Millaista on olla ilotyttö?

Useimmille tulee seksin myymisestä mieleen ällöttävä ja naisia alentava työ, jota tehdään vain vastentahtoisesti. Suomessa parituksen uhreja on kuitenkin hyvin vähän, joten suurin osa on itse valinnut työnsä vapaaehtoisesti. Tähän kohtaan joku voi todeta, että onko se vapaaehtoista, jos vaikkapa rahapulassaan joutuu itseään myymään, mutta moniko tekee mitään muutakaan työtä ihan vain huvikseen… Toki kyseisessä työssä on omat riskinsä – niin fyysiset kuin psyykkiset – joita varmasti kannattaa punnita tarkkaan ennen kuin mihinkään ryhtyy.

Suomessa seksin ostaminen ei ole laitonta (muuta kuin parituksen uhreilta) ja IL:n parin vuoden takaisen uutisen mukaan joka seitsemäs mies olisi joskus maksanut seksistä; naisista vain noin prosentti. Kyse ei siis loppujen lopuksi ole mistään kovin harvinaisesta asiasta miesten kohdalla.

Itse en voi vastata otsikon kysymykseen, kun ei kokemuksia ole, mutta aivan lähiaikoina olen törmännyt kahteen melko uuteen blogiin, joissa naiskirjoittaja kertoilee kyseisestä työstä: Kun vartalolla on hinta & Asiakaspalvelua. Kannattaa lukaista, jos aihepiiri kiinnostaa! Esimerkiksi ensimmäiseksi mainitussa blogissa on hyvä kirjoitus kyseisen työn riskeistä ja niiden hallinnasta ja siitä, että vaurioittaako hän kyseisellä työllä itseään. edit: Lisäksi kolmas uusi blogi, sillä toinen noista edellä mainituista on laitettu salaiseksi. Naapurintyttöä naidaan.

Näin pienenä sivuhuomautuksena: positiivinen yllätys oli tv-sarja Hung, jota YLE syksyllä näytti Suomessa. Siinä nimittäin päähenkilö päätti ryhtyä rahapulassaan miesprostituoiduksi.

Moniko blogin lukijoista on ostanut tai myynyt seksiä? Miksi? Millaisia kokemuksia siitä jäi? Muista, että voit kommentoida täysin anonyymisti.

Voit valita kyselyssä kaksi vaihtoehtoa, joten voit kertoa suhteesi seksin ostamiseen & sen myymiseen.

kirjoittanut: oceansoul

3 kommenttia artikkeliin ”Millaista on olla ilotyttö?

 1. melkein ostin 11.01.11 / 23:12

  Virossa teki mieli lähteä seksiostoksille, mutta jäipä sitten kuitenkin väliin. Ehkä ensi kerralla…. moraalisesti en näe mitään väärää asiassa.

 2. hmm 11.01.11 / 23:23

  Mielenkiintoisesta aiheesta tehty postaus, ja varmasti käyn lukaisemassa myös linkittämiäsi blogeja. Mielestäni kyselyssä voisi kuitenkin olla ”en ikinä ostaisi seksiä” ja ”olen harkinnut ostavani seksiä”-vastausten välimuoto, tyyliä ”mistä sitä tietää”. Vaikka ei vielä olisi asia käynyt mielessäkään tai ei tällä hetkellä sitä tekisi, saattaa ehdoton kielto olla vähän turhan jyrkkä tai tuomitseva vaihtoehto…toivottavasti tästä löpinästä voi erottaa jonkin punaisen langan :D

  • oceansoul 11.01.11 / 23:34

   Vaihtoehtoja alkoi olla jo niin paljon, että jostain on vain pakko karsia. :D Mutta olet oikeassa kyllä, että tuollaisen vaihtoehdon moni ehkä valitsisi.

Kerrohan sinäkin ajatuksesi! (Sähköpostiosoite ei ole pakollinen.)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.