++ tuntuu mukavalta laittaa koko helmirivistö suoleen (tai siis viimeinen jää ulkopuolelle varuilta)
  ++ sopii aloittelijalle
  – … mutta käy nopeasti liiankin pieniksi
  – SOTKU erittäin mahdollista, jos suoli ei oikeasti ole tyhjä. Kokemusta meinaan löytyy…. Tavallisilla tapeilla ei yleensä tule mitään sotkua, mutta nämä tuntuvat itseensä keräävän helposti suolesta tavaraa. o_O

 7. Tuuli Tervaskanto 15.09.16 / 08:30

  Pano kone on ehdoton suosikkini ja siihen kiinnitetty iso dildo noin 30 senttinen

Kerrohan sinäkin ajatuksesi! (Sähköpostiosoite ei ole pakollinen.)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.