5/24 – Esittelyssä kiehtovat anaalilelut sekä lasiset seksilelut

Tässä postauksessa kerron lyhyesti lelulaatikkoni anaalileluista. Tokihan tavallisiakin hieromasauvoja voi myös anaaliseksissä käyttää, mutta pidän mieluummin peppulelut erillään. Muovisten/silikonisten anaalilelujen päällä käytän yleensä joka tapauksessa kondomia. Tässä merkinnässä esittelen myös lasiset sauvat, koska meillä niitä käytetään suurimmaksi osaksi vain peppuleikkeihin.

Huom! Merkinnässä on linkkejä eri nettikauppoihin, mutta linkit eivät ole affiliate-linkkejä eli klikkaukset eivät tuota mitään tuloja minulle. Linkit on siis laitettu vain auttamaan niitä, jotka mahdollisesti ovat kiinnostuneet samanlaisen hankkimaan.

Tällä hetkellä minulla on oikeastaan vain yksi pieni anaalitappi ja sen materiaalina on teräs (katso alla oleva kuva). Heitin joskus pari vuotta sitten pois yhden toisen tavallisen anustapin, joten hankintalistalle pitäisi kai laittaa yksi keskikokoinen perinteinen anaalitappi… Tokihan anaaliin sopivia leluja meiltä löytyy, mutta perustapit ovat käytännöllisempiä, jos tarkoituksena on laittaa peppuun jokin lelu samaan aikaan, kun mies esim. yhtyy pilluuni. Ja tämä yksi pieni on siis ehkä hieman liian pieni makuuni. :P (No, tällaisia pieniä kuitenkin löytyy monista kaupoista, esimerkiksi HotLipsistä löytyy alle kympillä suht samanlainen ja toinen vaihtoehto Sexshopista parillakympillä.)

Edit: Pian tämän merkinnän kirjoittamisen jälkeen tilasin yhden silikonisen perustapin (Skittle Butt Plug, koko M – Kaalimadossa hinta 15e). Sopiva kooltaan – saan sen sisään ilman sen suurempia lämmittelyjä, mutta ei ole kuitenkaan liian pieni. Tämä silikonitappi ei itsessään haise miltään, mutta öömh peppuleikkien jälkeen lelun pesemisestä huolimatta jäi hieman vieno tuoksu leluun kiinni, kun en ollut jaksanut laittaa kondomia päälle…

Yksi kestosuosikkini anaalilelujen maailmassa on ollut pumpattava vibrallinen anaalitappi (on myyty mm. nimellä Fanny Hill’s Anal Pleasure), joka löytyy yllä olevasta kuvasta vasemmalta. Olen sen esitellyt jo kymmenen vuotta sitten julkaistussa anaalilelut-merkinnässä. Tapin materiaali alkaa olla vähän kulahtaneen oloinen, että ehkä on jossain vaiheessa aika tilata uusi… Lelu ei ole ihan pienin ympärysmitaltaan, joten aloittelijoille suosittelen pienempää lelua. Lelulla on hintaa noin parikymppiä ja niitä on myynnissä monissa nettikaupoissa: esimerkiksi HotLipsissä, LoveHoneyssa, Kaalimadossa, Seksikauppa.fi:ssä, Punainenkuussa ja Sexshop.fi:ssä. Ilmeisesti siis on ikisuosikki!

No, sitten meiltä löytyy yksi hieman erilainen anaalilelu eli blogiyhteistyön kautta Sexshop.fi:stä saatu (ylempänä olevassa kuvassa oikealla) Anal Pusher, josta voit lukea tarkemmin tästä merkinnästä. Sexshop myy tuotetta edelleen, normaalihinta on 60e eli ei ole ihan edullisimmasta päästä tämä lelu, mutta mielestäni ihan hintansa arvoinen. Lelussa on imukuppi, vibra (joka sykkii ja värisee erilaisilla rytmeillä) sekä sen lisäksi tappi tekee edestakaista liikettä, joten monenlaisia tuntemuksia saa tällä aikaiseksi.

Lisäksi miehelläni on jonkinlainen eturauhaskiihotin, joka ei ole Aneros, mutta vastaavanlainen. Esim. Huippukivasta löytyy vastaava eturauhasen hierontaan tarkoitettu g-pistekiihottaja 20e:n hintaan, ja HotLipsistä jokin hieman toisenlainen vähän halvemmalla. Tietenkin nettikaupoista löytyy muunlaisiakin eturauhaskiihottimia kuten voi todeta vaikka HotLipsin, Sinfulin tai Kaalimadon valikoimaa selaamalla. (Aneros-stimulaattorien hinta on yleensä alk. 60e, mikä on mielestäni melko paljon, mutta voihan ne olla hintansa arvoisia?) Eturauhaskiihottimellahan mies voi saada itsellensä orgasmin pelkästään peräaukon sulkijalihaksia supistelemalla. Kannattaa siis kokeilla, onnistuuko orgasmin saamaan ilman penikseen koskemista!

LASISET SAUVAT/ANAALITAPIT

Olen jo aikaisemmin kirjoittanut merkinnän ”Ostaisinko lasisen dildon?”, josta löytyy mietteitäni tarkemmin. Lyhyesti kuitenkin: lasiset lelut eivät omasta mielestäni ole ensisijaisia, jos etsii mukavaa dildoa emättimeen työnneltäväksi. Mutta ei ne pahalta sinnekään työnneltynä tunnu; suosittelen vain lämmittämään lämpimässä vedessä ennen käyttöä. Parhaimpia nämä lelut ovat kuitenkin mielestäni kinkyissä anaalileikeissä. Esimerkiksi LoveHoneysta, Sinful.fi:stä ja Kaalimadosta löytyy kattavat valikoimat erilaisia lasidildoja/lasisia anaalitappeja, jos haluaa lähteä katselemaan, millaisia kaikkia on myynnissä.

Etualalla näkyvä Fifty Shades -lasisauva on saatu blogiyhteistyönä Sinful.fi:stä, mutta muut ovat siis ihan itse ostettuja. Oikeassa reunassa oleva iso lasinen anaalitappi on suuri kooltaan ja sen sisään laittaminen vaatii kyllä paljon esileikkiä, joten mieluummin käytän noita kahta muuta ohuempaa.

PS. Kuvassa näkyvät lasiset kuulat eivät tietenkään ole peppuleikkeihin soveltuvia, vaan ne ovat lantionpohjalihastreeniä varten ja ne olen ostanut aikoinaan Lovehoneysta. Merkki oli silloin joku muu, mutta nyt vastaavanlaisia myydään siis 50 Shades of Grey -merkin alla. Kaalimadosta taas löytyy Icicles-merkkiset lasiset treenikuulat.

Alla olevassa kuvassa näkyy uusin ostos eli sininen lasinen anaalitappi, joka onkin nykyisin suosikkini näistä. Se on ostettu Huippukivasta alle 30e:lla.

6 kommenttia artikkeliin ”5/24 – Esittelyssä kiehtovat anaalilelut sekä lasiset seksilelut

 1. ÆØ 05.12.19 / 21:54

  Jännittävää, kuinka mieltymykset ovat niin yksilökohtaisia. Tekstissä mainitset, että lasinen sauva ei ole ensisijainen valintasi mukavaksi emätinleluksi, ja jos on, niin lämmitettynä. Oman kokemukseni mukaan taas lasiset ovat yksiä parhaista (ja mukavimmista) leluista, sekä nimenomaan pakastimessa kylmennettynä! :D Tuntemus on niin kovin erilainen, ja tuottaa hyvin poikkeavaa stimulaatiota.

  Ehkäpä omalle kohdalleni on sattunut vaan hyviä lasisauvoja, tai niiden muotoilu on ollut paremminkin tykkäämiseni syy enemmän kuin materiaali, mutta niin tai näin, makuja on monia, ja parhaat välineet löytää vain itse kokeilemalla.

  Kaikin puolin hyvä postaus!

  P.s Saako ehdottaa aihetta? Ellei blogihistoriasta löydy jo vastaavaa, niin seksivälineiden erilaisia materiaaleja pohtiva postaus voisi olla kiva!

  • oceansoul 05.12.19 / 22:26

   Hei ja kiitos kommentista!

   Seksilelumieltymyksiä on tosiaan monenlaisia. Itsehän en kovin paljoa edes käytä dildoja siihen, että työntelisin niitä pilluuni, kun siihen hommaan on riittävästi oikeaa penistäkin tarjolla (+ sitten sormia). Eli yleensä joko kiihotan vibrallisilla välineillä klitoristani tai sitten käytän leluja peppuseksiin. :)

   Ei nyt heti muistu mieleeni, että olisin kirjoittanut erillistä postausta seksivälineiden materiaalista. Lähinnä on tullut mainittua sivuhuomautuksia materiaalien turvallisuudesta. Kiitos juttutoiveesta, laitetaan muistiin.

 2. Crazyrox 13.12.19 / 10:44

  Lasinen sauva tuli hommattua tämän postauksen innoittamana. Kovasta materiaalista tehtyjä leluja ei ole olla omistettu aikaisemmin. Lasinen sauva osoittautuikin odotettua mukavammaksi naisen mielestä. Vedellä lämmitettynä toimi todella hyvin anaalin puolella ja tuntui miellyttävältä.

  Muovisista leluista saattaa vapautua elimistöön jotain ei toivottua pidemmällä altistuksella. Kondomia ei olla lelujen päällä pidetty. Anaalipanot tapahtuu myös aina paljaalla, koska pitkäaikainen ja vakituinen kumppani kyseessä. Peppujuttuja ei muutenkaan niin erityisen usein harrasteta, mutta hyvänä vaihteluna käy.

  • oceansoul 13.12.19 / 18:33

   Hauskaa kuulla, että postaus on innoittanut tilaamaan lasisen lelun. Toimivat tosiaan minunkin mielestäni anaalileluina oikein hyvin. :)

   • M41 28.12.19 / 21:08

    Sain tuon kuvassa näkyvän eturauhaskiihottimen Huippukivan kaupanpäällisenä ja se kyllä lisää orgasmin voimakkuutta esim yhdynnässä käytettynä. Puoliso sen mulle yleensä laittaa hanuriin. Meillä eniten käytetty peppulelu on ollut kulliin kiinnitettävä tuplapanodildo, jonka materiaalia ei tosin olla tsekattu. Ei vaikka lasten kaikki kamppeet syynätään tosi tarkkaan, ikinä ei lämmitetä mitään muoviastiassa jne. Pitänee tsekata, samoin muut lelut, vaikka ei niitä kovin usein käytetä.

    Toi Anal Pusher vaikuttaa muuten kiinnostavalta, ainakin omiin leikkeihini.

Kerrohan sinäkin ajatuksesi! (Sähköpostiosoite ei ole pakollinen.)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.