Rimming – ällöttävää vai kiihottavaa?

Anaaliyhdyntä ei monia kiinnosta, mutta todennäköisesti vielä kielteisemmin suhtaudutaan rimmingiin eli anilingukseen eli suomeksi sanottuna peräaukon nuolemiseen. Housuitta-blogin kuukauden kyselynä onkin tällä kertaa: ”Haluaisitko nuolla kumppanisi peräaukkoa?”

Samalla voisi toki esittää toisen kysymyksen: ”Haluaisitko, että kumppanisi nuolisi sinun peräaukkoasi?”

Monet kieltäytyvät peppuseksistä sen vuoksi, että yhdyntä tai lelujen laittaminen peppuun sattuu tai ei ainakaan tunnu hyvältä. Mutta entä sitten rimming? Se ei satu ja uskoakseni suurimmalle osalle ihmisistä peräaukon nuolemisen vastaanottaminen tuntuu hyvältä, koska alue on erogeeninen. Eri asia onkin sitten se, haluaako päästää kumppaniaan kyseiselle alueelle – tai voisiko itse nuolla kumppaninsa peppua tämän niin pyytäessä.

Keskusteluiden perusteella löytyy erityisesti miespuolisia henkilöitä, joista on superkiihottavaa päästä nuolemaan naisen peräaukkoa. On kuitenkin monia, joille rimming on jo ajatuksena epämiellyttävää ja ymmärrän tämän (bakteerikammoisena) hyvin. Olen silti antanut mieheni nuolla minua, koska hän on sen kiihottavaksi kokenut, mutta vain silloin, jos olen pessyt itseni erittäin huolellisesti. Koska kaikki tiedämme peräaukon varsinaisen tehtävän, pesu on tärkeää, jotta ikäviltä vatsataudeilta yms. vältytään (ja hyvin hyvin harvassa ovat he, jotka haluaisivat ylimääräistä makua suuhunsa)… Ei myöskään ole mukavaa, jos nainen saa jonkin emätintulehduksen sen vuoksi, että pepusta siirtyy bakteereja emättimeen. Lisäksi sukupuolitaudit voivat tarttua rimmingissäkin, joten satunnaisissa suhteissa tulisi käyttää suuseksisuojaa.

Siispä tässä merkinnässä keskustelua aiheesta rimming. Oletko nuollut kumppanin peräaukkoa tai jopa varovaisesti työnnellyt kieltä sisällekin? Tai jos et ole, kiihottaako ajatus kuitenkin vai onko se ihan ehdoton ei? Entä haluaisitko, että sinua nuoltaisiin? Onko asiaa vaikeaa ehdottaa omalle kumppanille?

34 kommenttia artikkeliin ”Rimming – ällöttävää vai kiihottavaa?

 1. Markus 26.01.16 / 14:36

  Ei saa tämmöisiä kysyä kesken työpäivän. Nyt on ajatukset vain siinä, miten levittäisin naisen pakaroita ja kiusoittelisin kielelläni… vähän välillä kieltä sisään työntäen. Kiimatipat vain valuvat, kun sellaista saa harrastaa. Onneksi ei ole estoista vaimoa.

  • oceansoul 26.01.16 / 14:52

   Haha, ei kannata selailla tällaisia blogeja työaikana. :D Hienoa, jos teillä on yhtenevät mieltymykset kumppanisi kanssa. :)

 2. Viola Kukkanen 26.01.16 / 16:12

  Hih, ihana toi Markuksen kommentti, mulla ei herännyt himot niinkään itse aiheesta, mut tuosta kommentista :D Harrastellaan rimmingiä puolin ja toisin säännöllisesti. Mies tais sitä alunperin ehdottaa -kysyi saisiko nuolla pyllyäni. Hetken mietittyäni suostuin, vaikka olenkin bakteerikammoinen. Mut mitä tutumpi kumppani, sen vähemmän mikään toisen kehonosa ällöttää -pöpöt on jo jaettu. Kun huomasin miten hyvältä rimming tuntuu, halusin tarjota saman miehelle ja siitä se lähti. Toki pestään paikat aina ensin, myös sisältä. Sillon onkin oikein mukava työntää kieltä sisälle. Mies kiihottuu rimmingistä puolin ja toisin tosi paljon, samoin minä :)

 3. Nimetön 28.01.16 / 04:54

  Parin naisen pyllynkoloa olen lipsuttanut, tekisi mieli nuolla myös mieheltä.

 4. Nimetön 28.01.16 / 10:15

  Mielestäni kivaa ja normaalia puhtaille paikoille antaa ja saada. Miehenä tuntuu hyvältä, kun nainen nuolee. Mitään maku tai haju ongelmia ei ole ollut. Eikä myös terveys.

 5. M23 28.01.16 / 10:31

  No mikäs monia naisia vaivaa, kun eivät ole valmiita nuolemaan tai edes valmiita siihen, että mies nuolee.
  Pesun jälkeen ei ole mitään ongelmaa.

  Yhtä naista olen kerran saanut nuolla anuksesta. Hyvä lämmittely peppupanolle.
  Ei halunnut minua kuitenkaan nuolla, vaikka vähän vihjailin toiveitani.

  • oceansoul 28.01.16 / 11:10

   Niin… Luulen että se on monista naisista kiusallista (eli että pelkää pahalta maistuvansa tai haisevansa… ja varmaan tää bakteerikammo on aika monella naisella, vaikka tosiaan ei mun kokemuksieni mukaan ole mitään vatsatauteja koskaan aiheutunut :D).

 6. Puumis 28.01.16 / 10:48

  Toisen ”tähden” nuoleminen on ainakin mulle ihan ”peruskauraa”, ja kuuluu mulle luonnollisena osana suuseksiä. Joskus tietysti saattaa käydä niin, että ellei ole ihan vastikään suihkussa käynyt, niin saattaa olla vähän pikantimpi kokemus – silloin olen ihan nätisti sanonut että mitäs jos sittenkin mentäisiin tässä välissä suihkuun ja jatkettaisiin sitten. Ei se mikään tunnelman pilaaja ole – päinvastoin. Siellä suihkussa voi sitten itse toimia kriittisten paikkojen pesijänä. :)

  Mutta että ihan sieltä sisältä asti lähteä pesemään…ei mulle ainakaan tarvi. Ei se kieli nyt niin syvälle mene ettäkö sieltä jotain vähemmän miellyttävää ”ottaisi vastaan”, ellei nyt ihan älytön tarve ole juuri sillä sekunnilla ulostaa :D

  Ja tietysti – mitä vähemmän karvoja anuksen alueella on, sitä miellyttävämpää on nuolla. Mutta ihan posliini ei tarvitse olla kuitenkaan, ellei halua.

  En mä tuota erikseen ole lähtenyt ehdottelemaan etukäteen, ihan tilanteen antanut viedä ja ennen itse äksöniä vaan varmistanut, että onko ookoo jos menen kielellä tästä vielä alemmaksi… :)

  • oceansoul 28.01.16 / 11:13

   En oo kyl mäkään koskaan tehnyt mitään suolihuuhteluita peppuleikkejä varten. Siis en näitä nuolemisia varten (en edes halua kieltä peppuni sisälle, koska siinä menee tämän bakteerikammoisen raja :D), mutta en myöskään peppupenetraatioita varten. Yleensähän peräsuoli tyhjä on, eri asia sitten jos tosiaan on sillä hetkellä hätä…

   • Puumis 28.01.16 / 11:21

    Joo en minäkään, en siis myöskään anaaliseksiä varten. Eikä sieltä koskaan mitään ”kikkaroita” ole tarttunut mukaan, ihan puhtaat pelit olleet jälkeenpäinkin. Toki sitten käytän miehen pesulla ennen kuin jatketaan leikkejä, siihen en ole vielä koskaan suostunut (enkä tule suostumaankaan) että olen anaaliseksin jälkeen ottanut suihin. Ihan vaan sen bakteerikannan erilaisuuden takia…

    • oceansoul 28.01.16 / 11:25

     Jep. Ei pepusta suoraan suuhun eikä emättimeen…

     Nimimerkillä ”onkohan pornonäyttelijöillä usein tulehduksia/vatsavaivoja”. :D Kun ei ne suolihuuhtelutkaan kaikkia bakteereita varmasti poista…

 7. Kinkynautti 28.01.16 / 11:15

  Itse en tunne asiaa kohtaan kiinnostusta, mutta en kuitenkaan sanoisi, että se olisi mikään ehdoton ei. Mutta minä nyt olen muutenkin jotenkin outo, kun en ole peppujutuista juurikaan kiinnostunut. Ei tosin ole kumppanikaan, joten sen puoleen ei asiassa ole ongelmaa. :D

  • oceansoul 28.01.16 / 11:17

   Silloinhan sitä paras tilanne on, kun molemmilla kiinnostukset ovat samanlaiset! Ei sitä peppujuttuja tarvitse edes kinkympiin leikkeihin ottaa mukaan, jos ne ei kiinnosta. :)

 8. Kakkoseen, kiitos! 28.01.16 / 13:40

  Meillä vaimo on antanut minun nuolla, ei siitä kuulemma ole kuitenkaan suuresti innostunut. Minusta se kuitenkin on TODELLA kiihottavaa.

  Minun peräaukkoani ei halua nuolla mutta onneksi antaa muuten huomiota lelujen muodossa!

 9. Endurance 30.01.16 / 01:26

  Olen tytyni pyllynreikää nuollut saunassa, toki hyvin pestynä ja puhtaana. Kokemus oli erittäin nautinnollinen minulle, hän ehkä ”kunnon tyttönä” ja likainen peppu- syndrooman omaksuneena ei yhtä lailla päässyt heittäytymään ja nauttimaan tuosta tunteesta. En vaatisi tai pyytäisi ketään antamaan anilingusta itselleni, onnekseni tätä ovat muut ehdottaneet. :)

 10. hk:n sininen 01.02.16 / 11:44

  Itseäni kiihottaa kovastikkin pepun nuoleminen, siis sekä saada että antaa. Ja mikäs sen kiihottavampaa kun päästä nuolemaan pillua ja sen jälkeen siirtyä kielen kanssa tiukalle peppureijälle…ja upotella kieltä niin syvälle kun vaan kieltä riittää.
  Ja anuksen aluehan on herkkää eli kuvittelisin siitä jokaisen saavan nautintoa fyysisesti. Se on sitten eri juttu jos ennakkoluulot tai asenne on negatiiviset…
  Haluisin kyllä itse olla useammin nuoltavana, mutta empä ole rohjennut sitä aina tyrkyttää :)
  Ja olisin kyllä ihan valmis saamaan tappia tai dildoakin sisääni kumppanini toimesta. Itsekseni olen kyllä niillä leikkinyt silloin harvoin kun omaa aikaa on ollut. Ehkäpä tällä viikolla pitäis jotain kivaa keksiä, väline vaan puuttuu…

 11. Viola Kukkanen 02.02.16 / 12:51

  Mites, oletteko muut nuolleet/antaneet nuolla tuntemattoman/uuden ihmisen kanssa, vai vaan tutun? Mua kuvottaa ajatus tuntemattoman kanssa pepun nuolennasta, mutta tutun/rakkaan kanssa oikein kiihottavaa. Mut oon muutenkin vähän bakteerikammoinen ja vaatii aikaa, että toiseen tottuu. Suutelukin on uuden ihmisen kanssa samaan aikaan kiihottavaa, ja ällöttävää mulle, mutta kun tutustuu kunnolla, ei enää ällötä yhtään :) Toisaalta, onhan tällainen biologisestikin ihan järkevää -bakteerikannat kuitenkin niin erilaiset, jos heti menis kaikkien pyllyjä nuolemaan niin vois saada aikamoiset vatsataudit, mutta kun keho tottuu pikkuhiljaa toisen bakteerikantoihin, ei tule ongelmia :) Mut voihan olla, että joitakuita ei ällötä ollenkaan? Et vois samantien nuolla kenen tahansa pyllyä? Se on musta kiinnostavaa, vaik itelläni ei toimikaan noin.

  • oceansoul 03.02.16 / 10:10

   Tuosta bakteerikantojen erilaisuudesta… ulostebakteerit nyt ovat aina ulostebakteereita, joten ei keho niihin nyt silleen totu. Jos niitä saa siis riittävästi, voi seurauksena olla vaikka vatsatauti – oli kyseessä sitten oma pitkäaikainen kumppani tai ihan joku muu. :D Mutta tosiaan kuten nyt jo aiemmin oon kirjoitellut, niin kunnollisen pesun jälkeen riski lienee aika pieni.

 12. hk:n sininen 02.02.16 / 20:27

  En ole tainnut ”tuntemattomien” peppuja nuolla. Vaikkei sen kummempaa bakteerikammoa olekkaan, niin se on kyllä tullut mukaan vasta kun on paremmin tutustuttu. Mutta miksei sitä puhdasta peppua vois lipasta, vaikkei niin hyvin tuntiskaan(ainakin näin pikku kiimoissa ajateltuna) ;)
  Mutta karvat ei kyllä kuulu siihen touhuun! Tosin ei ole kohdalle osunut sellaista naista jolla olisi peräaukon ympärillä karvaa ollut…
  Itse pidän pepun sekä pallit sheivattuna ja eteen jätän pienen kolmion,eli ei pitäis ainakaan siitä jäädä kiinni. Ja jos miehen perää nuolisin, niin se olis kyllä ehdoton vaatimus myös toiselle.
  Mitäs mieltä muut on karvoista?

  • oceansoul 03.02.16 / 10:12

   Jos peräaukkoa nuolisin, toivoisin sen ympäristön kyllä karvaton olevan. :D

   • hk:n sininen 03.02.16 / 20:28

    Jotenkin se karvattomuus antaa myös fiiliksen paremmasta hygieniasta. Ja fiilikset on tärkeitä näissä hommissa.. Mut onhan se vaan niin kiihottavaa
    nuolla tiukkaa posliinipeppua 😋

 13. Viola Kukkanen 03.02.16 / 00:40

  Mua ei niin karvat haittaa, en siis oo nuollut kuin mieheni peppua. Se on niin ihanan karvanen muutenkin :P Ei ole mennyt karvoja suuhun, kai ne on siellä niin ”tiukassa”, heh. Ei oo siis häirinnyt, musta pepun nuoleminen on tosi kiihottavaa antavana ja saavana osapuolena. Itselläni taitaa joitain yksittäisiä karvoja olla peräaukon seutuvilla, mutta sheivaan ne pois samalla kun sheivaan muunkin intiimialueen karvoituksen.

 14. riippuvainen 16.03.16 / 11:28

  Ei ole ällöttävää millään tavalla kunhan on pesulla käyty. Minua ei ole nuoltu mutta minä olen nuollut. Ja mies olen siis.

  • HK:N SININEN 21.03.16 / 07:09

   Olisitkos valmis saamaan kieltä peppuusi?

   • Nimetön 25.03.16 / 19:45

    voisihan tuotakin kokeilla

 15. puutteessa 30.09.17 / 10:48

  Joskus harvoin saan nuolla vaimon peppureikää ja se on todella kiihottavaa. Mielelläni ottaisin myös vaimon kieltä omaan peppuuni, mutta vaimo meinaa lähinnä oksentaa ajatuksesta. Harmi.

 16. SpankingDaddy 06.10.17 / 13:18

  Olen nuollut vaimoni peppua ja oli kyllä kiihottavaa. Mutta vielä paljon kiihottavampaa on , kun nainen suuseksiä antaessaan spontaanisti siirtty pepulleni antamaan anaalinautintoa minulle. Olen kyllä myös käskenyt nuolemaan peppuani, mutta se ei ole läheskään niin hyvää kuin se, että joku yllättää positiivisesti.

 17. Crazyrox 04.03.19 / 10:31

  Olen nuollut naiseni peräaukkoa jonka olen kokenut erityisen kiihottavana. Se on jotenkin todella rivoa ja kaunista samaan aikaan. Siinä tulee tunne täydestä omistautumisesta kumppanilleen. Kiihkoa lisää myös se, kun tietää asian tuntuvan toisesta hyvältä. Edellytyksenä on tietenkin puhtaudesta huolehtiminen.

 18. Seidi 08.07.19 / 00:09

  Olisi ihanaa jos joku nuolisi 69v naisen peppureikää olisi ihana kokea se ei ole vielä onnistunut

Kerrohan sinäkin ajatuksesi! (Sähköpostiosoite ei ole pakollinen.)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.