Menetin poikuuteni maksullisen naisen kanssa (vieraskirjoitus)

Tämän kiinnostavan kirjoituksen on meille lähettänyt nimimerkki ”Kummajainen”. Millaisia ajatuksia sinulle heräsi tekstin lukemisen jälkeen? Kommentoi. :)

***
Poikuus alkoi n. 25-vuotiaana ahdistamaan ja päätin, että nyt asialle on tehtävä jotain

Minulle tuli aikoinaan noin 25-vuotiaana sellainen vaihe, että jotenkin kyllästyin itseeni ja saamattomuuteeni naisasioissa. Poikuus oli edelleen tallella, ja sekin jollain tavalla ahdisti. Ei siis kenenkään ulkopuolisen taholta, vaan ihan omassa mielessäni. Koin olevani jo melko vanha ajatellen sitä tosiasiaa, että poikuus oli yhä tallella. En ollut enää pitkään aikaan edes uskaltanut lähestyä naisia; siitä oli tullut melkeinpä jonkinlainen pelkotila.

Olinkin miettinyt maksullisen seksin mahdollisuutta suunnilleen vuoden verran, ja sitten kun jonkinlainen lopullinen kyllästyminen nykytilanteeseen yllättäen iski, laitoin vain kylmän viileästi asioita etenemään. Käytännössä laitoin siis viestiä eräälle nuorelle naiselle, joka oli tulossa käymään täälläpäin. Hän vastasi ihan avuliaasti, että kyllä tällaiseen ongelmaan voitaisiin yrittää löytää ratkaisu, ja niinpä tapaaminen sitten sovittiin.

Sovimme tapaamisen paikalliseen Omenahotelliin, ja ymmärrettävistä syistä minua jännitti aika paljonkin sinne saapuessani. Jotenkin ehkä vähän kliseiseenkin tyyliin oven tuli avaamaan puolipukeissa oleva varsin kaunis tummatukkainen nainen. Hän oli varsin luonteva ja ystävällinen, ja loppupeleissä ihan mukavan oloinen. Raha vaihtoi omistajaa, ja juteltiin siinä samalla. Nainen kysyi, että aloitettaisiinkos me, ja alkoi samalla avaamaan rintaliivejään. No, sitähän varten tässä oltiin. Hänellä oli aika isokokoiset sekä hirvittävän kiinteät ja terhakkaat tissit. Minun oli pakko kysyä, olivatko ne aidot, ja kyllä hän niin väitti. Vaikka en oikein vieläkään tiedä ihan lopullista totuutta. Sain luvan kyllä etsiä luvan arpia, jos siltä tuntui.

Halusin edetä kaikessa rauhassa, koska olen yleensäkin sellainen hidas nautiskelija. Hätäileminen vie koko jutun ihan suorittamisen puolelle. Nainen oli ensin vatsallaan sängyllä, ja hieroin hänen selkäänsä, käsiään, jalkojaan ja siis koko kroppaa jonkin aikaa. Se oli oikeastaan yllättävän kivaa. Sitten hän kääntyi, ja sanoi, että saan kyllä hieroa etupuolenkin, jos haluaisin. Halusinhan minä. Jollain tavalla en halunnut jättää jotain kohtaa vähemmälle huomiolle kuin toista, joten hieroin kyllä taas koko vartalon läpi yhtä huolella joka kohdasta. Vaikka kyllä minä eniten nautin itse siitä, kun pääsin vihdoin koskettelemaan noita houkuttelevia rintoja. Aloin myös hyväillä hänen kaulaansa huulillani ja kielelläni, ja kuljin siitä alaspäin leikittelemään rinnoilla, siitä vatsalle ja pitkin reisiä alas varpaisiin saakka. Vasta tässä vaiheessa riisuin naisen mustat pikkuhousut, ja vilkuilin alta paljastuvaa kokonaan ajeltua pimppaa. Ilmeisesti hänellä ei ollut mitään pahaa sanottavaa tästä kai hieman poikkeuksellisesta tapaamisesta. Sitten hän kysyi, olisinko halunnut kokeilla nuolla pimppaa. Kun sovimme alun perin tapaamista, hän oli ilmoittanut, että sellaista ei voisi tehdä. Mainitsin asiasta, ja hän sanoi, ettei normaalisti niin teekään asiakkaiden kanssa. Mutta kun olin kokematon, ja ilmeisesti sen pystyi aistimaan, niin nyt voisi olla poikkeustapaus. Ja halusinhan minä tietenkin. Vaikkakin myöhemmin ajatellen olisi kai kannattanut olla varovaisempi, mutta onneksi mitään jälkiseuraamuksia ei tullut.

Aluksi naisen nuoleminen oli hieman outoa, mutta pääsin varsin nopeasti jyvälle, ja lopulta nuolin hänelle orkun sormiani apuna käyttäen. Hän sanoi, että itse asiassa olin siinä aika hyvä. Sen jälkeen hän kysyi, haluaisinko minä nyt vihdoin päästä poikuudestani. Vastasin jälleen myöntävästi. Samalla hän huomasi, että tunti oli ihan kohta loppumassa, joten olisi nyt vähän kiire. Hänellä kun oli menoa, joten lisäaikaa en voisi ottaa lisäaikaa edes maksulla. Minulla vain oli oma seisokki päässyt lopahtamaan nuolemisen aikana, kun siinä keskittyi enemmän toisen viihdyttämiseen kuin omaan nautintoon. Ja nyt tuossa kiiretilanteessa en saanut enää kunnon seisokkia. Viimeistään kumin kanssa sählätessä homma alkoi kusta, ja kellon käydessä oli pakko luovuttaa.

Olin itse tietenkin vähän pettynyt, vaikka joistain asioista myös iloinen. Hän pahoitteli tapahtunutta, ja sanoi, että jos haluaisin, niin voisin tulla illalla uudestaan. Vastasin, että ei minulla ole rahaa toiseen käyntiin. Hän sanoi, että ei normaalisti niin tee, mutta voisi ottaa minut ihan ilmaiseksi. Kun kuitenkin melkein koko tunti meni nyt hänen miellyttämiseensä. Sovimme toisen tapaamisen illaksi.

Kun saavuin illalla hänen luokseen, ei se ollut enää niin jännittävää. Riisuiduimme ja menimme istumaan sängylle. Hän antoi minulle kumin, ja yritin siinä samalla saada veitikkaa jäykäksi. Siinä vieressä odotellessaan hän avasi jalkojaan, ja työnsi sormiaan sisäänsä liukkautta levitellen, ja puhui jotain sellaisia, että ”saat kohta työntää kalun sisään tänne pilluun, niin saadaan sitten se poikuus hoidettua pois”. Sain ihan kunnon seisokin ja kumin päälle. Nainen meni sängyn reunalle kontilleen, ja työnnyin hänen sisäänsä takaapäin. Puristelin samalla rintoja, ja aloin naimaan häntä. Mutta minua vaivasi edelleen se seisokin menettämisen pelko, ja kun keskityin liikaa miettimään tällaisia epäoleellisia asioita, niin kohtahan se seisokki alkoikin heiketä. Vedin kaluni ulos, ja hän otti minulta hetken suihin. Ei kuitenkaan kovin pitkään, enkä saanut enää kunnon seisokkia. Ehdin naida vain pienen hetken, ennen kuin siitä ei taas tullut mitään. Yritin saada ajatukset kasaan, ja sormetin hetken tuota niin kiihottavaa pimppaa takaapäin, mutta ei se seisokki enää palautunut. Niinpä minun oli taas luovutettava, pahoittelin asiaa ja pyysin anteeksi. Juttelimme jonkin aikaa niitä näitä. Pois lähtiessäni hän kysyi, olinko hirveän pettynyt. Sanoin, että en nyt varsinaisesti. Kyllähän se homma nyt pääsääntöisesti tuli hoidettua alta pois.

Olin siitä onnellinen, että olin kuitenkin tehnyt tämän. Sen jälkeen pystyin taas lähestymään naisia, koska he eivät olleet mielessäni enää jotain niin erikoisen outoja ja pelottavia olentoja, vaan ihmisiä siinä missä minäkin. Huonona puolena oli tosiaan tuo seisokin menettämisen pelko, joka johti tämän jälkeenkin kerran ongelmiin. Mutta se saatiin hoidettua kuntoon kemiallisella avustuksella, eikä sitten tarvittu kuin yksi onnistuminen, niin itsevarmuus palasi ja ongelma hävisi.

Maksullista seksiä toistamiseen

Olen myös myöhemmin päätynyt kerran maksamaan seksistä. Silloin ei kyse ollut enää ujoudesta tai vastaavasta, vaan…. jostain muusta. Olin vain niin kiimoissani ja satuin törmäämään sopivaan henkilöön. Tämä nainen ei edes mikään sellainen ammattilainen ollut, vaan nuori yliopisto-opiskelija. Hän oli aika mukava, jotenkin naisellinen sellaisella melkein viktoriaanisella tavalla, ja kyllä, hänellä oli silmäänpistävän isot tissit. Minulla on hänestä vieläkin pari valokuvaa tallessa, ei mitään irstaita, vaan sellaisia vähissä vaatteissa otettuja, ja yksi kasvokuvakin, mutta sitä en tule kenellekään näyttämään.

Kirjoitin hänelle, ja hän vastasikin, koska viestini oli ollut aika hauska ja omaperäinen. Siinä sitten juteltiin ajankohdasta ja mitä olisi mahdollista tehdä, ja niin sitten lopulta sovimme tapaamisen. Hän saapui luokseni mekossa, jonka alla olivat pitkät sukat, sukkanauhaliivit ja korsetti. Esittelin hänelle nopeasti asuntoni, mistä saisi ottaa juomaa ja missä on vessa yms. Hän kertoi, että olin itse asiassa hänen toinen asiakkaansa. Hän oli tehnyt tätä ensimmäisen kerran vasta viikkoa aikaisemmin. Niinpä minä otin ohjat käsiini ja tein aloitteen. Riisuin hänen vaatteensa, ja samalla itsenikin. Puristelin hänen rintojaan hänen selkänsä takaa oikein antaumuksella, ja häntä taisi hieman huvittaa innokkuuteni. Tuosta aikaisemmin kirjoittamastani ensimmäisestä kerrasta lähtien minulla on ollut eräänlainen ohjesääntö. Jos olet kallistanut naisen sänkyysi, niin älä pelkästään harrasta seksiä hänen kanssaan. Tee hänelle niin kuin oikeasti rakastaisit häntä. Rakastele häntä.

Hän tuntui nauttivan hellästä koskettelusta (etenkin kaulan seudulta), ja niinpä hyväilin häntä käsilläni ja suullani. Minulla ei ole enää kovin tarkkaa muistikuvaa siitä, miten homma meni. Mutta luullakseni olen tuolloinkin edennyt samalla tyylillä kuin tuossa edeltävässä kertomuksessa, eli ensin hierontaa, sitten koskettelua huulilla ja kielellä. Tämä tyttö antoi oikein mielellään nuolla pilluaan. Hän oli monella tavalla poikkeuksellinen nainen muihin tuntemiini verrattuna, ja ensimmäinen ja toistaiseksi myös ainoa tuntemani nainen, joka saa orkkuja suhteellisen paljon ja helposti. Nuolin hänelle melko nopeasti orkun, ja jatkoin vielä toiseenkin. Sen jälkeen kun hengästymisestä oltiin päästy, hän sanoi jotenkin hauskan tomeralla tavalla, että nyt on kyllä hänen vuoronsa imeä munaa. Jälkeenpäin kuulin, että tämä nainen koki suuseksin antamisen miehelle kiihottavana. Ihan pelkästään se olisi kuulemma käynyt esileikistä.

Suuseksi oli ihan hyvän tuntuista, mutta en halunnut mennä vielä loppuun. Sen jälkeen pantiin lähetyssaarnaajassa, takaapäin ja vaikka missä asennoissa. Hän sai useita orkkuja, ja laukesin minäkin pari kertaa. Ensimmäistä kertaa panin oikein kunnolla, siten että kalu osui pohjaan saakka, mutta hän tuntui vain kiihtyvän siitä. Hauskaa joka tapauksessa oli. Lopuksi hän oli aika uupunut, ja sanoi, ettei jaksa enää panna, mutta otti kuitenkin vielä kerran suihin.

Juttelimme lopuksi vielä hetken aikaa, ja hän sanoi viihtyneensä. Melkein se olisi kuulemma ollut niin päin, että hänen olisi pitänyt maksaa minulle. Laitoin vielä myöhemmin kiitosviestiä, ja kysyin, että ihan oikeastiko hän viihtyi. Muistan sen vastauksen edelleenkin sanatarkasti: “Totta kai sitä viihtyy, kun mies osaa antaa mieletöntä suuseksiä, ja on vielä hyvin varustettukin”.

Moni varmaan miettii, olenko kertonut tästä asiasta esimerkiksi nykyiselle kumppanilleni. Vastaus on: en ole. Tämä on joka tapauksessa tapahtunut ennen kuin edes tunsimme toisiamme. On kuitenkin sanottava, että loppujen lopuksi tein omasta mielestäni oikean ratkaisun.

23 kommenttia artikkeliin ”Menetin poikuuteni maksullisen naisen kanssa (vieraskirjoitus)

 1. m30 09.02.16 / 17:02

  Jännä ratkaisu mutta varmaan ihan hyvä, jos ei mitenkään uskalla ottaa tuossa iässä kontaktia muualla naisiin. Luulisin kyllä, että olisi löytynyt esimerkiksi netistä naisia jotka haluaisivat päästä opettamaan nuorta kokematonta poikaa (puumat), mutta ehkäpä aloittaja ei sellaisista sitten kiinnostunut.

  • oceansoul 09.02.16 / 17:32

   Tuo seuranhaku netistä… Ei ole omia kokemuksia, mutta kuulemmahan treffipalvelut ovat täynnä miehiä (ja naisia on vähän), joten kai se seuranhaku sielläkin on suht vaikeaa. Helppohan sitä siis on viestejä netissä kirjoitella, vaikka irl ujostuttaisi naisten kanssa jutella, mutta kun niitä kirjoittelijoita on niin paljon muitakin.
   Toki varmaan erottuisi (mutta hyvällä vai pahalla?) muiden joukosta sellainen ilmoitus, jossa 25v kertoisi olevansa vielä kokematon ja etsii kumppania ensimmäistä seksikokemusta varten. :P

   • Puumis 10.02.16 / 11:07

    Hyvällä!!!! Erottuisi hyvällä!!! Ehdottomasti erottuisi hyvällä!!!

    (Tuliko tämä selväksi ;) )

    Sitten samalla itse tarinaan. Tai itseasiassa ei, vaan siitä mieleen tulleeseen omaan kokemukseen. Mulla on yksi vanha tuttava, jonka kanssa mulla oli reilusti yli vuosikymmen takaperin lyhyt, erittäin lyhyt seksisuhde. Tämä poika (mies?) oli myös harrastanut muutaman kerran maksullisia naisia, ja voi HITSINVITSI mitä seksiä; nämä kun olivat tietysti (asiakaspalvelijoina) ylistäneet miehen maasta taivaisiin niin suuseksin kuin yhdynnänkin erinomaisuudesta, joten mies luuli että Lassie-tyylin nuoleminen ja sammakkokykytys saivat joka naisen välittömästi tuhanteen orgasmiin. Tässä(kin) tapauksessa prostituoidut tekivät juttuja ”joita eivät normaalisti tee” ja saavuttivat orgasmeja ”joita eivät normaalisti saa”.

    En olisi muuten edes kertonut tätä (koska mitä väliä sillä loppupelissä on, olivatko orgasmit oikeita vai teeskenneltyjä – tärkeintä on siinä se saavutettu itsetunto ja ”peloista” pois pääsy), mutta tuo prkeleen vanha tuttava lopulta SYYLLISTI minua siitä, että olin jotenkin seksuaalisesti rikki tai muuten vaan frigidi, kun en tullutkaan niin helposti kun mihin mies oli tottunut.

    Eli jos seksi ei ole oman kumppanin kanssa samanlaista ilotulitusta kuin maksullisten kanssa tai pornoleffoissa, saattaa olla ihan jees myös opetella käsittelemään käsillä olevaa kumppania sen sijaan, että ”väärin opittujen” käyttäytymismallien ansiosta erehtyy kuvittelemaan itseään maailman parhaaksi rakastajaksi ja kumppania siksi vialliseksi :(

    • oceansoul 10.02.16 / 11:29

     Hahaa. Taisi tulla selväksi. ;D

     ”saattaa olla ihan jees myös opetella käsittelemään käsillä olevaa kumppania sen sijaan, että ”väärin opittujen” käyttäytymismallien ansiosta erehtyy kuvittelemaan itseään maailman parhaaksi rakastajaksi ja kumppania siksi vialliseksi :(”

     Joo, tuota hihatonkin tuolla alempana kommentissaan sivusi eli että jokainen ihminen on erilainen. Onhan ne suuseksi- ja yhdyntätavat voineet toimia näihin maksullisiin tai sitten ei, mutta joka tapauksessa uuden kumppanin kanssa toimii ehkä erilaiset jutut. Toki nyt on jotain yleisiä juttuja, jotka yleensä useimpien kanssa toimivat, mutta toisen reaktioiden seuraaminen ja kuunteleminen on siis tärkeää. Ettei vain tuudittaudu siihen uskoon, että kyllä minä nyt tämän jutun osaan, kun yksi minua on kovasti kehunut. :D

  • Puumanmetsästäjä 24.05.20 / 02:34

   No ei todellakaan löydy helposti netistä ”naisia jotka haluaisivat päästä opettamaan nuorta kokematonta poikaa (puumat)”. 10 vuotta olen etsinyt, eikä ole löytynyt. Ja rehellisyyden nimissä moni nuori mies etsii (ilmoituksessa valehtelee olevansa kiintynyt) vanhempaa, xxl- ja/tai yh-naista, koska sellaisen löytäminen on edes vähän vähemmän epärealistista kuin omanikäisen ja hoikan.

   Minua ei ahdista poikuus, vaan se, että elämäni parhaat vuodet menivät ja jäin kaikesta paitsi. Oikeastaan en ole enää pariin vuoteen enää juuri muuta pystynyt ajattelemaan.

   Olen ollut teinistä asti sitä mieltä, että parempi kuolla ilman seksikokemusta kuin maksaa ja kokea epäaitoa seksiä, josta läheisyys puuttuu.

   Mutta pikkuhiljaa viime kuukausina tai viimeisen vuoden aikana olen alkanut harkita asiaa, muuttaa kantaani. Ja tämä vaikuttaa olevan yleistä. Tässä 30:n ikävuoden tienoilla näyttää monilla tulevan seinä vastaan. Silloin viimeistään moni menee maksulliselle, ja ne jotka eivät mene, eivät sitten mene kertaakaan loppuelämänsäkään aikana.

   Yhdessä vaakakupissa on se, että sitä mitä haluan, ei voi ostaa. Itsetyydytyksessä seksi ei tunnu juuri miltään, siemensyöksyni ja orgasmini ovat ilmeisesti heikkoja. Ja laukean aivan liian nopeasti. Tämän takia (ja koska tulen surulliseksi ja entistä masentuneemmaksi, kun katson PornHubista aitoja pareja harrastamassa normaalia seksiä) tulee itsetyydytettyä aivan liian vähän, mikä aiheuttaa sitten sen, että seksi ja naiset ovat ajatuksissa koko ajan. Vaikka ei se yhdyntä ilmeisesti miehelle juuri miltään tunnu, edes siemensyöksy. Kaikella sillä (ei-omakohtaisella) kokemuksella, joka minulla on, mies on aina paljon hiljaisempi osapuoli, yleensä ei kuulu miehestä mitään, paitsi joiltakin ihan vähän, kun tulevat. Esim. kun vanhempani harrastivat seksiä, kun naapureista on kuulunut seksin ääniä… ja valtavasta katsotusta määrästä aitoa, ei-näyteltyä videoitua yhdyntää (+ vähemmän aidot ja ammattituotannot myös). Aina nainen on äänekkäämpi tai se, josta kuuluu jotain tuntuvan. (ammattimaisesti tuotettua pornoa, jossa naiset ovat epäaidosti äänekkäitä ja harrastavat kyseistä aktia vain rahasta, en halunnut katsoa edes pienenä lapsena, vaikka muuta videomateriaalia ei ollut saatavilla) Monesti amatöörimateriaalissa nainenkin on (aika) hiljaa, mutta aina sieltä jotain kuuluu, viimeistään orgasmin aikana (jonka kesto muuten epäreilusti on naisilla paljon pidempi ja ilmeisesti voimakkaampikin). Miehestä sen sijaan ei kuulu yleensä mitään edes siemensyöksyn aikana. Luin joskus jostain Tiede-lehdestä, että tämä naisten äänekkyys on evoluutiossa kehittynyt juttu, josta on ollut jotain hyötyä. Mies sen sijaan hyötyy olemalla hiljaa. Mutta jos naisesta ei yhdyntä tunnu juuri miltään (suurin osa ei saa yhdynnässä orgasmia (juuri) koskaan), eikö yksinkertaisesti ole mahdollista olla hiirenhiljaa?! Eli seksi ei fyysisesti tunnu minulle yhtään miltään. Henkisesti se varmasti tuntuisi TODELLA hyvältä (jos nainen oikeasti haluaisi minua), mutta tätähän ei pääse maksullisella testaamaan.

   Toisaalta, en millään haluaisi kuolla näkemättä (ei-verisukulaista) naista livenä koskaan alasti ja niin, että siihen pääsisi jopa koskemaan.

   Tämä nimimerkin ”Kummajainen” kertomus houkuttaa kokeilemaan maksullista, mutta olen lukenut myös kokemuksia (mm. seksin myyjien itsensä kirjoittamia), joilla on minuun aivan päinvastainen vaikutus. En usko, että kyseessä on täysin tositarina, jos missään määrin.

   Lisäksi käytännön asiat mietityttävät. Eniten pelkään (ja itse asiassa tiedän tulevani, jos en keskeytä ja estele) sitä, että siemensyöksy tulee heti tai aivan liian aikaisin verrattuna siihen, mitä haluaisin. Monilla vaikuttaa lukemieni kokemusten perusteella olevan aivan päinvastaiset ongelmat; ei pysty tulemaan tai/ja ei saa erektiota. Tämän takia en tiedä, kauanko aikaa kannattaisi ostaa. Pelkään ajan loppumista, mutta koska saan siemensyöksyn aivan liian nopeasti (ja kiinnostus(/kyky) häviää sen myötä heti ja palaa vasta aikaisintaan muutaman tunnin päästä tai viimeistään seuraavana päivänä), se voisi olla turhaa ja rahantuhlausta.

   • Nimetön 24.05.20 / 17:59

    On myös vanhempia pariskuntia, jotka ottavat mielellään nuoren miehen leikkeihinsä kolmanneksi. Siemensyöksyn nopea tulo ei ole ongelma, koska siemensyöksyhän on hauskaa, ja seuraava kierros kestää kuitenkin aina pitempään ja tarjoaa mahdollisuuksia erilaisin nautintoihin syventymiseen. Jos nuoresta miehestä on vaikeaa olla triona, monille, kuten meille, miehelleni riittää katsominen, vaikka vain ”salaa” oven raosta seuraten, kun nautin nuoren miehen kiihkosta ja vartalosta. Jos nuorelle miehelle tällainen vanhempi nainen on iän tuomien muutosten vuoksi ongelma, ikä on vain valaistuskysymys. Käytännön ongelmaksi jää luotettavan seuran löytäminen ja sitä varten Suomessakin on olemassa swingersivustoja. Jos taas kotimaa tuntuu seuran hakemisen kannalta arveluttavalta, suosittelemme lähimpänä vaihtoehtona Saksaa, jossa maksuttoman seuran tarjonta on omaa luokkaansa ja jossa pärjää vähäiselläkin englannin tai saksan taidolla. Jos tämän sivuston ylläpitäjä päättää laajentaa palveluaan yhteystietojen salattuun jakeluun, kesäinen saunailta järjestyy hyvinkin nopeasti. Leikitään ensimmäinen ihana siemensyöksy alta pois ja keskitytään loppuilta ja yö ja seuraava päivä nuoren miehen nautintoon, joka on myös meille nautinto. Eikä maksa mitään. Elämä on kaunista ja ihmeellistä, ja kaikki on rohkealle mahdollista, tässä ja nyt.

    • Puumanmetsästäjä 24.05.20 / 20:30

     Minulla muuten nopeasti otettu seuraava kerta (erektion saaminen nopeasti siemensyöksyn jälkeen tuntuu epämiellyttävältä fyysisesti) ei kestä yhtään pidempään kuin ensimmäinen kerta (vaikka olisi viikko taukoa). Olen tätä tieteellisesti testannut itseni osalta. Eikä muuten kolmaskaan kerta heti toisen perään kestä sekään yhtään pidempään. Kuulun siihen yhteen tai kahteen prosenttiin väestöstä, jolla on geneettinen, elinikäinen taipumus nopeaan tulemiseen: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5001987/

     Siihen kuuluu mm. myös se, että saan erektion todella nopeasti. Luulin, että sellainen on normaalia, mutta ei kai sitten ole. Minulla on tähän vaivaan SSRI-lääke olemassa, joka auttaa kestoon, mutta sitten ei kyllä tunnu yhtään miltään ja orgasmi on mitättömän heikko. Ja kaikki himo katoaa ja rakkautta ei voi noiden vaikutuksen alaisena tuntea. Eikä saa kunnolla nukuttua. Tämä on yksi asia, jota olen miettinyt; ottaako tuota lääkettä ennen maksulliselle menoa.

     En ole etsinyt pariskuntaa, enkä ole sellaisesta kovin innoissaan; kuitenkin enemmän innoissaan kuin maksulliselle menemisestä.

     Eivätkö nuo swinger-sivustot ja -jutut vaadi sitä, että on pariskunta eli itsellään pitää jo olla jotain, jonka laittaa vaihtoon? Nuori mies on alinta pohjasakkaa millä tahansa sivustolla tai missä tahansa paikassa; heistä on valtavaa ylitarjontaa kaikkialla. (Monesti näkeekin ilmoituksia, joissa etsitään mitä tahansa muuta kuin yksinäistä miestä)

     Ulkomaille matkustamista jonnekin mustaan Afrikkaan, jossa valkoinen mies on harvinaisuus, olen vakavasti pohtinut. Mutta turvallisuus (ryöstöt, rikollisuus, sieppauksen kohteeksi joutuminen) ja taudit (ei pelkästään sukupuoli-) pelottavat. Sielläkin todennäköisesti minun kanssani joku haluaisi harrastaa seksiä vain hyötymistarkoituksessa, eli ei juuri eroaisi siitä, että maksan prostituoidulle Suomessa.

     Olen aika helvetin estoinen ja pelokas myös; perusvaistoni on vältellä riskejä. Tämä on osittain kehittynyt tietenkin itsesuojelun takia: tällä naamalla ei ole lupa käyttäytyä samalla tavalla kuin 9-10/10 -naamalla. Yleisesti viihdyn paremmin yksin kuin ryhmässä, eli olen ”sisäänpäin kääntynyt”.

     Minkä sivuston ylläpitäjään viittaat?

     • Nimetön 24.05.20 / 21:43

      Kuulostaa tosiaan hieman hankalalta, mutta rauhallisessa miljöössä ja luotettavassa seurassa tuollaiset ongelmat ovat yleensä hoidettavissa, etkä ole ongelmasi kanssa yksin, kuten olet itsekin huomannut. Pulmana on vain oikean seuran löytäminen, mikä ei ole ollenkaan mahdotonta tänä digiaikana.

      Sivuston ylläpitäjänä tarkoitan tämän sivuston ylläpitäjää, kuka sitten tuon nimimerkin takana onkaan. (Veikkaan, että häntä näkee nykyään myös televisiossa.)

      PS.Miehelläni oli nuorempana sama pulma, eli siemensyöksy tuli yhteisen nautinnon kannalta liian nopeasti. Biologisesti koulutettuna hän tyytyi toteamaan, että sen pitääkin tulla nopeasti lajin lisääntymisen kannalta ajateltuna. Saimme tilannetta korjattua penikseen laitettavalla puudutevoiteella ja ahkeralla harjoittelulla, eli suuseksin katkaisulla juuri ennen hänen laukeamistaan. Ikä sitten lopulta hoiti asian, eli nykyään erektion saaminen hänellä hieman kestää, mutta toisaalta hän jaksaa naida pitempään kuin minä, minkä olemme ratkaisseet siten, että hän masturboi lopulta käsin, kunnes laukeaa rinnoilleni. (Minun toiveeni, minusta on mukava katsella hänen runkkaamistaan ja saada hänen lämmin spermansa nänneilleni hänen nuoltavakseen).

      • Puumanmetsästäjä 24.05.20 / 23:42

       Niin, pulma ratkeaa kokonaan tunnissa yhden tabletin ottamalla (dapoksetiini). Kaikki mielen- ja lihasten harjoitteet ym. ym. ym. ovat vain pientä näpertelyä ja aivan eri tasolla, kun kokee, millaista on kestää normaalisti, kun ottaa tuollaisen (dapoksetiini on lyhytvaikutteisin, tehoaa nopeiten, mutta en ole itse juuri dapoksetiinia kokeillut). SSRI:n kun yhdistää vielä sildenafiiliin (Viagra®), niin tieteellisissä tutkimuksissa kestoon tulee vielä tilastollisesti merkittävästi lisäaikaa ja tyytyväisyyspisteet (sekä omat että kumppanin) kasvavat vielä tilastollisesti merkittävästi lisää kuin pelkästä SSRI:stä.

       Sivuston ylläpitäjälläkään ei ole muuta tietoa kuin mikä näkyy kaikille; ”Sähköpostiosoite ei ole pakollinen”. Viestin voi lähettää onnistuneesti, vaikka jättää tuon kentän tyhjäksi.

       Miksi yhteystietojen jakelun pitäisi olla salattua? Voin tässä nyt antaa kaikille tätä lukeville aivan julkisesti sähköpostiosoitteen, josta minut saa kiinni. Jos on kiinnostuneita vapaaehtoisia, saa ottaa yhteyttä. Uuden sähköpostiosoitteen luominen on helppoa; tein sellaisen juuri tätä viestiä varten: poikuuspois [tähän tulee se ät-merkki] protonmail [ja tähän tulee piste, kuten tapana on] com.

       (Välilyönnit tietenkin pois ja loppuun ei tule pistettä)

      • oceansoul 25.05.20 / 20:47

       Hei, jos sähköpostiosoitteen kohdan täyttää, se näkyy toki ylläpitäjälle, mutta ei siis julkisesti sivustolla. Tämä blogi ei ole seuranhakusivusto, mutta niitähän löytää kyllä netistä vaikka millä mitalla. :)

      • oceansoul 25.05.20 / 20:42

       Hehe, ei minua televisiossa onneksi sentään näe. Ihan tylsästi teen toimistoaikaan arkisin töitä kunnallisella alalla. :)

    • Puumanmetsästäjä 28.05.20 / 23:53

     Tyhjää puhetta oli tämäkin. Ei ole kuulunut vastausta tai tullut yhteydenottoa sen jälkeen, kun annoin tietoni. No, todennäköisesti olisimme asuneet eri puolella Suomea.

     Taidan mennä maksulliselle jo ennen tämän kuun loppua. Siksi tämänkin kokemuksen (todellinen tai ei) löysin, kun Googlailin asiaa.

 2. Kaisa 09.02.16 / 19:38

  Ihan hirveää tuubaa. Ensin prostituoitu antaa nuolla itseään, sitten TÄYSIN kokematon mies tuottaa tälle ammattilaiselle orgasmin ja loppuhuipennukseksi saa vielä ilmaisen varvin kaupan päälle(!)

  Fantasia-osastoa, 1/5.

  • oceansoul 09.02.16 / 19:57

   Totuuttahan emme voi koskaan tietää. :) Tositarinana tämä on kuitenkin tänne lähetetty. Voihan esimerkiksi orgasmi olla feikattu jne.
   Ehkä ”Kummajainen” ottaa osaa kommentointiinkin?

  • hihaton 09.02.16 / 20:33

   Ei tuo minusta ole mitenkään mahdoton tilanne. Kumpikaan noista ei ole mitenkään epätavallista, se huoraaminen on palveluammatti siinä missä moni muukin ja asiakastyytyväisyys tärkeää. Sen perusteella, mitä olen entisten ammattilaisten kanssa jutellut, en näe syytä epäillä tarinan todenmukaisuutta.

   Ja mitä sitten, vaikka mies oli täysin kokematon? Jokainen kumppani on erilainen, ja pienellä lukemisella pystyy hankkimaan perustiedot naisen anatomiasta. Niillä aseistettuna voi sitten lähteä kokeilemaan, loppu on palautteen kuuntelua ja siihen mukautumista.

  • oceansoul 10.02.16 / 10:32

   Niin.

   Mielenkiintoista kyllä, miksi kaikki vähänkin normaalista tilanteesta poikkeava tuomitaan heti keksityksi. (Ks. esim. CougarWoman-blogin monien merkintöjen kommentit. :D) Aina on mahdollista, että kyseessä on vain fantasia tai muuten vain keksitty tarina, mutta aivan yhtä hyvin kyse voi olla tositarinasta. Kyllä tässä maailmassa kaikenlaista tapahtuu.

  • Tuubaa tai ei 12.02.16 / 12:00

   Voi kyllä kuulostaa erikoiselta tapaukselta, mutta toisaalta on myös mielenkiintoista huomata, millaiseksi seksin “ammattilainen” usein mielletään. Jos katselee kommentteja esimerkiksi Sexwork.net (entinen Sihteeriopisto) -sivulta, niin huomaa varsin pian, että ammattilaisia on sekä kylmiä lahnoja, että myös varsin mukavia ja palveluhenkisiä. Jos itselleen aikoo hankkia seuraa, niin tuolta saa melkein heti selville palveluntarjoajan hyvät ja huonot puolet. Jokainen saa sitten itse valita, ottaako lahnan vai mukavaksi kehutun seuralaisen, jonka kanssa seksi voi oikeasti olla jopa kivaa.

   Varsin moni seksityöntekijä ei muuten ole edes mikään rautainen ”ammattilainen”, vaan joukkoon mahtuu useampikin opiskelija tai muu vastaavanlainen nuori tyttö, joka tekee hommia vain toisinaan.

   Mitä suuseksiin tulee, niin ilmoitusten mukaan useampikin ”ammattilainen” antaa nuolla itseään. Tietenkin on palvelun ostaja vastuulla, uskaltautuuko sellaista tekemään.

   Miksi on mahdotonta ajatella, että ensikertalainenkin voi saada jonkun tyydytettyä? Työelämässäkin tulee vastaan harjoittelijoita, jotka osaavat hommat sen enempää neuvomatta. Toisaalta valitettavasti näkee niitäkin eläkeikää lähestyviä ammattilaisia, jotka eivät koskaan ole saaneet aikaan muuta kuin sutta ja sekundaa.

 3. Viola Kukkanen 10.02.16 / 12:57

  Musta ihan kiinnostava tarina, oli totta tai ei. Orgasmeistakin; aivan yhtä hyvin on voinut olla feikattuja, tai aitoja. Naisiahan prostituoidutkin on. Itsellänikin on ollu mielikuva pornotähdistä ja prostituoiduista, että feikkaisivat vain, mut eihän se perustu mihinkään se on vain oma hupsu mielikuva sen perusteella, että näen heistä vain sen feikkipuolen. Vaikka joku feikkais normaalisti paljon, niin miksei hän silti voisi saada myös aitoja? Vaik itelleni feikkaaminen on vierasta, enkä oo sitä koskaan tehnyt; mut tuskin feikkaajillakaan täysin häviää kyky saada aitoja orgasmeja.

  Kertoja kuvaili hyväilleensä melko perusteellisesti naisia. Jos vain on vapautuneita naisia ollut kyseessä, en näe mahdottomia, etteikö orkutkin olis voineet olla aitoja. Varmaan prostituoidullekin melko harvinainen tilanne, että mies haluaa miellyttää, eikä ole kiinnostunut vain omasta nautinnostaan. Ehkä siinä voi jopa unohtaa, että kysessä on ”kauppa” ja heittäytyä tilanteeseen aivan kuin olisi kumpikin omasta halustaan siinä, eikä rahan takia? Todella hyvä vinkki tuo, että aivan kuin rakastelee naista, vaikka olisikin vieras. Itse oon tehnyt naisten kans just noin, ja ovat tykänneet ;D

  Ja varmasti prostituoitujakin on moneen junaan. Jotkut ehkä tekevät vain rahan takia, mutta lienee heitäkin, jotka valikoivat asiakkaansa tarkkaan ja tekevät työtä myös oman nautintonsa takia (?). Ite en ole koskaan halunnut prostituoiduksi, en pidä yleensä ns. yhden yön jutuistakaan. Mut jos haluaisin maksulliseksi, mä vaatisin juurikin ”normaalia” seksiä, jossa kumpikin saa miellytystä, ja opettaisin kokemattomille naisen käsittelyä (vaik jokainen onkin toki erilainen) :D Ja tekisin vain niitä asioita, mitä haluan, korkealla palkalla, ja valikoisin kans asiakkaani tarkkaan + suojaukset ehdoton. Mut vaikka nuo kaikki toteutuis, en siltikään lähtis maksulliseksi, koska ei ajatustasolla innosta yhtään; kumppanilta saa superhyvää, vastavuoroista seksiä ja rahan takia en seksiä antaisi.

  Tietysti se, et mistä naisetkaan voi tietää, onko mies aidosti kokematon? Netissä on pilvin pimein poikuuden vientiä kinuavia, ja mä luulen, että suurin osa niistä on feikkejä, koettavat vaan saada pillua sillä keinoin. Se hieman epäilyttää, et miks prostituoidut olisivat jättäneet käyttämättä suojausta.. Toisaalta, meitä on moneen junaan, vastuullisia ja vastuuttomampia, joten ei sekään takaa, ettei tarina voisi olla aito. Noista erektio-ongelmista puhuminen oli musta hyvä; todella monella miehellä jännittää eka(t) kerrat, eikä välttämättä seisokki toimi. Silloin ois hyvä, että nainen olis ymmärtäväinen ja lempeä, ettei jäisi mitään kammoa.

  Musta ihan ok mennä maksulliselle poikuudenvientiin, jos tosiaan on niin ujo ja tullut ”lukkoja” päähän naisten suhteen. Kunhan tosiaan muistaa, et jokainen nainen on erilainen, ja et maksulliset naiset on opetelleet miellyttämään miestä ja esim. orgasmit ei välttämättä ole aitoja (voi olla, en sitä sano, mut voi olla olemattakin. Tosin, kyl ihan norminaisistakin osa feikkaa, valitettavasti.. itselläkin sellasia tullut vastaan. Miehenä sitä on varmasti vielä vaikeempi huomata; naisena huomaan kyl aika helposti onko orkku aito vai ei.

  Ja se ei sinänsä ole yllättävää, että kokematonkin voisi olla hyvä sängyssä. Se, osaako miellyttää toista, on musta enemmän asenteesta, kuin kokemuksesta kiinni. Jos on empaattinen, hyvät sosiaaliset taidot, kärsivällinen, osaa lukea toista.. niin hyvin voi jo ekalla kerralla saada toisen nauttimaan (mut se on myös toisen päänsisällöstä kiinni, ei pelkästään taidoista..).
  Nimittäin miesystäväni oli täysin kokematon kun tutustuttiin, ja jo ekalla kerralla yks parhaista, mitä mulla on ollut :D Eteni niin varovasti, hitaasti, ihanasti, oli hellä ja huomaavainen. Ja oppi lukemaan mua tosi nopeasti, oli empaattinen. Ei ihme, etten meinannut uskoa hänen olevan kokematon aluks :D Eikä myöskään ihme, että tuolla asenteella, hän on saanut mut oppimaan vaikka mitä ja nauttimaan monipuolisesti. Aiemmat miehet eivät olleet paneutuneet miellyttämiseeni samanlaisella intohimolla ja kärsivällisyydellä. Opin nykyisen kanssa enemmän kuin muiden kanssa yhteensä.. Sen sijaan erittäin ”kokenut” exäni, jolla oli joku 50 partneria ollut, oli suoraan sanottuna ihan surkea sängyssä. Luuli olevansa hyvä, koska hällähän oli ollut niin paljon naisia sängyssä.. joten ei ollu yhtään vastaanottavainen, luuli tietävänsä kaiken eikä ollut herkillä, et mistä MINÄ pidän. Niinpä hän ei yleensä saanu mulle annettua edes sellaisia orkkuja, mitä sain normaalisti melko helposti (yhdynnässä). Hänen asenne häiritsi mua niin paljon, etten nauttinut kunnolla, ja miehen ärsyttävä asenne oli myös osasyy eroon.

 4. Hmm 10.02.16 / 19:22

  Hmm, mielenkiintoinen kirjoitus. Itselläni ollut vähän samanlaisia ajatuksia. Olen siis hieman vanhempi kuin vieraileva kirjoittaja kertomuksen ajanhetkellä ja poikuus tallella. Syinä ne perinteiset; nuoruudessa lievä ujous naisten suhteen jne. Muuten olen kyllä sosiaalinen ja huumorintajuinen mies :)

  Kuten myös kirjoittajalla, minullakin tästä on tullut pään sisällä pieni ongelma. Olen pohtinut että ”hoitaisiko asian rahalla” mutta olen jotenkin kokenut sen olevan jollain tapaa ”väärin” ja menisi vaikeaksi miten siitä kertoisi tulevalle kumppanille vai kertoako ollenkaan. Yltiörehellisenä en pystyisi asiaa pimittämään…

  Tästä onkin vähän seurannut ongelmia sen suhteen miten viedä nykyinen tapailusuhde seuraavalle tasolle; esimerkiksi milloin on sopiva laittaa käsi reidelle. Halauksia en toki karkuun juokse :) Olenkin pohtinut että ottaisin kokemattomuuteni rohkeasti puheeksi josko tilanne lähtisi sitä kautta purkautumaan.

  • Puumis 11.02.16 / 10:55

   Ota ihmeessä kokemattomuutesi puheeksi, HMM! En usko että se on asia, joka hirveästi yleensä häiritsee, vaikka kokemattomat sitä itse usein tuntuvat vähän jopa häpeävänkin.

   Ja se, että kerrot rohkeasti kokemattomuudestasi saattaa jopa auttaa tapailusuhteessasi; sitten se toinen osapuoli nimittäin osaa suhtautua sinuun ”oikeammin”, mitä tulee lähestymisyrityksiin (tai niitten puuttumiseen).

 5. Viola Kukkanen 11.02.16 / 14:33

  Samaa mieltä kuin Puumis! Mulle itseasiassa ujous ja kokemattomuus on usein jopa plussaa :) Mua se jotenkin viehättää. Mielelläni oon toiminut opettajattarena. Mut ei kokenutkaan ongelma ole, kaikki on persoonasta ja asenteesta kiinni. Utelias, avoin asenne ja halu oppia, oli kokenut tai ei :)

  • Puumis 17.02.16 / 13:17

   Sama – eli ujous ja kokemattomuus on usein plussaa :) Nyt meitä on jo kaksi tämmöistä täällä, eli voi olettaa että on enemmänkin? ;)

  • Nimetön 06.10.17 / 00:49

   Täällä sitten kolmas tällainen nainen :D Eli ujot ja kokemattomat miehet ovat sekä hurmaavia, että myöskin kiinnostusta herättäviä.
   Olen heittämällä reilusti ”puumaikäinen nainen” ja kokemusta on nuoren ja kokemattoman miehen opettamisesta seksin ihanuuksiin. Siitä on myös syntynyt pidempi suhde, eli mukaan tullut paljon muutakin ja myös tunteita. Itselleni asia oli aivan luonteva, kun mies siitä ennen seksiä kertoi, koska ikäeroa oli muutoinkin paljon eikä kokemattomuudella ollut siinä kohdin mitään merkitystä. Lopulta huomasin nauttivani suuresti opettaa toista ja oppia samalla paljon itsekin.
   Hurjan antoisa seksisuhde, yksi parhaista ja huomaavaisin kumppani mitä itsellä koskaan ollut. Suosittelen muillekin kokeilemaan! Ja kokemattomat miehet, älkää arkailko, meitä on siis oikeasti olemassa ;)

Kerrohan sinäkin ajatuksesi! (Sähköpostiosoite ei ole pakollinen.)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.