Lempiseksileluni

Uhkailin tässä hiljattain Nannan kommenttiboksissa kirjoittavani itsekin lempiseksilelu(i)stani.

Lelulaatikostani löytyy monenlaisia leluja ja niitä on ehkä hieman vaikeaa vertailla toisiinsa. Tässä kuitenkin muutama suosikki:

1. Pumpattava anaalitappi, jossa on myös vibra (suomalaisissa kaupoissa tappi kulkee nimellä Fanny Hill’s Anal Pleasure). Peppuorgasmien tuoja ja muutenkin mukava väline. ;) Tappi on ollut esittelyssä myös Anaalileluja-artikkelissa. Materiaali ei paras mahdollinen, mutta käytän lelua kortsun kanssa.

2. Lasinen anaalitappi. Olen lähiaikoina innostunut lasisista seksileluista, sillä ne on helppo pitää puhtaana & ovat todella kestäviä. Lisäksi ne ovat mielestäni nätimpiä kuin esimerkiksi monet muut materiaalit. Lasi voi kuulostaa epämiellyttävältä materiaalilta seksileluihin, mutta sitä ne eivät kuitenkaan ole. Lelun voi halutessaan lämmittää lämpimän veden alla ennen leikkejä… tai vaikka kylmentää.. ;) Vibraahan tässä ei ole, mutta miksipä kaikissa tarvitsikaan olla. Oma tappini on LoveHoneysta, jota suosittelen muillekin, sillä valikoima on lasisten lelujen osalta hyvä.

3. Vanhin (ja melkeinpä halvin, hah) seksileluni, mutta yhä uskollisesti palveleva pinkki vibrallinen dildoni. En kovin usein välitä työnnellä hieromasauvoja sisääni – siihen tarkoitukseen oikea penis on paaaljon parempi – mutta klitoriksen kiihottamisessa ne ovat mukavia (en jostain syystä ole kovinkaan innostunut perhosista tai muista vastaavanlaisista klitoriskiihottimista)! Tässä vibrassa on mukava värinä, jonka voimakkuutta voi säätää portaattomasti.

Toki mukavia leluja on muitakin, mutta nämä ovat tällä hetkellä eniten käytössä – varsinkin itsetyydytystä harrastaessa…

Heitän haasteen myös blogin muille kirjoittajille ja lukijoille; kerro omat suosikkilelusi!

Lue myös muita blogin kirjoituksia seksileluihin liittyen.

kirjoittanut: oceansoul

4 kommenttia artikkeliin ”Lempiseksileluni

 1. Kipukoukku 27.08.10 / 15:13

  Pumpattava anaalitappi vibralla on hieno keksintö, mutta meillä on enemmän käytössä oikea käsi. Lempilelujen valikoima on kuvattuna viimeisessä blogipostuksessamme. Erilaiset piiskat ovat ehdottomasti meidän molempien suosikkeja.

  • oceansoul 27.08.10 / 21:29

   Jees, itse en ainakaan toistaiseksi ole vielä innostunut fistaamisesta. Riittää nämä hieman ohuemmat lelut. :P
   Piiskat ja läpsyttimet on kivoja juu, mutta loppujen lopuksi meillä melko vähäisessä käytössä.

 2. Gria 07.09.10 / 20:34

  Oon kokeillu aina vaa lisää anaalijuttuja eikä vieläkää lämpee. Tuntuu edelleen ulostamiselta eikä ulostamisestakaa oo tullu miellyttävää. Mussa on varmaan (taas) joku vika, tällä kertaa perseessä. Vaginan kaa luovutin jo.

  • oceansoul 07.09.10 / 21:39

   :o

   No mitäpä sitä pakolla yrittämään, jos siitä ei saa nautintoa. Ei se susta mitenkään viallista tee, jos et peppujutuista tykkää. :D

Kerrohan sinäkin ajatuksesi! (Sähköpostiosoite ei ole pakollinen.)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.