Lyhyesti siveysvöistä

Nimetön henkilö ehdotti, että kirjoittaisin siveysvöistä (ilmeisesti siitä näkökulmasta, että sellainen olisi miehellä ja nainen olisi ”avaimenhaltija”?). Valitettavasti minulla ei ole kokemusta tai edes fantasioita asiaan liittyen (en koe kiihottavana sitä, että estäisin mieheni masturbointia edes leikkimielellä), mutta tässä pienen googletuksen perusteella tietoa ja linkkejä. Jos joku lukijoista näitä leikkejä harrastelee, niin kommenteissa sana on vapaa!

Alun perin siveysvöitä käytettiin esimerkiksi varmistamaan naisen uskollisuuus tai neitsyenä pysyminen. Myöhemmin niillä on pyritty estämään myös lasten itsetyydytystä ja raiskauksia. Nykypäivänä jotkut käyttävät siveysvöitä osana seksileikkejä: toiset leikkivät niillä satunnaisesti, kun taas jotkut pitävät niitä pidempiäkin aikoja paikoillaan. Jälkimmäisessä tapauksessa on tietenkin tärkeää, että siveysvyössä on sopivat aukot vessassa käymistä ja pesemistä varten. (Varsinkin naisilla hygienian ylläpitämisen luulen olevan aika hankalaa siveysvyön kanssa…)

Siveysvöitä löytyy seksikauppojen valikoimista monenlaisia, esimerkiksi miehille Kaalimadossa Metal Wörx -niminen n.90e; CB-3000 Anti-Shopissa n. 169e ja LoveHoneyssa £99,99; CB-6000s Sinful.fi:ssä 109e; Bon4 Lempilelussa 159e; nahkainen siveysvyö Kaalimadossa 92e ja eräs metallinen malli SexShop Finlandissa n. 99e. Keskustelupalstojen perusteella suosittu malli pidempiaikaiseen käyttöön on varsinkin nuo CB:t. Naisillekin erilaisia löytyy: esim. eräs nahkainen malli Anti-Shopissa 155e & nahkainen Rimba SexShop Finlandissa n. 75e.

Kuten aina seksileikeissä, näissäkin suhteen molemmat osapuolet ovat mukana vapaaehtoisesti. Alistuvasta osapuolesta on ehkä hyvin miellyttävää, että avaimet ovat vain kumppanilla, joka on mahdollisesti pitkänkin matkan päässä, mutta ainakin itse suosittelisin hätätapauksia varten pitämään vara-avaimen saatavilla. ;o

BDSM-leikkeihin siveysvyöt sopivat varmaankin hyvin, sillä niillähän on helppoa alistaa toista. Nainen voi pistää miehen tyydyttämään hänet vaikkapa suuseksillä, kun mies joutuu kärsimään siveysvyö päällään. Toki leikki toimii toisinkin päin, mutta miehelle tilanne lienee tukalampi, kun vyö pyrkii estämään erektion.

Lue lisää esim.

Kurittajatar-blogin kirjoituksia siveysvyöstä

Englanniksi lisätietoja löytyy esimerkiksi näiltä sivustoilta:

Chastity UK Male Chastity Blog

Muistakaahan silti kaikki, ettei siveysvyöstä ole estämään pettämistä tai muita parisuhteen ongelmia, kuten Hämeen Sanomien uutisessa ”2010-luvulla siveysvöitä käyttävät miehet” sanotaan. ;)

kirjoittanut: oceansoul

*EDIT 3/2015: Päivitetty linkkejä, sillä monet eivät enää toimineet. *EDIT 6/2015: Lisätty linkki Kurittajattaren blogiin.

6 kommenttia artikkeliin ”Lyhyesti siveysvöistä

  1. Gria 30.12.10 / 09:45

    Eikö noi satu jos meinaa stondata?

    • kahlittuna 01.01.11 / 18:24

      Mutta sehän on vain hyvä opetus, jos ajattelee tuhmia asioita ja kiihottuu ilman lupaa ! Kipu on hyvä opettaja, kuten kokemuksesta voin sanoa.

Kerrohan sinäkin ajatuksesi! (Sähköpostiosoite ei ole pakollinen.)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.