Seksileluja osa 1: anaali

Tämä artikkeli on ensimmäinen osa seksivälineitä esittelevistä teksteistäni. Esittelen vain leluja, joita olen itse kokeillut, joten toivon mukaan lukijat osaavat kertoa lisää erilaisista leluista. (Lue muita blogin juttuja seksileluista.)

ANAALILEIKKEIHIN

Olen ollut aina melko avoin peppujutuille. Emme kuitenkaan viitsineet kumppanini kanssa noin vain siirtyä suoraan sormilla hyväilystä anaaliyhdyntään, vaan käytimme ensin erilaisia leluja. Niinpä – kun varsinainen anaaliyhdyntä tapahtui – en tuntenut minkäänlaista kipua, vaan nautin alusta loppuun. Tietenkin käytämme leluja nykyisinkin – ja kuten kaikki varmasti tietävät, näitä voivat käyttää niin naiset kuin miehetkin.

fannys
Pumpattava anustappi vibralla

Oma suosikkini peppuleluistamme on Fanny Hills Anal Pleasure, joka on siis pumpattava anustappi vibralla. Ainut huono puoli tässä on se, että käytetty materiaali sisältää LoveHoneyn nettisivujen mukaan ftalaatteja. Käytän kuitenkin aina kondomia peppulelujen kanssa, joten toivottavasti se myrkyt pitää loitolla.

Värinä on lelussa miellyttävä, ja tappiin voi pumpata yllättävänkin paljon lisää kokoa. Jotain voi ehkä kertoa se, että olen tätä käyttäessäni ollut lähellä ”peppuorgasmia” (vaikka mitään muuta ei siis kosketeltu). :) edit: Olen nykyisin saanut tällä jopa orgasmin.

Lelu ei ole pumppaamattomanakaan ihan pienin, joten aivan aloittelijoille suosittelen aluksi sormia tai pienempää lelua. Tämänkin voi ottaa kuitenkin pian leikkeihin, jos rentoutuminen vain on kunnossa. Kun lelun on saanut sisäänsä, sen voi pumpata haluamansa kokoiseksi (saaden näin mukavan täyttävän tunteen) ja nautiskella lelun värinästä.

Tätä lelua myydään monissa kaupoissa ja hinnat vaihtelevat: esim. LoveHoney myy nykyisin tuotetta hintaan £19.99; Kaalimato & Lempilelu n. 28e. Myös tällainen anaalihelmien tapainen malli on olemassa. Jos värinä ei ole tarpeellinen ominaisuus, niin pelkän pumpattavan tapin saa esim. LoveHoneysta alle kymmenellä punnalla.

EDIT: Lue myös uusi merkintä testaamastani Anal Pusher -anustapista, joka on mielenkiintoinen seksiväline peppuleikkeihin.

diamond
Pienen pieni anaalitappi

Monille tuttu Diamond Analplug (tai millä nimellä sitten kulkeekin) on aloittelijoille täydellisesti  sopiva, sillä paksuutta on suurimmillaan vain kolmisen senttiä.

Peppuleikkien edetessä tappi vain saattaa alkaa tuntumaan ehkä liiankin pieneltä ja tylsältä, mutta aivan aloittelijoille väline voi olla ihan ok hankinta. Näin nykyhetkessä katsottuna kuitenkin: en ostaisi itse.

Lisää mielenkiintoa leikkeihin saa kuitenkin sillä, että kokeilee anaalitapin käyttöä yhdynnän aikana. Tämä tappi saattaa kuitenkin olla siihen hieman huono, sillä se voi helposti luisua pois pepusta superpienen kokonsa takia… Nimim. kokemusta.

Tuotetta myydään useissa nettiseksikaupoissa noin kymmenen euron hintaan. (edit: No, ei näytetä enää myyvän.)

violettidildo
Melko tavallinen anaalivibra

Pienen pettymyksen anaalileluista on tuottanut jelly anaalisauva, joka on jotenkin melko mitäänsanomaton. Aloittelijoille lelu on ohuutensa vuoksi helppo; se liukuu helposti sisään ja on mukavan pehmeää materiaalia. Portaaton vibra värisee ihan kivasti, mutta itse en ainakaan tätä lelua pahemmin voi suositella. Jellykin on materiaalina hieman epäturvallinen, joten muut materiaalit olisi parempi valinta! Itse käytän jelly-sauvoja vain kondomien kanssa.

Itse ostin lelun joskus huvikseni halvalla poistomyynnistä, mutta muuten tästä lelusta pyydetään noin viidentoista euron hintaa (esimerkiksi Pikkutuhmassa). Itse tosiaan käyttäisin rahat johonkin muuhun, mutta tämä on tietenkin vain minun mielipiteeni.

MUITA ANAALILELUJA

Lasiset sauvat ovat mukavia anaalileikeissäkin. Kannattaa katsella IntimateGadgetsin valikoimaa, sillä lasisia leluja on jonkin verran & ne ovat edullisia! Onpa kyseisessä kiinakaupassa myynnissä myös metallisia leluja vähän kinkympiin touhuihin. ;) Myös LoveHoneyn valikoima lasisten lelujen osalta on hyvä ja laadukas. edit: Tulipa tilattua LH:sta yksi iso lasinen anaalitappi, siitä juttua tarkemmin myöhemmin… edit2: Ostaisinko lasidildon -merkinnässä kuva.

Anaalihelmiä en ole vielä ostanut, mutta niiden ostaminen on ollut suunnitelmissa. Esimerkiksi LoveHoneyn valikoima on hyvä niiden osalta. Myös kiinalaisessa IntimateGadgetissa myydään halvalla muutamia anaalihelmiä, esim. tämä (huomaa, että toimitusaika on pitkä ko. kaupassa!).

Miehille myydään Aneros- ja Nexus-leluja eturauhasen kiihottamista varten. Hinnaltaan ne ovat melko kalliita (esim. Aneros Maximus 69e HotLipsissä ja Nexus Excel Kaalimadossa 85e) , mutta halpisversioita saa aiemmin mainitusta kiinalaisesta nettikaupasta puoli-ilmaiseksi.

Lopuksi vielä pieni muistilista anaalileikkejä aloitteleville:

– Aloita pienistä leluista (tai sormilla hyväilystä) JA KÄYTÄ LIUKASTETTA mieluummin liikaa kuin liian vähän. Itselleni on riittänyt tavalliset liukuvoiteet (Klick, Aqua Glide,..), mutta seksikaupoissa myydään myös nimenomaan anaaliseksiin suunniteltuja liukuvoiteita (esim. Aqua Glide Anal).

– Ei väkisin. Jos lelu (tai penis) ei mene nätisti sisään, niin lisää kiihottamista ja rentoutumista.

– Hygienia: Pese lelut jokaisen leikin jälkeen ja mieluiten myös ennen leikkeihin ryhtymistä. Tavallinen saippuakin käy useimmiten, mutta itse olen suosinut juuri lelujen puhdistamiseen tarkoitettuja desinfioivia puhdistusaineita.

(Lue myös testaamastani Kaalimadosta sekä bdsm-leluista.)

EDIT 3/2015: Linkkejä päivitetty, sillä monet eivät enää toimineet. Jossain kohtaa tulossa kokonaan uusi merkintä!

21 kommenttia artikkeliin ”Seksileluja osa 1: anaali

 1. Annie 09.11.09 / 03:03

  Ei kai anaaliseksissä sen kummempaa varovaisuutta tarvita, jos käyttää tarpeeksi liukastetta. Paikat on suunniteltu joustamaan. Kokeilin ekan kerran exäni kanssa, jolla oli XL-kokoinen kalu eikä se juuri sattunut, vaikka olenkin pienipaikkainen. Tavallinen yhdyntä sattui enemmän, koska vehje oli niin pitkä. Joskus tosiaan penis voi olla liian iso ja aiheuttaa enemmän kipua kuin nautintoa, vaikka miehet aina luulevat toisin. Silloin anaaliseksi sopii paremmin.

  Anaalissa pitää varoa vain tauteja, koska limakalvo vaurioituu herkemmin ja sen takia on käytettävä runsaasti liukuvoidetta – ja kondomia. Jos kyse ei ole vakipartnerista.

  • oceansoul 09.11.09 / 17:26

   Tästä täytyy kyllä olla hieman eri mieltä, mutta tämäkin asia riippuu tietysti ihmisestä. Olen lukenut juttuja, kuinka pienetkin tapit ovat aiheuttaneet kipua. Useimmiten toki syy löytyy joko liukasteen puutteesta tai siitä, ettei rentoudu tarpeeksi eli jos nämä ovat kunnossa jo alusta alkaen, niin ehkä anaaliyhdyntä ei aiheutakaan mitään vaikeuksia. Uskaltaisin kuitenkin väittää, että monille harjoittelu pienemmillä välineillä ennen varsinaista yhdyntää on tarpeen.

   Erityistä varovaisuutta tarvitaan sen takia, että jos sulkijalihasta ei ole osannut rentouttaa tarpeeksi, se voi vaurioitua. Ei olisi mukava juttu.. :)

   ”Joskus tosiaan penis voi olla liian iso ja aiheuttaa enemmän kipua kuin nautintoa — Silloin anaaliseksi sopii paremmin.”

   o_O Jos pitkällä peniksellä tökkii liian syvälle, niin tuntee helposti epämiellyttäviä tuntemuksia tai jopa kipua, mutta anaaliyhdynnässäkään ei kannata kovin syvälle työntyä.
   Jos taas ajatellaan paksuutta, niin väittäisin normaalin yhdynnän onnistuvan anaaliyhdyntää helpommin. Mutta voin toki olla väärässäkin. :P (Tai ei kai tässä väärää ja oikeaa; esimerkiksi sinulle noin voi ollakin.)

 2. Kokeilijat 09.11.09 / 14:36

  Pienet lelut on meille hieman nolottavaa menneisyyttä, ongelma onkin nykyisin pikemminkin siitä, mistä saisi riittävän isoja. Kreivittäreni otti kalun sisäänsä ensimmäisillä treffeillä, ja kolmansilla oli jo nyrkki Rengin anaalissa. Paikat venyy ja tottuu yllättävän helposti, kunhan on halua ja innostusta. Paras lelu, josta olen kuullut (en valitettavasti vielä käyttänyt) on muistaakseni Dramaqueenitisin (http://dramaqueenitis.blogspot.com) joskus mainostama koukku, joka pistetään pyllyyn ja voidaan sitten liikutella narun avulla. Sellaista haluaisin kokeilla nimenomaan niin, että narun pää sidotaan johonkin kiinni, niin ettei koukutettava pysty itse sitä poistamaan. Alistujan unelma!

  • hihaton 09.11.09 / 16:22

   Tuosta koukusta taisi olla jo puhetta aiemmassa artikkelissa, olettaen että kyse on samasta kamppeesta. Hiukka ehkä hintava, mutta voisin kuvitella että hintansa arvoinen.

  • oceansoul 09.11.09 / 17:14

   Hihaton ehtikin jo ensin.
   Mutta juu, olisi houkuttavaa kyllä kokeilla.. :P Joskus ehkä vielä niinkin.

   ps. Itseäni ainakin melkein kauhistuttaa, kun katselen isoimpia peppuleluja.. Jos ne eivät riitä, niin huh.. :D

 3. oceansoul 07.04.10 / 17:16

  Nimetön henkilö laittoi seuraavan kysymyksen lomakkeella:
  ”Hei,
  Olen miettinyt Fanny Hills Anal Pleasure:n kohdalla, että kun työntää tiukkaan reikään, niin meneekö dildo kasaan kun siihen ei ole pumpattu ilmaa?”

  Vastaus on EI. Tappi on kova silloin, kun sinne ei ole yhtään pumpattu ilmaa (eli on tuon kokoinen kuin laittamassani kuvassa).
  Ilmaa aletaan pumppaamaan tappiin vasta silloin, kun se on pepussa – ja kun sen haluaa ulos, niin ilmat ensin pois.
  Btw, tappi on tosiaan tarkoitettu ainoastaan peppuleikkeihin.

 4. Ella Kay 10.05.10 / 15:46

  Hygieniasta vielä, ettei laiteta niitä anuksessa olleita leluja enää vaginaan – ilman pesua, tietenkin…

  • oceansoul 13.05.10 / 21:18

   Hyvä lisäys; tässä jutussa en tuota olekaan huomannut mainita.
   Ei tosiaan kannata ottaa mallia pornoleffojen peppuleikeistä, jossa leluja/peniksiä laitetaan pilluun ja suuhun suoraan anaalileikkien jälkeen.

   Jos peseminen välissä on mahdotonta, niin kortsu päälle, jonka voi ottaa sitten pois.

 5. Timo 20.04.11 / 11:43

  Moi, hyvä blogi teillä täällä! :) Mulla olisi yksi kysymys liittyen tuohon Fanny Hillsin anustappiin. Paisuuko siinä se ohuin kohta myöskin pumpatessa? Eli se kohta, joka on sulkijalihaksen kohdalla. Pitäisi löytää joku semmoinen hyvä pumpattava sauva/tappi, jolla pystyisi sulkijalihasta hieman venyttämään ennen kuin tulisi peniksen vuoro. Hyvä puoli tossa Fannyssä olisi se, että se olisi varmaan aika hyvä lisä tavallisenkin seksin yhteydessä… :)

  • oceansoul 20.04.11 / 16:45

   Hei,
   kyseinen kohta ei tosiaan paisu Fanny Hills -tapissa.
   Enkä sitten tiedä, kannattaisiko ilmaa täyteen pumpattua tappia pitää peräaukolla – sulkijalihasten ympäröimänä – koska en tiedä, kuinka kestäviä tällaisten sauvojen materiaalit loppujen lopuksi ovat. Mutta mitähän vain anaalitappia voi periaatteessa tuohon harjoitteluun käyttää, kun ei vain työnnä tappia loppuun asti…

   • Timo 20.04.11 / 18:54

    Hei,
    kiitos vastauksestasi :) Joo, eipä se leidille kovin kiva ylläri olisi, jos anustappi räjähtäisi suoraan sulkijalihaksen kohdalla :O Hah, luin kyllä jostain foorumilta, että jollakin oli semmoinen pumpattava pallo räjähtänyt holtittoman pumppailun seurauksena suoleen eikä siinä mitään pahaa käynyt :D Yleensäkin kannattaa ehkä arvioida ennen seksileikkeijä, kuinka isoksi maksimissaan tappi on tarpeen pumpata, ja sitten pumppaa sen sellaiseksi ja vähän ylikin, niin näkee vähän etukäteen, että se kestää varmasti…

    Mutta tota Fanny Hillsiä muistan kehuttaneen muuallakin ja sitä on aika monessa nettiputiikissa myynnissä eli ilmeisesti kysyntääkin on. Eli voisi melkein laittaa semmoisen hankintalistalle :)

    • oceansoul 20.04.11 / 19:52

     Juups, kerrohan teidänkin kokemuksista sitten, jos sellaisen hankitte. :P

 6. MattiK 27.05.14 / 16:03

  Ostin tuon Fanny Hilssin. Nyt on testannut tuotetta ja en oikein tiedä miten suhtautua. Laitteen sai helposti sisään, ei aiheuttanut kipua tai mitään. Kuinka paljon ilmaa pitää pumpata, sitä en vielä tiedä oikein. Mutta ensimmäisellä käyttökerralla pumppasin kahdesti. Laitoin värinen päälle ja aloin nauttimaan. Meni ehkä minuutti niin en oikein tiennyt miten olisin. Ei sattunut, ei tuntunut huonolta, mutta en kyllä oikein nauttinutkaan. Tuntui kuin olisi kakkattanut kokoajan :) Toistin samaa noin kolme kertaa, mutta en ainakaan ensimmäisellä käyttökerralla kyllä oikein nauttinut, muttei tuntunut huonoltakaan :)

  • oceansoul 27.05.14 / 21:37

   Kiva kuulla toistenkin kokemuksia! Niinhän se näissä aina menee, että kaikki ei toimi kaikilla.

 7. MattiK 10.06.14 / 20:25

  Minä täällä taas terve.

  Tulin vain sanomaan että nyt kun laitteeseen on tottunut niin tämä kyllä tuntuu hyvältä. Joskus pidän tappia ilman tärinää, koska joskus se kutittaa :)

 8. S. Tana 28.06.15 / 22:22

  Pumpattava anustappi vibralla tilattu ja nyt malttamattomana sitä odotellessa.

  • oceansoul 30.06.15 / 20:30

   Tulehan sitten kokemuksia tänne myöhemmin kertomaan. ;)

Kerrohan sinäkin ajatuksesi! (Sähköpostiosoite ei ole pakollinen.)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.