Lelulaatikon joulusiivous

Vuosien myötä makuuhuoneen kaappeihin ja laatikoihin on kertynyt monenlaisia seksileluja. Osa on ollut säännöllisessä käytössä, osa satunnaisesti leikeissä mukana ja sitten on niitäkin, joita ei juurikaan ole tullut (ainakaan enää) käytettyä. Päätinkin tehdä eräänä päivänä lelulaatikoiden joulusiivouksen. Tämä sisälsi 1) sellaisten lelujen pois heittämisen, joilla ei ole enää käyttöä [näitä nyt ei ollut kuin pari kappaletta], 2) lelujen puhdistamisen, vaikka toki ne aina käytönkin jälkeen olen puhdistanut & 3) lelujen järjestelyn. Aiemmin osa leluista on ollut yöpöydän laatikossa ja osa kaapeissa jossain vaatteiden alla piilossa sekä esim. treenikuulat ovat olleet vessan kaapissa. Osa leluista on siten jopa unohtunut eli niitä ei ole tullut käytettyä, koska ne eivät ole olleet kovin helposti saatavilla.

Jo viime joulun aikoihin tein jonkinlaisen lupauksen siitä, että yrittäisimme harrastaa enemmän ja monipuolisemmin seksiä, koska olimme liukuneet hieman kaavamaisiin pakollisiin seksikertoihin. Ruuhkavuodet ja muut syyt ovat aiheuttaneet sen, että energiaa ja aikaa on ollut aika vähän. No, samaa tavoitetta voisin yrittää kuitenkin nyt ja monipuolisuuteen liittyen voisi haastaa itsensä käyttämään tänä vuonna jokaista lelua ainakin kerran ennen joulua. ;)

Olen esitellyt seksilelujani aiemminkin (esim. täällä on monia merkintöjäni listattuna), mutta nyt alan siis julkaista uusia päivitettyjä versioita niistä merkinnöistä. Pysykää kuulolla, jos seksilelut kiinnostavat!

Edit: Kyseiset uudet seksilelumerkinnät löydät seksilelukokemukset-tagin alta.

Yksi kommentti artikkeliin ”Lelulaatikon joulusiivous

Kerrohan sinäkin ajatuksesi! (Sähköpostiosoite ei ole pakollinen.)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.