2/24 – Ei ole helppoa löytää kiinnostavaa seksiseuraa

Tämä on vuoden 2021 joulukalenterin toinen postaus.

***

Olen jo aiemminkin kertonut, että olen esitellyt alastonkuviani netissä. (Nimimerkkini ei ole sama kuin täällä, joten ei kannata tällä nimellä etsiä tunnusta.) Ensimmäisen kerran toteutin ekshibitionismia alastonsuomessa jo 10v+ sitten, mutta nyt sen käyttäminen on ollut taas aktiivisempaa, koska sitä kautta on tietysti ollut helppoa myös bongailla mahdollista seksiseuraa. Saan paljon kommentteja, mutta vain harva niistä johtaa edes mihinkään muutaman kommentin vastavuoroiseen keskusteluun, mikä olisi oikeasti minusta kiinnostavaa.

Tuntuu tietenkin mukavalta, että vartaloni ja pilluni ulkonäöstä pidetään, mutta minua itseäni ei innosta tutustumaan vielä se, että joku näyttää kuvissa hyvältä. Alastonsuomen profiilissa voi kirjoitella tekstiä ”omaan sanaan” ja on suorastaan rasittavaa, että minulle suoraan tapaamista ehdottelevat henkilöt eivät vaivaudu lukemaan edes sitä – ja toisaalta myöskään heillä itsellä ei välttämättä ole profiilissa kuin yksi kullikuva ilman mitään tekstiä. Ei kai joku oikeasti kuvittele, että pelkän peniksen ulkonäön perusteella miettisin seksitapaamista? Noh, onneksi joukosta sentään jokunen kiinnostavakin on tullut bongattua ja sitä kautta on siirrytty keskustelemaan enemmänkin ja miettimään tapaamista. Ja tapaamisia on toki ollutkin, mutta miellyttävin juttu on silti löytynyt ihan muuta kautta. En itse etsi niinkään mitään yhden illan satunnaispanoa, vaan enemmänkin melkeinpä fwb-suhdetta (mutta silti siis vain lisänä omalle vakituiselle parisuhteelle), mikä toki tekee hausta melko vaikeaa. Saan seksiä riittävästi omassa suhteessani enkä siis koe mitenkään kiinnostavana pelkästään sitä, että jonkun hyväkullisen kanssa tulisi pantua kerran ihan vain panemisen ilosta. Kiihottavuus ja kiinnostavuus vieraisiin syntyy minulla ihan muuta kautta; jonkinlainen tietynlainen tunneside on oltava, vaikka en mitään ihastumista tai muuten mitään romanttisia tunteita näihin juttuihin halua.

Photo by cottonbro on Pexels.com

Mikäs kokemus teillä, millaista on seksiseuran hakeminen AS:n tai vastaavien kautta?

2 kommenttia artikkeliin ”2/24 – Ei ole helppoa löytää kiinnostavaa seksiseuraa

Kerrohan sinäkin ajatuksesi! (Sähköpostiosoite ei ole pakollinen.)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.