20/24 – Seksiäänet

Tämä on vuoden 2021 joulukalenterin 20. postaus.

***

Kirjoitin vuonna 2015 seuraavasti ja tilanne on edelleen samanlainen. (Paitsi että lapsia on nyt kaksi ja toinen heistä on jo koululainen eli iltaisin tapahtuvissa seksipuuhissa on oltava entistä varovaisempi, jotta hän ei joskus vahingossa ole hereillä kuulemassa jotain epämääräisiä ääniä.)

”Minulla on eräs pieni ongelma seksiä harrastaessa. Erityisesti orgasmien hetkellä. Nimittäin äänet.

”Taisi kuulua naapuriin asti”, naureskeli mies taas yhtenä iltana panemisen päätteeksi. Valitettavasti se ei ollut vitsi, vaan kontrollini oli hävinnyt taas kerran orgasmin hetkellä kokonaan ja olin huutanut aivan liian äänekkäästi. Hups.

(...) Pieni lapsemme onneksi nukkuu sikeästi omassa huoneessaan eikä ole koskaan touhuihimme kai herännyt, mutta mitä sitten, kun hän on isompi? Olenhan jo aiemminkin pohtinut, mistä sitä seksiaikaa löytää sitten, kun lapsi on vanhempi eikä häntä haluta tietenkään tällaisille äänille altistaa tarkoituksella.

No, kyllähän minä toki voin olla hiljempaa. Olemmehan me panneet esimerkiksi sukulaisten luona kyläillessäkin. Mutta jos kontrolloin ääntäni, se vaikuttaa nautintooni. On vaikeaa rentoutua, kun orgasmin ei vain voi antaa tulla sellaisella voimalla kuin se tulee. Nämä ääntelyt kun tulevat minulla ihan luonnostaan – välillä voimakkaammin ja välillä vähemmän voimakkaasti.”

Pannessani viimeksi erään toisen miehen kanssa hänen kotonaan, hän laittoi kätensä suuni eteen, kun ääntelin hieman liian kovaäänisesti orgasmin lähestyessä eikä hän todellakaan halua, että naapurit tietäisivät hänen salaisista puuhistaan. Eikä minua käden laittaminen suun eteen mitenkään haitannut, mutta kyllähän sitä ehkä tuli taas mietittyä, että pitäisi opetella olemaan hieman hiljempaa.

Mikään epäaito äännähtely joidenkin pornoleffojen tyyliin ei tietenkään ole kiihottavaa, mutta muuten aidot nautinnon tuomat äänet ovat ihanaa enkä haluaisi lähteä itseäni tietoisesti kontrolloimaan.

Miten sinä suhtaudut seksiääniin ja oletko itse äänekäs vai enemmän hiljainen?

Photo by Olya Kobruseva on Pexels.com

5 kommenttia artikkeliin ”20/24 – Seksiäänet

 1. Rouva Ooh 20.12.21 / 11:15

  Minä olen todella äänekäs orgasmin lähestyessä ja sen aikana. Mieheni joutuu hyssyttelemään vähän väliä. Hys, hys toimii paremmin, kuin se, että hän sanoo, että oo hiljempaa. Minusta olisi niin ihanaa kun voisi oikeasti kunnolla vaan huutaa niin kovaa, kun haluan. Eilen sain autossa sormetusta, niin sain huutaa niin kovaa kuin halusin.

 2. Rouva37 20.12.21 / 21:49

  Olen todella äänekäs, jos ei tarvitse välittää siitä, että joku kuulisi. Latistaa kyllä nautintoa, kun joutuu aina pidättelemään, etteivät lapset kuule.

 3. Kukka 22.12.21 / 06:40

  Meillä on käytössä myös tämä shh shh ja välillä mies naurahtaa, nostaahan se mieltä kun toinen nauttii. En kyllä koe olevani mitenkään erityisen äänekäs kuitenkaan, musta on vaan kiva jotenkin ilmaista. Mies ei taas sano mitään tai äänehdi, kasvoista pitää päätellä miltä tuntuu ja tykkää aina vitsailla ja kun vitsit loppuu tiedän että nauttii täysillä.

 4. Sippe 06.01.22 / 14:42

  Olen huomannut saman. Jos yritän olla hiljempaa niin niin orgasmi ei tunnu yhtä hyvälle kuin kun saa vapaasti äännellä.

Kerrohan sinäkin ajatuksesi! (Sähköpostiosoite ei ole pakollinen.)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.