8/24 – Esittelyssä seksileikkeihin sopivia pumppuja

Kirjoitin pumpuista jo vuonna 2011, jolloin minulla itselläni ei ollut vielä kokemuksia niiden käyttämisestä. Ensimmäisenä päädyin ostamaan tavalliset nännipumput, jotka huomasin ihan miellyttäväksi seksivälineeksi. Alipaineen avulla nännit sai mukavasti turvonneiksi ja hieman herkemmiksi, joten lopulta tänä vuonna päädyin ostamaan mielenkiinnosta myös pillupumpun. En pettynyt, joten suosittelen myös muita kokeilemaan rohkeasti tällaisia seksileluja. :)

Huom! Linkitän merkinnässä moniin eri nettikauppoihin, mutta linkit eivät ole affiliate-linkkejä eli klikkaukset eivät tuota mitään tuloja minulle. Linkit on siis laitettu vain auttamaan niitä, jotka mahdollisesti ovat kiinnostuneet samanlaisen hankkimaan.

Pillupumpun ostin siis vasta tänä vuonna ja siitä on tarkempi postaus täällä, jos haluat lukea tarkemmin kokemuksiani. Oma alapääpumppuni on siis Doc Johnsonin Pussy Pump (esim. Antishop, Lovehoney ja Sinful.fi myy noin 30e:lla). Se oli netistä löytyvien tietojen mukaan melko pieni kooltaan ja oli saanut hyviä arvosteluja, joten ajattelin sen paremmaksi vaihtoehdoksi kuin monet muut nettikaupoissa vastaan tulleet.

Osa vaginapumppuja kokeilleista on varoittanut siitä, ettei kuppia saa aseteltua alapäätä vasten kunnolla eli alipainetta ei ole muodostunut ja silloinhan koko lelu on turha. Itselläkin meni pieni hetki ensin tämän kanssa, että löysin täysin oikean kohdan kupille. Selailin myös vibrallisia pillupumppuja (esim. Sinful.fi:ssä, Lovehoneyssa tai Kaalimadossa) ja luulenpa, että sellaisella voisi saada orgasmiin asti johtavia tuntemuksia. Mutta tälläkin siis sain alapääni ihanan herkäksi, märäksi ja turvonneeksi (en siis todellakaan ole halunnut pumpata alapäätäni yliturvonneeksi, vaan puhun nyt pienestä turpoamisesta). Pumppailun lopettamisen jälkeen on ollut helppoa hyväillä minulle voimakas orgasmi…

Entäpä sitten nänni- ja klitorispumput? Minulla on tällä hetkellä kahdet erilaiset nännipumput, jotka näkyvät siis yllä olevassa kuvassa. Pinkit (jollaisia myy esim. HotLips ja Sexshop.fi alle kympillä ja Sinful vastaavanlaisia) ovat nopea- ja helppokäyttöiset ja niistä tykkään siksi enemmän.

Toivoin, että ylempänä olevat läpinäkyvät nänni-/klitorispumpun kupit (joita saa esim. Sexshop.fi:stä ja Antishopista) olisivat venyttäneet nännejäni tai klitoristani reilusti, mutta kyseisen pumpun teho on mielestäni liian heikko ja olin vähän pettynyt. Jokin voimakastehoisempi pumppu voisi antaa nautinnollisempia kokemuksia, mutta saahan näilläkin siis nännit turpoamaan.

Penispumppua meillä ei ole koskaan ollut, joten sellaisesta ei valitettavasti ole mitään kerrottavaksi. Toivottavasti joku lukijoista innostuisi kokemuksiaan kertomaan!

6 kommenttia artikkeliin ”8/24 – Esittelyssä seksileikkeihin sopivia pumppuja

 1. Mies28 08.12.19 / 09:55

  Penispumppu tuli hommattua vajaa pari vuotta sitten. Itselläni oli ajatuksena tarjota vaimolleni hieman täyteläisempää kokemusta kun oma kaluni ei ole isoimmasta päästä. Pumpun taisin ostaa hotlipsistä alennusmyynnistä. Taitaa olla tämä: https://www.hotlips.fi/miehille/tuote/high-vacuum-penispumppu-/5412369874560/

  Tuote itsessään pumppaa hienosti, mutta sylinteri on turhan paksu, jotta penisrenkaan saisi viritettyä sen ympäri ja sitä kautta peniksen päälle. Kun sylinterissä on siis vielä paineet päällä. Näin ollen peniksen turvotus ehtii hieman laskea ennen kuin saa renkaan viritettyä. Voisihan sitä ostaa penisrenkaan jonka saa kiinnitettyä erilailla, mutta ei ole tullut vielä hommattua.

  Itselleni pumppu on tuonut lähinnä visuaalista nautintoa kun saa illuusion isommasta peniksestä. Ehkä myös peniksen herkkyys lisääntyi hieman. Vaimoni ei suuremmin tuntenut eroa koon suhteen. Johtunee ehkä juuri mainitsemastani penisrenkaan kiinnitysongelmasta. Viimeaikoina ei pumppua ole tullut käytettyä kun uuden lapsen myötä myös seksi jäänyt vähemmälle. Mutta varmasti annan pumpulle vielä uuden mahdollisuuden.

  Kiitos muuten hyvästä blogista!

  -Mies28

  • oceansoul 09.12.19 / 18:16

   Kiitos kommentistasi! Ei meilläkään ole kaikki lelut koko ajan aktiivisessa käytössä, mutta siellähän ne sitten odottaa, kun joskus tekee mieli taas käyttää. :)

 2. ÆØ 08.12.19 / 17:11

  Välineurheilijuudestani huolimatta kokemusta pumpuista ei toistaiseksi löydy. Jokseenkin, viime aikoina on herännyt pieni mielenkiinto kokeilla. Mites, kun monen pumpun esittelysivulla suositellaan intiimialueen karvanpoistoa ennen käyttöä. Mahtaako toimia, vaikka olisikin karvoitusta?

  • oceansoul 09.12.19 / 18:05

   Hmm luulen, että on vaikeaa saada alipainetta aikaiseksi, jos karvoja on reilusti kupin reunojen alla. (En oo tainnut koskaan kokeilla alapääpumppua silloin, jos on sattunut jäämään sheivaus välistä liian pitkäksi aikaa.. :D mutta pieni sänki ei siis ole ainakaan haitannut.)

 3. Crazyrox 26.12.19 / 13:09

  Parit nännipumput omistetaan. Muita ei ole vielä toistaiseksi hankittu. Nänneihin saa kivasti herkkyyttä lisää ja onhan pumpattuja nännejä kiva imeskellä. Tisseistä tulee myös hyvinkin houkuttelevan näköiset pumpattuina.

Kerrohan sinäkin ajatuksesi! (Sähköpostiosoite ei ole pakollinen.)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.