Miesten seksileluista

Tuntuu, että erityisesti miehille suunnatuista seksileluista puhutaan melko vähän. Kyllähän suurin osa on varmasti kuullut esimerkiksi Fleshlight-tekovaginoista, mutta monellako miehistä lopulta on seksileluja lisänautintoa tuomaan? Toki mm. anaalitappeja käyttävät niin naiset kuin miehetkin, mutta jos nyt puhutaan siis leluista, joilla on tarkoitus tuottaa nautintoa penistä koskettamalla.

Onko niin, että tekovaginat/-suut/-peput eivät tuota juurikaan kättä parempaa tunnetta, minkä vuoksi niitä ei hankita niin yleisesti? Naisillahan on monesti vaikeuksia orgasmien saamisessa, jolloin väsymättömistä vibroista voi olla suurtakin apua, kun taas miehillä kyseistä ongelmaa on paljon harvemmin. Tehdäänkö miehille liian tylsiä seksileluja, joihin ei viitsi laittaa suuria summia? Vai onko syy siinä, että tekovaginoiden ja muiden vastaavien masturbaattoreiden käyttö ei vain ole niin hyväksyttyä (aihetta on sivuttu ”Miehille ei hyviä seksileluja? -postauksessa vuosia sitten)?

Minä en tietenkään pidä tekovaginoiden käyttöä mitenkään nolona ja olen usein miettinyt, että miehellehän voisi jonkun sellaisen ostaa lahjaksi. Tällöin mies voisi käyttää sitä tietenkin itsetyydytystä harrastaessaan, mutta voisihan sillä olla hauskaa hyväillä miestä myös esimerkiksi esileikkinä ennen panemista…

Mies! Onko sinulla joitain seksileluja itsesi tyydyttämistä varten? Tuntuvatko ne paremmalta kuin pelkkä oma käsi? Oletko koskaan käyttänyt tekovaginaa kumppanin läsnäollessa?

*Housuitta-blogin seksivälinekyselyssä lähes 50% miesvastaajista oli käyttänyt tekovaginaa ja 12% seksinukkea. Penispumppua oli käyttänyt noin 17% miesvastaajista.

EDIT: Saimme testaukseen Fleshlight Quickshot -seksilelun, joka on erityisesti suunnattu pariskunnille yhteisiin leikkeihin (miehen tyydyttämistä varten). Kannattaa tutustua postaukseen, jos etsii jotain miehille suunnattua lelua, jota olisi kiva käyttää yhdessä. :)

11 kommenttia artikkeliin ”Miesten seksileluista

 1. m30 07.10.15 / 18:29

  Ei ole tekopimperoita meillä mutta voisihan sitä kokeilla. En silti oikein usko, että käyttäisin sellaista naiseni kanssa… ennemmin suuseksiä esileikkinä.

  • oceansoul 07.10.15 / 19:02

   Niin. Suuseksi on ihanaa, niin vastaanottavana kuin antavanakin osapuolena. <3
   Mutta joskus (ihan vain vaihtelunkin vuoksi) on hauskaa muitakin juttuja harrastaa. :)

 2. Mies 13.10.15 / 23:14

  Mulla on miesten masturbaatiovälineitä eli tekopimppejä. Oon useita erilaisia kokeillut ja nyt on kaksi erilaista Fleshlightiä ja sitten erilaisa Tengan Eggejä. Varsinkin ne Eggit on mun mieleen. Ekan sellaisen sain tyttöystävältä lahjaksi.

  Olen niitä muistaakseni joskus käyttänytkin hänen läsnäollessaan. Ei se sinänsä eroa itsensä runkkaamisesta muutenkaan. Mutta tuohan se vähän erilaista tuntemusta siihen touhuun. Ja varsinkin noilla eggeillä saa sitä.

  • oceansoul 14.10.15 / 11:46

   Ne Tengan Eggit on ihan hauskoja, mutta kertakäyttöisyys (tai muutaman kerran käytettävyys?) tekee hinnasta älyttömän. :D Noh, saahan niistäkin halpisversioita Kiinasta…

   Kiitos kommentista :)

   • Mies 17.10.15 / 16:47

    Mä olen käyttänyt niitä kymmeniä kertoja ja vielä ei ainakaan ole mennyt rikki. Tuntuu että pysyy hyvänä pidempään jopa kuin fleshlight.

 3. M47 13.07.21 / 13:59

  On aika vanha aihe, mutta tekee mieli vastata silti eli kyllä löytyy Fleshlightin Turbo Thrust-lelu ja käytän sekä yksin, että yhdessä vaimon kanssa. Saatamme esileikkinä molemmat masturboida yhdessä ja joskus myös loppuun saakka niin. Ja on tuo todellakin paljon parempi kuin pelkkä oma käsi. Ja itselle parhaat miesten lelut ovat juuri fleshlightit, jotenkin pitää olla se penetraation tunne. Olen myös muunlaisia leluja kokeillut ja joku niistä jää puuttumaan omalla kohdalla.

  • os 13.07.21 / 22:27

   Saa toki aivan samalla tavalla vanhoihinkin postauksiin kommentoida kuin uudempiinkin – kiitos kommentista! :) Hienoa, että teillä fleshlightin käyttö on mahdollista sekä yksin että yhdessä.

 4. Mika 12.12.21 / 16:43

  Sanoisin että miesten seksivälineet ovat aika kalliita ainakin itselleni ja niiden laatu ei ole kovin kummoinen

  Itsellä on ollut esim, Satisfyer Men Heat Vibration -masturbaattori
  mutta huonoja puolia tuossa on heikkoakku,pitkä latausaika, ja kallis

  voi toki olla että osa miehistä pelkää tuoda avoimesti esille seksilelujen käytön, itse olen noin 30v mies

Kerrohan sinäkin ajatuksesi! (Sähköpostiosoite ei ole pakollinen.)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.