Seksileikkeihin vaihtelua pumpuilla?

Monet ovat varmasti kuulleet penispumpuista, mutta moniko on kuullut vagina-, klitoris- ja nännipumpuista? Ja onko ketään, joka olisi kokeillut näitä leluja?

Joissakin blogeissa ja esimerkiksi foorumeilla on ollut muutamia kertomuksia esimerkiksi ns. pillupumppuihin liittyen. Kokemuksia on tietenkin monenlaisia: Toiset kertovat saaneensa niitä käyttämällä suurta mielihyvää, kun pumppaaminen on tehnyt joksikin aikaa alapäästä turvonneen ja sen vuoksi alapäästä on tullut todella orgasmiherkkä ja märkä. Toiset taas kertovat, ettei vaginapumppu ole ollut edes sopivan kokoinen, eikä siksi alipainetta ole saanut muodostetuksi. Miehistä jotkut mainitsevat, että naisen emätin on tuntunut sillä kertaa yhdynnässäkin erilaiselta. (Esim. Seksitreffien keskustelu.)

Kokeilijoiden postauksesta eksyin joskus katsomaan aiheesta pornovideota (k18!), jossa naisen alapää oli pumpattu hyvin turvonneeksi (ja jossa sitä pumpattiin vielä lisääkin…). Täytyy kyllä sanoa, ettei lopputulos omasta mielestäni ollut lainkaan kiihottava; luonnottomasti turvonneet häpyhuulet saisi itseni ennemminkin pelästymään. :D Ehkäpä alipaineen tuoma tunne on kiihottava ja veren kerääntyminen alueelle aiheuttaisi normaalia suurempaa mielihyvää, mutta eipä ainakaan omaan ostoskoriini taida koskaan pillupumppua eksyä.

Koko alapään pumppaamiseen tarkoitettujen vaginapumppujen sijaan on toki myös välineitä, joilla saa vaikkapa klitoriksen tai nännit turvonneeksi. Semmoisiakaan ei omasta lelulaatikostani löydy, mutta voisin kuvitella, että nämä voisivat olla ihan hauskoja välineitä joskus käytettynä. Mutta jos klitoriksen pumppaa aivan turvonneeksi, pystyykö sitä enää edes sen jälkeen hyväilemään vai onko se sen seurauksena liian kosketusherkkä…? edit: Tulipa sitten ostettua kaksi ihan tavallista nännipumppua. Ihan hauskaahan niillä on nännit tehdä turvonneiksi, mutta enpä niistä itse kuitenkaan suuria kiksejä saanut.

Miesten penispumput ovat hieman yleisemmin tunnettu asia. Usein ihmiset käyttävät niitä siinä toiveessa, että penis pidentyisi, mutta kuten vaikkapa pillupumpun kohdalla, tulos on vain väliaikainen. Kuitenkin yhdyntäkohtaista apua pumpuista saattaa saada: ”Penispumppu on laite, jonka avulla voi parantaa ja vilkastuttaa verenkiertoa peniksen verisuonistossa. Sen toiminta perustuu alipaineeseen, joka muodostuu sylinterin sisälle joko käsikäyttöisesti, mekaanisesti tai elektronisesti. Alipaineen ansiosta veri virtaa peniksen paisuvaiskudoksiin ja aiheuttaa erektion. Tämä parantaa erektioherkkyyttä ja erektioaika saattaa pidentyä.” (Kaalimato.com: Mikä on penispumppu?)

Jos omistat jonkinlaisen pumpun, kerro kokemuksistasi! Tai jos aihe alkoi kiinnostamaan, tässä muutama linkki, joiden takaa kyseisiä välineitä voi alkaa vertailemaan. Vaihtoehtojahan nimittäin riittää…

Pillupumppujen kohdalla ainakin kannattaa ilmeisesti miettiä vaihtoehtoja tarkkaan, sillä monet kertovat ”kuppien” kokojen olleen liian isoja omalle alapäälle!

En saa linkkien klikkaamisesta mitään rahaa, vaan nämä ovat vain satunnaisen googlettelujen tuloksella valittu.

*LoveHoney.co.uk: Doc Johnson Pussy Pump (n. £25 eli n. 35e), Crystal Clear Clitoris and Nipple Pump Set (n. £17 eli n. 24e), Clitoral Pussy Pump n. £13 eli n. 18e. Erilaisia penispumppuja suuri valikoima.
*Sinful.fi: Pump Worx Aloittelijan Penispumppu (n. 20e), Fetish Fantasy Pussy Pump (n. 33e), Pump Worx -setti (n. 54e), Pump Worx: Penispumppu Painemittarilla (n. 50e), Fetish Fantasy Nännipumput (n. 16e), You2Toys Klitorispumppu (n. 27e).
*Kaalimato.com: Vibrating Clit Massager (n. 25e), Klit Kit – imukuppi intiimialueille (n. 22e), Mini Pussy Pump (n. 57e), Clit Sucker (n. 27e), Augment penispumppu (n. 34e).
*Ihmeellinenhuone.fi: Max Twist Nännipumppu (n. 18e), XL Sucker Automatic moottoripenispumppu (n. 49e).
*Pikkutuhma.com: Advanced Clitoral Pump (n. 39e), Clitoral Vibrating Pump (n. 25e), Easy Grow -rintapumput (n. 36e).
*SexShop.fi: Sensational Nipple -pumppu (n. 15e), Nipple Sucker (n.10e). Vagina Cup (n. 29e).
*Lempilelu.fi: Beginner’s Power Pump -penispumppu (n. 25e), Automatic Rock Hard Pump -penispumppu (n. 80e), Max Twist Nipplesucker (n. 20e), Vibrating Nipple Suckers (n. 40e).

EDIT 3/2015: Linkkejä päivitetty, sillä monet eivät enää toimineet.

10 kommenttia artikkeliin ”Seksileikkeihin vaihtelua pumpuilla?

 1. Pump 13.03.11 / 18:56

  Meidän taloudesta löytyy tuo kaalimato.comin Pussy Pump. Ajateltiin, että olisihan se tosiaan vaihtelua, mutta. Aivan liian iso mulle, ei toivoakaan mistään alipaineesta. Kupin reunat menevät melkein reisiä myöten. :D Miehekkeelle ostettiin samalla penispumppu, mutta sen kanssa ei olla vielä kauheasti ehditty kokeilla mitään. Kooltaan vaikuttaa ainakin sopivammalta…

  • oceansoul 13.03.11 / 21:12

   Joo-o, todella monien olen tosiaan nähnyt tuota samaa valittavan ja varsinkin juuri tuosta perusmallisesta pillupumpusta. Ehkä jossakin muussa mallissa on sopivampi kuppi (ainakin tuo Doc Johnsonin on pienempi)… Luulisi nyt leluvalmistajienkin ajattelevan muitakin kuin isokokoisia naisia. :D

   Harmillista muuten se, ettei suomalaiset nettiseksikaupat oikein koskaan kerro lelujen tietoja tarkkaan. Noista listaamistani kaupoista vain oikeastaan SexShop.fi:ssä on jonkinlaisia kokotietoja & ulkomaisessa LoveHoneyssa on todella hyvät tuotetiedot (koot, materiaali, jne.), jollaiset pitäisi mielestäni kaikissa kaupoissa olla. Siinäpä jollekin yrittäjälle vinkki, kuinka erottua kaikkien kauppojen joukosta. ;)

 2. S. Tana 23.03.15 / 20:27

  Tällaiset tulin hiljan ostaneeksi
  http://www.lovehoney.co.uk/product.cfm?p=32168
  Olivat lievästi sanoen kookkaat mielikuvaan nähden. Veneestä jos katoaa pohjatulppa, niin saa sorvata ensin reikää suuremmaksi.
  Nänneissä pysyvät kiitettävän hyvin, mutta ovat aika painavia, joten eivät pysy sievästi pystyssä.
  Vaikuttavat tuntuvan epämiellyttävän ja miellyttävän rajamailla. Miten niihin tottumus vaikuttaa, niin sen saa tietää ajan kanssa. Klitorikseen täytyy kyllä koittaa laittaa, niin saa katsoa mitä tuntemuksia sillä syntyy.

  • oceansoul 25.03.15 / 14:40

   :D

   Itse olen tosiaan kokeillut sellaisia ihan perusmallisia ”nännipumppuja” ( http://www.sexshop.fi/tuote/12735/valineet/v-869-nipple-sucker ). Ei epämiellyttävää, mutta ei nyt mitään suurta nautintoakaan tuonut. Nännithän toki sai kivan turvonneiksi, mutta ei mulle rinnat ole mikään ylierogeeninen alue… ehkä siis toisille tuo suurempaakin nautintoa.

   Btw, erilaisiin pumppuihin liittyen törmäsin jokin aika sitten naisille suunnattuihin Womanizer-leluihin… Eivät siis ole mitään perinteisiä klitorispumppuja, vaan ”laite hyväilee klitorista fonetiikan (ääniaaltojen) sekä paineaaltojen avulla! — Ilma ja paine kiertävät silikonisen suppilon sisällä saaden emättimen pintaverisuonten verenvirtauksen villiintymään ja klitorisen nousemaan ulos ”hupustaan”.
   Voisi olla mielenkiintoinen! Esimerkiksi: http://www.kaalimato.com/catalog/Womanizer%2C+Lila%2Flumileopardi_p_32088.html

 3. justus 05.02.16 / 11:43

  Olen suurennelut penistäni seksikaupasta ostetulla penispumpulla. Tuntuu että ”mahtavuutta” olisi tullut 2 cm lisää ja erektio on paljon parempi. Johtunee varmaan paratuneesta verenkierrosta. Täältä seksikaupasta ostin pumpun http://www.vuxen.fi ja valkkaa pennispumput. Alle 100 € vehjettä ei kannata ostaa.

Kerrohan sinäkin ajatuksesi! (Sähköpostiosoite ei ole pakollinen.)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.