7/24 – Esittelyssä leluja BDSM-leikkeihin (osa 2)

Eilisessä postauksessa tuli käytyä läpi sellaisia leluja, joilla tuotetaan kipua, mutta tällä kertaa siis aiheena sitomisleikkeihin (bondage) liittyviä välineitä. Sanottakoon, että minusta monimutkaiset narusidonnat ovat upeita ja kiinnostavia, mutta meillä ei kyllä sellaisia harrasteta, vaan kunhan nyt joskus jotenkin toisen raajoja sidotaan liikkeen rajoittamiseksi. Ei siis ole meille mikään varsinainen fetissi, josta saisi suurta mielihyvää, vaan joskus on kivaa estää toisen liikkuminen alistamisleikeissä. Sen vuoksi näihin sidontavälineisiin ei ole tullut juurikaan panostettua, vaan kunhan on tullut ostettua muutama edullinen perusjuttu. Tämä merkintä on siis suunnattu lähinnä niille, jotka eivät ole vielä bondagea harrastaneet ja ehkä harkitsevat jonkin sidontavälineen tilaamista.

Huom! Linkitän merkinnässä moniin eri nettikauppoihin, mutta linkit eivät ole affiliate-linkkejä eli klikkaukset eivät tuota mitään tuloja minulle. Linkit on siis laitettu vain auttamaan niitä, jotka mahdollisesti ovat kiinnostuneet samanlaisen hankkimaan.

Niin, sidontaahan voi harrastaa monenlaisilla tavoilla, mistä tietysti ensimmäisenä tulee mieleen narut. Joku aiheeseen enemmän perehtynyt voisi kertoa varmaankin vaikka mitä erilaisista narutyypeistä ja tekisi ostoksensa jossain ihan muualla, mutta minä totean vain sen, että meillä on jotain satunnaista seksivälineliikkeestä ostettua pehmeää puuvillanarua (esim. Sinful, Kaalimato, Antishop ja Lovehoney myy monia erilaisia, myös siis hamppunarua). Tuntuu miellyttävältä eikä tee mitään hiertymiä. Jos mitään sopivaa narua ei kotoa löydy, mutta toista haluaisi päästä heti sitomaan, niin testata voisi varmaankin esim. kaulahuiveja ja vöitä.

Yllä olevassa kuvassa näkyvät myös käsiraudat, jotka on tullut ostettua jo joskus yli 10v sitten ja eipä me niitä kyllä olla oikein käytetty. Sitten on lisäksi nuo kankaiset ranne- ja nilkkakahleet, jotka on ihan jees, vaikkakin heppoiset, mutta eipä niistä tarvinnut montaa euroa maksaa. Käsirautoja ja muita kahleita löytyy monenlaisia; niitä voipi selailla vaikka aiemmin linkitetyistä nettikaupoista ja etsiä itseä kiinnostavat.

Sitten meillä on vielä yhdenlainen sitomisväline eli bondageteippi. Sitä ei kyllä ole tullut kuin parina kertana kokeiltua, mutta käteväähän se on: ei tartu ihoon eikä vaikka hiuksiin, mutta itseensä siis tarttuu hyvin. Teippirulla maksaa yleensä lähemmäs kympin, esim. Sinful.fi:ssä, Huippukivassa, Antishopissa ja HotLipsissä. Samassa kuvassa näkyy myös suupallo, jota ollaan satunnaisesti käytetty ja jos olisin tämän itse ostanut (mies siis on tämän ostanut joskus), olisin ehkä valinnut muovisen pallon, jotta puhdistaminen sujuisi paremmin. Suupallojen/suukapuloiden kohdallakin valikoimaa riittää, kuten voi huomata esim. LoveHoneyn tai Antishopin valikoimaa selaamalla.

Meille sitominen on vain satunnaista hupia ja siksi välineisiin ei ole tullut juurikaan panostettua, mutta onko lukijoissamme joitakin sellaisia, jotka harrastavat sidontaa vähän enemmän ja saavat siitä mahdollisesti suurtakin nautintoa? :) Ja olit sitten enemmän tai vähemmän sitomista harrastava, mitä käytät mieluiten liikkumisen rajoittamiseen (narua, kahleita vai teippiä)?

Eilisessä postauksessa esittelin myös häpyhuulten levittimet, jotka olisi toki voinut sijoittaa tähänkin postaukseen, mutta nipistimien takia laitoin siis tuohon toiseen postaukseen. Jos sellaiset kiinnostaa, käy lukaisemassa siis tämä merkintä.

6 kommenttia artikkeliin ”7/24 – Esittelyssä leluja BDSM-leikkeihin (osa 2)

 1. Crazyrox 07.12.19 / 14:10

  Parit nilkkakahleet löytyy. Jalkojen kiinnittelyä harrastetaan myös kelmulla ja remmeillä. Nainen kutiaa jalkapohjista hurjasti ja nauttii kutittamisesta. Minulla on jalkafetissi ja kiinnitettyjen jalkojen nuolemisessa ja imemisessä on oma viehätyksensä.

  • oceansoul 09.12.19 / 18:13

   Tosiaan kelmunkin olisi voinut mainita yhtenä mahdollisena sitomiskeinona!

   Kääks mä en kestäis kutittelua. :D

 2. Cuffcum 21.05.20 / 12:58

  Meillä sidontavälineitä on vuosien mittaan hommattu jonkin verran. Erilaisia köysiä ja naruja löytyy mittava valikoima. Myös rautakaupoista saa hyviä pehmeitä köysiä. Teipit ja vyöt ovat myös käyttökelpoisia.

  Mutta pari sanaa erilaisista käsiraudoista, joihin on viime vuosina tullut panostettua. Joskus muinoin tuli ostettua ensimmäiset raudat seksikaupasta, mutta sen jälkeen on tilattu ulkomaisista nettikaupoista ihan oikeita käsirautoja. On kahdet ketjulliset (chain), saranalliset (hinged) ja sitten ns. jäykät raudat (rigid), jotka eivät taivu mihinkään. Jäyköillä raudoilla kädet saa siis lukittua erilaisiin asentoihin, eli siinä raudoitettu on paremmassa hallinnassa. Eräänlaisiksi käsiraudoiksi on luokiteltava myös peukaloraudat. Ne ovat nopea ja melko huomaamatonkin tapa lukita kädet, mutta niiden käytössä on syytä noudattaa erityistä varovaisuutta.

  Monet käsiraudat ovat aika hinnakkaita, mutta on edullisempiakin, kuten Alcyon-merkkiset. Niitä saa netistä noin 25-30 euron hintaan, mikä on kohtuullinen kustannus ja laatu on hyvä. Ammattikäsiraudoissa on myös tuplalukitus eli raudat saa lukittua niin, että ne eivät tietenkään aukea, mutta eivät enää kiristykään. Tämä on ennen kaikkea turvallisuuskysymys, jotta raudat eivät mene liian tiukalle. Ero seksiliikkeestä ostettuihin rimpularautoihin on siis valtava.

  Käsirautoihin on myös yhdistettävissä erilaisia ketjuja tai pientä kettinkiä, jotka pystyy karbiinihakalla liittämään ketjullisten käsirautojen lenkkeihin. Tällä tavoin käsiraudat voi kytkeä vaikkapa kaulapantaan tai mihin tahansa. Tässä siis pintaraapaisu käsirautojen mahdollisuuksista. :)

   • CuffCum 24.05.20 / 16:34

    Nuo mainitsemani käsirautamallit pääsee muuten näkemään täältä: http://www.alcyon.es/en/products/ Sivuilla näkyy myös ”Hoop model”, mutta se on käytännössä aika lailla sama kuin ketjulliset raudat eli kahlittu pystyy jonkin verran liikuttelemaan käsiään. Vastaavia rautoja on toki myös muilla valmistajilla, mutta järjestäen ne ovat hieman tai sitten aika paljonkin kalliimpia. Esimerkiksi 100 euroa raudoista on jo aivan liikaa.

    Suukapuloista eli gägeistä myös pari ajatusta. Pallomalli on varmasti yleisin, mutta pallon materiaali olisi hyvä olla hieman pehmeää, jolloin sitä jaksaa pitää kauemmin. Tietenkin jos tarkoituksena on tuottaa lisää epämukavuutta sidotulle, niin silloin kova pallo on oikea valinta. Lisäksi teippiä käytetään jonkin verran etenkin bondage-filmeissä. Usein ennen teippausta suuhun laitetaan vielä esim. jokin vaatekappale vaimentamaan sidotun ääniä. Mutta paras gägi on mielestäni rengasgägi (ring gag), ja siitä hieman kehitetty versio spider gag, joka estää gägin työntymisen liian syvälle suuhun. Spider gagin paras puoli on se, että se mahdollistaa suuseksin. Myös visuaalinen puoli on kohdallaan. :)

Kerrohan sinäkin ajatuksesi! (Sähköpostiosoite ei ole pakollinen.)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.