Miehille ei hyviä seksileluja?

Pari päivää sitten uutisoitiin, kuinka kaksi miestä on Ruotsissa valittanut tasa-arvovaltuutetulle siitä, että apteekeissa myydään vain naisille suunnattuja seksileluja. Heidän mielestään myös tekovaginat ansaitsisivat paikkansa apteekin hyllyillä. Tänään Iltalehti kertoi myös, että vibraattoreista on tullut Ruotsissa apteekkien hittituote.

Miksi naiset ovat nyt innokkaasti juosseet apteekkeihin ostamaan vibroja? Eivätkö he ennen ole kehdanneet hankkia näitä leluja (mukama)likaisista seksikaupoista vai mikä on syynä? Ovatko apteekkien vibrat ja geishapallot sitten niin paljon laadukkaampia tai muuten vaan parempia? Ja onhan se toki hienoa saada valittaa joka asiasta, mutta jos miehet ovat ennenkin seksilelunsa pystyneet seksikaupoista hankkimaan, niin miksi niitä yhtäkkiä pitäisi saada apteekista? Noh, tasa-arvoa toki olla pitää, mutta… Toisaalta voi kyllä kysyä, että mikseipä sitten apteekit voisikin hankkia hyllyilleen leluja myös miehiä varten? ”Ei ole olemassa tarpeeksi laadukkaita/hyviä.” Hmm? Eikö? Ettei syy olisi kuitenkin jossain muualla, esimerkiksi siinä, että tekopillut eivät ole yhtä sallittuja leluja?

Seksualisti onkin tarttunut blogissaan ”tekopimpsaan” liittyviin asenteisiin:

Joskus pulpahtaa esiin sellaisia asenteita, joiden mukaan tekopimperon kanssa puuhava mies olisi jonkin sortin luuseri. Ainakin sellaisella miehellä on ongelmia saada Oikeaa Naista. Vastaavasti vibrasauvojen tai kumijortikoiden kanssa puuhaava nainen on vapautunut ja vahva. Naiselle seksivälineet ovat osa hyvää ja aktiivista seksuaalisuutta.”

En oikeasti ole koskaan ymmärtänyt, miksi niin monilla ihmisillä on oudonlaisia asenteita eri seksiasioita kohtaan. Milloin itsetyydytys on aivan kamalaa, jos se tapahtuu parisuhteessa; milloin pornon katsominen on syntiä tai ainakin pettämistä; milloin miesten seksilelut ovat jotenkin nolompia kuin naisten. Ja miksi usein näiden asenteiden takana ovat juuri naiset. =(

Moniko mies uskaltaisi/haluaisi/viitsisi runkata naisen katsoessa tekovaginan kanssa? Epäilen, ettei kovinkaan moni. Moniko nainen kuitenkin uskaltaisi hyväillä itseään vibran kanssa? Moniko nainen pitäisi omia touhujaan aivan sallittavina (niin kuin ne tietysti ovatkin), mutta silti katsoisi miehen tehneen jotain kamalaa – jopa ällöttävää? Epäilen, että aivan liian moni.

kirjoittanut: oceansoul

16 kommenttia artikkeliin ”Miehille ei hyviä seksileluja?

 1. MW 17.08.08 / 17:06

  No kaikki asioi apteekissa, niin tottakai sieltä on helpompi noita seksileluja ostaa. Varmasti seksikauppaan menemiseen on isompi kynnys, jos joku vaikka näkee! Mutta apteekissa asian voi hoitaa huomaamattomasti..ehkä =) Tosin kyllä mä mielummin seksikaupasta ostaisin kun apteekista, apteekissa enemmän miettisin että mitäköhän muut asiakkaat ajattelee – seksikaupassa kaikki on saman asian perässä.

  Tekovaginasta en oikein tiedä, kyllä mä miehenä olisin tyytyväinen moiseen keksintöön. En kyllä osais kuvitella että mies runkkais tekovaginan kanssa seksin aikana, ei se mua ainakaan yhtään kiihottais. Miespuoliset vois kommentoida sitten onko tossa tekovaginassa jotain parempia puolia oikeeseen verrattuna? Hieromasauvoissa sentään on vaikka mitä vibroja yms.

  • Viola Kukkanen 19.12.16 / 01:20

   Veikkaisin, että monella naisella herää mustasukkaisuutta/huonommuudentunnetta esim. flesh lighteja kohtaan, jolloin on ”helppo” paheksumalla koettaa hillitä niiden ostoa ja käyttöä. On pelko takaraivossa, että entä jos keinovagina voittaakin aidon. Ja onhan se niin, että keinovaginasta voi tehdä juuri sopivan kokoisen, virheettömän näköisen, lämmittävää materiaalia jne, voi muokata ominaisuuksia mieltymystensä mukaiseksi. Mut sama naisten leluissa toki, ja varmaan jotkut miehet kokeekin kiusallisena, jos tekopenis on omaa penistä isompi esim. Itekin, vaikka oon vapautunut, en oo kehdannut epävarman tai pienimunaisen miehen kanssa tyydyttää itseäni miehen elintä isommalla dildolla.

   Mut toisaalta aito on aina aitoa, vaikka mitä ominaisuuksia tekoelimeen saisikin. Aidon ihmisen kanssa seksissä ihanaa on vuorovaikutus, molemminpuolinen nautinto ym. Molempi parempi tietysti, eikä seksi ja itsetyydytys sulje toisiaan pois :)

   Ja kiihottavuudesta, mua kyllä kiihottaa tekovaginalla miehen runkkaaminen, tai miehen runkkaamisen katselu. Samaan aikaa tulee jokin alkeellinen kilpailuvietti ”Mun pillun tuossa pitäisi olla, eikä tekopillun!”, mutta juuri se kilpailuvietti kiihottaa ja saa haluamaan entistä enemmän, usein sitten päättyykin naimiseen, vaikka oltais sovittu et mies laukeaa tekopillulla. Toki vaihtelu virkistää. Mut ainakin miesystäväni on sanonut, ettei pillua voita mikään. Siinä on jokin ihan oma kiihottavuutensa, kenties ihan biologinen siittämishalu päällimmäisenä. Mutta ei kiihottavuutta varmasti ainakaan vähennä se, kun tuntee naisen laukeamisen/set siittimessään, vaginan kostumisen, venymisen, näkee naisen reaktiot ja tuntee ihon pehmeyden ja näkee suloisten silmien katseen ;) Ja varmaan jos aikansa runkkais, alkais kaivata aitoa seksiä ja naista aika pian. Toisaalta, varmasti myös kaipais runkkaamistakin ajan myötä, jos se olisi vaikkapa kielletty parisuhteessa..

   • Viola Kukkanen 19.12.16 / 01:21

    Itsehän oon suorastaan kannustanut miestä lelujen käyttöön, mm. ostin hänelle flesh lightin, tiukimman ja kiihottavimman, minkä löysin ;) Laaja on muutenkin lelulaatikkomme valikoima, vaikka lopulta sit kuitenkin harvoin leluja käytetään.

 2. oceansoul 17.08.08 / 17:13

  No se tietenkin, mutta netithän on täynnä seksikauppoja, jolloin tuota kynnystä ei luulisi olevan.

  Seksualistin merkinnässä oli joku linkki fleshlightin käyttäjän kokemukseen, mutta olisi toki tosiaan mukava kuulla lisääkin mielipiteitä, että onko ne tekovaginat hyviä seksileluja vai ei.

  Ja tuosta paremmuudesta, niin omasta mielestäni kyllä se oikea penis paremmalta emättimessä tuntuu kuin dildot, mutta sitten taas klitoriksen hyväilyssä vibralla saa helpommin kuin vaikka omilla tai miehen sormilla.

 3. Janne 27.08.08 / 19:29

  Miehenä kommentoin, jolla on tekovagina sekä vibraattori.

  Kyllä sitä pidetään aika luuserina jos tekovaginaa käyttää, mikä ihmetyttää minua. Johan sitä teinipojasta asti kaikki pojat yrittää keksiä rakoja joihin työntää itsensä…

  Tekopillu siis tuntuu hyvälle myös minusta, parisuhteessa elävästä homosta. Harvemmin kuitenkaan tulee käytettyä tuota naisen(minulla miehen) korviketta jos on oikeaa saatavilla, sen puolen noita peniksen korvikkeita tulee käytettyä niin yksin ollessa kuin yhdessä kumppanin kanssa.
  Syytä miksi se tekopillu jää käyttämättä yhteisissä leikeissä on minulle itseasiassa täysi arvoitus.

  Ehkä poikaystävä sitten valmistelee minua itselleen vibralla? Voisiko se olla niin myös naisen ja miehen kanssa?

  Ja minä myös ainakin tulen nopeammin jos käytän sitä tekovaginaa, se ei ole hyväksi jos on tarkoitus vähän nautiskella yhdessä pitkän kaavan mukaan.

  Niissä (tekovaginat) on myös todella suuria eroja. Jotkut ovat suorastaan ala-arvoisia, hajoavat muutaman käyttökerran jälkeen. Sopivan kokoisen löytäminen voi olla haaste, tai minulle on käynyt huono tuuri, on ollut aivan liian tiukkoja ja aivan liian löysiä(ja minulla on ihan normaalikokoinen), mutta kun löytää sopivan niin mikään ei voita pientä rakkaushetkeä itsensä ja kasan leluja kanssa.
  Noihin pätee myös sama mikä moneen muuhunkin, että jos haluaa hyvää niin siihen pitää myös rahallisesti hiukan enemmän panostaa. Halvin ei yleensä ole kaikista parhain.

  Mutta halvalla voi saada hyvän vibraattorin.

 4. oceansoul 28.08.08 / 08:41

  Olipas mukavaa saada tällainenkin näkökulma!

  Voisin tosiaan kuvitella, että sopivan tekovaginan löytäminen on vaikeampi projekti kuin hyvän vibran. Minä en paljoa ole maksanut yhdestäkään vibrastani, mutta kaikki ovat olleet omasta mielestäni ainakin täysin toimivia.

 5. oceansoul 29.08.08 / 22:30

  Piti muuten kysyä, että onkos kukaan miespuolinen kokeillut niitä paljon puhuttuja Aneros-stimulaattoreita?

  • mozzer 29.12.17 / 09:37

   Itse ostin n. 5 vuotta sitten juuri sellaisen keskikokoisen Aneroksen ja on kyllä hyvän tuntunen pepussa. Se pysyy kivasti pepussa ilman että tarvii käsiä sen pitämiseen, joten jää kädet vapaaksi muihin puuhiin. Sitä saa myös liikkumaan mukavasti ihan syviä lihaksia jännittelemällä ja erektiota pitämällä..

   En ole vaimon kanssa sitä oikein käyttänyt, mutta kuvittelisin että tuntuisi kivalta yhdynnän aikana. Jotenkin vaimon kanssa ei nuo lelut ole oikein käytössä rakastellessa.. Yrittänyt kyllä ottaa niitä mukaan, mutta ei hän vaan innostu.

 6. Janne 30.08.08 / 00:54

  Koska kaikkea pitää kokeilla ainakin kerran niin seuraavalla kerralla olisi tarkoitus tuollainen ostaa, kun jotain ostaa meinaan. Kuluisi yksinäiset illatkin paremmin.

  En siis vielä osaa kertoa onko se niin mahtava kuin mitä juttua liikkuu.
  Toivotaan.

 7. HK:n sininen 16.12.16 / 09:06

  Onkos kokemuksia imukuppidildoista? Siis niistä kullilta näyttävistä.. Ja mahdollisesti vielä vibarallisesta mallista. Tekisis mieli tilata moinen omaan käyttöön ja hotlipsin sivuilta jokunen kappale löytyykin.
  Pystyykös joku suosittelemaan jotain tiettyä tai onko jotain ominaisuuksia mihin kannattaa kiinnittää huomiota?

  • oceansoul 17.12.16 / 16:56

   Toivottavasti saisit vastauksia muilta, itselläni nimittäin ei ole kokemuksia aidoilta näyttävistä imukuppidildoista. Vain tästä Anal Pusher -tapista https://housuitta.com/2015/08/31/anaalitappi-kaikilla-mausteilla-eli-testauksessa-anal-pusher/ , joka on kyllä oikein mukava tuote. ;)

   Sinänsähän varmaan kannattaa kiinnittää huomiota samoihin asioihin kuin muissakin seksileluissa eli 1) materiaali = suosisin silikonia & 2) pituus ja paksuus omien mieltymyksen mukaisesti & 3) haluaako vedenkestävän. Eli kannattaa myös miettiä, missä sillä haluaisi leikkiä… Esimerkiksi laminaattilattiaan ei oikein imukuppi tartu tiukasti kiinni, mutta sen sijaan suihkun laattalattia oikein toimiva.

   • HK:n sininen 27.01.17 / 11:47

    Minkäslainen PVC on dildon materiaalina? Voiko siitä irrota jotain ”myrkkyjä” vai onko sellasen kanssa parempi käyttää kondomia?

    • oceansoul 27.01.17 / 13:03

     PVC:tä pehmennetään käyttöä varten pehmentimillä eli useimmiten ftalaateilla… Eli juurikin niillä haitallisilla aineilla.

Kerrohan sinäkin ajatuksesi! (Sähköpostiosoite ei ole pakollinen.)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.