7/24 – Seksiaiheiset podcastit

Tämä on vuoden 2021 joulukalenterin seitsemäs postaus.

***

Oletko huomannut, että seksiblogilistauksemme yhteydessä on lista podcasteista, jotka käsittelevät seksiä? Kuunteletko sinä podcasteja (seksiaiheisia tai joitain aivan muita)? Mikä on lempparisi?

Photo by Andrea Piacquadio on Pexels.com

Tässä muutama poiminta listalta:

Circus of Pleasures ”Circus of pleasurin podcastissa puhuvat Katja ja Mika. Kerromme swingailusta, seksuaalisesta nautinnosta ja sen eri muodoista meidän näkökulmasta. Heittäydy hulluttelemaan kanssamme nautintojen sirkukseen.”

H-sana ”H-sana on sänkypuhetta sanan parhaassa merkityksessä: suoraa, älykästä ja hersyvän hauskaa keskustelua seksuaalisuudesta alan ammattilaisten kanssa heidän makuu­huoneessaan. Ei pimeässä peiton alla, vaan valot ja vaatteet päällä.”

Himocast ”Kaisa ja Jenni keskustelevat studiossa seksistä pohjaten omiin kokemuksiinsa, kavereidensa tarinoihin ja tieteellisiin artikkeleihin.”

Puhu Muru ”Marja Kihlström on erityistason seksuaaliterapeutti (NACS), somevaikuttaja, tv-terapeutti ja tietokirjailija.”

Vallattomia suhteita ”Vallattomia suhteita -ohjelmasarjassa kyseenalaistetaan vallitsevia näkemyksiä rakkaudesta ja seksistä, ja kuullaan tosia tarinoita suhteista, jotka eivät mahdu vallitsevaan normiin.”

Rakkaudella seksologinen seura

2 kommenttia artikkeliin ”7/24 – Seksiaiheiset podcastit

  1. Pete 09.12.21 / 14:05

    Tämä oli huippu juttu!! Tiedän nyt ainakin mitä kuuntelen jatkossa muuten yksinäisillä kävelyillä :)

Kerrohan sinäkin ajatuksesi! (Sähköpostiosoite ei ole pakollinen.)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.