3/24 – Koolla on väliä ja joskus pienempi on parempi

Tämä on vuoden 2021 joulukalenterin kolmas postaus.

***

Peniksen koko on klassikkoaihe seksikeskusteluissa ja tästäkin blogista löytyy vuodelta 2008 hyvä Hihattoman artikkeli ”Onko koolla väliä?”. Eiliseen postaukseeni liittyen (missä kirjoitin, ettei pelkkä hyvännäköinen kalu saa minua vielä kiinnostumaan), voisin todeta vielä lisäyksenä, että en valikoi seksikumppaneja siis myöskään kysymällä peniksen kokoa. Oikeastaan mieluummin sivuutan ne, jotka tulevat kommenttikentissä ärsyttävästi ylpeilemään isolla kalullaan.

Oma mieheni on suht hyvin varusteltu, mutta olen siis pannut tässä lähiaikoina toisen miehen kanssa, jonka penis on ihan normaalikokoinen, mutta mieheni penistä pienempi. Ja tiedättekö – sekä suuseksi (fellaatio) että anaaliyhdyntä on helpompaa hänen kanssaan. Minusta anaaliseksi on ihanaa, mutta oman mieheni kanssa anaaliyhdyntä on ollut aina harvinainen seksimuoto, koska se vaatii niin paljon lämmittelyä tuntuakseen hyvältä. Sen sijaan hurjasti kiihottuneena kyseisen vieraan miehen kanssa anaaliyhdyntään siirtyminen sujui vain lyhyehkön peppuun sormettamisen jälkeen tuosta vain ja valehtelematta se peppuseksikerta tuntui superhyvältä. Toki varmasti siinä mukana oli psyykkinenkin puoli, mikä sai tilanteen tuntumaan oikein hyvältä, mutta ihan siis fyysisestikin. (Onneksi anaaliseksiä voi harrastaa monella tavalla, joten peppunautintoja saa helposti silti omankin miehen kanssa aikaiseksi. Ja toisaalta taas kyseisen vieraan pienempi penis tuntuu pilluunikin hyvältä, joten ei ongelmaa senkään asian suhteen.)

Photo by Deon Black on Pexels.com

Koolla on siis toki väliä, mutta seksin muotoja on niin monenlaisia, että mielessä ei kannata pitää vain perinteistä yhdyntää.

4 kommenttia artikkeliin ”3/24 – Koolla on väliä ja joskus pienempi on parempi

 1. Kukka 03.12.21 / 20:07

  Meidän parisuhde on muutoksessa, yhtäkkiä nostettiin kissaa pöydälle oikein kunnolla, mutta vaikka itsekin häkellyin, toivon että seksielämämme muuttuu paremmaksi. Eniten toivon muutosta siihen miten mies itsestään puhuu ja kohtelee. Haluaisin miehisen näkökulman siihen että miksi se oma penis ei muka riittäisi? Miksi sitä mollataan vai onko se outoa huumoria mitä en ymmärrä.
  Mieheni penis on mitä kompaktein paketti, ei ole koukero, ei liian ohut, sopii mukavasti suuhun ja osuu pohjaan asti. Hän osaa myös käyttää sitä todella hyvin. Mitä muuta voisin haluta?

  • Mies 06.12.21 / 11:52

   Kun penistä kehuu, se kasvaa ainakin omistajansa silmissä. Kannattaa sanoa monipuoliseksi leikkivälineeksi, juuri sopivan kokoiseksi ja kauniiksi. Jos sanat vielä vastaavat tekoja ja tykkää leikkiä miehen peniksellä, niin silloin on helppo katkaista huonon itsetunnon aiheuttamat puheet peniksen riittämättömyydestä🙂 Ja tietenkin kannattaa puhua seksistä ylipäätään ja mistä tykkää myös sängyn ulkopuolella.

 2. M43 07.12.21 / 14:10

  Kyllähän tuo kokoasia taitaa olla melko monelle miehelle epävarmuutta aiheuttava asia. Itselläni ei ole kokemusta kuin yhdestä naisesta ja kun puolisoni pitää peniksestäni ja sen tuntumasta pillussaan ja pyllyssään, olen itsekin kulliini tyytyväinen. Eihän se missään pornostaramitoissa ole mutta ei erityisen pienikään. Puolisoni pitää erityisesti peppunsa venytyksestä ja hän haluaa usein etten lämmittele peppua ennen anaaliyhdyntää, vaan laitan vain sormella liukkaria ja sitten työnnän hitaasti kullin sisään. Siihen penikseni on juuri sopiva. Toki hän pitää myös isommasta venyttelystä ja anaalifistaamistakin harjoitellaan, mutta sitten yhdyntä ei kuulemma enää tunnu miltään. Ja kyllä joskus pillukin tuntuu varsin tiukalta penikseni ympärillä, vaikka puoliso olisikin orgasmin jäljiltä valuvan märkä.

Kerrohan sinäkin ajatuksesi! (Sähköpostiosoite ei ole pakollinen.)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.