oceansoul testaa: Kaalimato G3

Seksikauppa Lempilelu pyysi minulta välinetestausraportin Kaalimato-dildon uusimmasta G3-versiosta – tuosta monien tuntemasta hieromasauvasta, jota toiset rakastavat ja toiset taas pitävät yliarvostettuna. Itsekin olen ollut hieman epäilevällä kannalla. Suurin osa aiemmista hieromasauvoistani on ollut suunnilleen reilun kympin hintaisia, eikä niissä juurikaan ole ollut mitään valittamista; eivät ole hajonneet ja värinä on ollut miellyttävä. Antaisiko Kaalimadon uusin versio jonkin niin ihanan kokemuksen, että siitä kannattaa maksaa yli 50 euroa? Vai onko suosion takana vain pelkkä ahkera mainostaminen?

Kaalimato G3

Kaalimato on saksalaisen Fun Factoryn valmistama tuote, joten pisteitä voi ainakin antaa siitä, ettei tuote ole valmistettu Kiinassa. Toinen plussa tulee siitä, että pintamateriaalina on käytetty turvallista silikonia, joka on helppo pitää puhtaana eikä se ole allergisoiva. Pituutta tällä sauvalla on reilut 20 cm ja halkaisija on noin 4 cm, joten mitat lienevät suurimmalle osalle mieluisat. Myös ulkonäkö on mukava poikkeus tekopeniksien maailmassa, mutta miten sauva selviytyy tärkeimmästä kriteeristä eli tyydytyksen tuomisesta? ;)

Ensinnäkin lelun moottori on hyvin voimakas. Jos siis sinusta on joskus tuntunut siltä, että jossain toisessa vibrassa ei ole tarpeeksi tehoa, niin tämän kanssa kyseistä ongelmaa ei varmaankaan tule. Itse tykkään portaattomasta säädöstä, jota Kaalimadossa ei ole, mutta eipä sen kanssa tarvitse sentään tyytyä on/off-meininkiin: tavallista värinää saa usealla eri voimakkuudella ja sen lisäksi sauvasta löytyy erilaisia pulssitoimintoja. Lisäksi Kaalimato G3:sta löytyy turboboost-nappi, jolla saa lisää voimakkuutta jokaiseen toimintoon (nappia täytyy kuitenkin painaa koko ajan tuolloin pohjassa). Värinät ovat kivoja, mutta mielestäni sauvan värinä tuntuu käsiin joskus vähän liiankin voimakkaalta.

Kuten yleensäkin seksilelujen kanssa, Kaalimadon kanssa suositellaan käytettäväksi vesiliukoista liukuvoidetta. Jotkut ovat kuulemma sanoneet, että silikonilelut vaatisivat pintamateriaalinsa takia suuremman määrän liukkaria, mutta itse en ainakaan tämän lelun kohdalla sellaista huomannut.

Kaalimato G3 mainostaa olevansa hiljainen, mutta eipä mikään muukaan leluistani sen kovaäänisempi ole. Toki on huomattava, että Kaalimadon moottori on hyvin voimakas, joten siihen suhteutettuna ääni on melko hiljainen. Varoituksen sanaksi haluan sanoa, että värinää ei saa sekunnissa hiljaiseksi – jos vaikka äiti tulee oven taakse ;) – vaan miinusnappia saa painaa useamman kerran (riippuen siis siitä, kuinka voimakkaalla värinällä sauva on).

Jossain aiemmassa artikkelissani valitin, kuinka ”G-pistesauvat” ovat yleensä melko olemattomia. Kaalimadon ylöspäin kaartuva pää tekee siitä hyvän hieromasauvan tähän tarkoitukseen ja onnistuukin siinä muita tämänhetkisiä seksilelujani paremmin.

Kyllä se vaan aika söpö on! ;)

Kyllä, en voi siis kiistää, ettenkö olisi saanut tämän kanssa hyviä orgasmeja! Jos haluaa satsata hieromasauvaansa hieman enemmän kuin vain kymmenen euroa, niin Kaalimato G3 on epäilemättä hintansa arvoinen ostos ja varmasti kiinalaisia leluja turvallisempi. (Olettaen, ettei tämän käyttöikä ole lyhyt.) Lempilelussa Kaalimato G3:n hinta on 54,90€.

Mitä kokemuksia blogin lukijoilla on Kaalimato G3:sta tai sen aiemmista versioista? Entä muista Fun Factoryn tuotteista? Eihän sitä tiedä, vaikka innostuisi jotain muita heidän tuotteitaan hankkimaan, kun olen tässä lähiaikoina Saksaankin matkustamassa… ;o

EDIT: Kaalimato-linkit vanhentuneet. Patchy Paul G3 (59e) lienee sama tuote, vaikka alaosan väritys on hieman erilainen.

kirjoittanut: oceansoul

10 kommenttia artikkeliin ”oceansoul testaa: Kaalimato G3

 1. Seksualisti 31.08.10 / 20:16

  Olen ollut jonkin verran hommissa seksikaupan setänä, ja minusta kaalimatojen suuria etuja ovat hauska design (toki makuasia, mutta siihen on kuitenkin panostettu), laadukas materiaali (myrkytön ja tasalaatuinen silikoni) sekä pyrkimys vakavasti otettavaan tuotekehittelyyn. Nämä ovat seksivälinealalla melkoiusen uusia trendejä, ja sauvan hinta nousee juuri niiden takia.

  Itse pidän laadusta maksamista hyvänä asiana myös seksivälinemarkkinoilla, sillä ala ei kehity parempaan suuntaan vain halpiskamaa suosimalla. Myyjän hommissa sain kuulla kauhutarinoita siitä, millaisia materiaaleja ennen vanhaan ja joskus vielä nykyäänkin halvimpiin vehistimiin käytetään…

  • oceansoul 06.09.10 / 22:03

   Joo, epäilemättä jotain myrkyllisiä aineita halvemmissa (mikseipä joissakin kalliimmissakin) leluissa saattaa olla. Kun pelkästään lasten leluista aina välillä liian suuria määriä kaikkia löytyy… =(

   Yleensä suosin leluja, joissa erikseen mainitaan, ettei sisällä esim. ftalaatteja, mutta aina ei vaan sekään oo mahdollista. Jelly-dildojen kanssa tulee monesti käytettyä kortsua, koska joskus vuosia sitten luin jostain, ettei ne kaikista turvallisimpia materiaaliltaan välttämättä ole…

 2. Anna 06.09.10 / 20:45

  Minulla on vanhempi versio (G2) Kaalimadosta.
  Ihan mukava vehje, mutta eihän se mikään ihmeidentekijä ole. Hyviä pointteja Seksualistilta!

  Lisäksi minulla on Flexi Felix anaalilelu. Söpö lelu ja aloittelijoille kiva! :-) http://www.eva.de/img/shop/96/1_4.jpg

  • oceansoul 06.09.10 / 22:06

   Toi Flexi Felix on kyllä ihastuttava ulkonäöltään. :D
   (…mutta kun en voi oikein itseäni enää peppuleikkien kohdalla aloittelijaksi laskea, niin ei siitä ehkä olisi paljoa iloa.)

 3. - 20.11.10 / 22:55

  Hei,
  Millaisia kaalimadon pulssitoiminnot ovat? Onko jossain muissa sauvoissa samantapaisia toimintoja, koska kaalimatoa en haluaisi välttämättä ostaa?

  • oceansoul 21.11.10 / 18:12

   Moikka.
   Kaalimato G3:ssa on muutamia erilaisia pulssitoimintoja, esimerkiksi yksi on sellainen ”sykkivä”. Eli niissä värinän voimakkuus vaihtelee erilaisilla tavoilla.
   En tiedä, onko samanlaisia toimintoja missään muussa sauvassa, mutta uskoisin olevan. Täytyypä tässä jossain kohtaa tutustua asiaan, kun ehdin; muokkailen vastaustani, jos löydän.

Kerrohan sinäkin ajatuksesi! (Sähköpostiosoite ei ole pakollinen.)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.