6/24 – Monenlaisia seksiasentoja

Tämä on vuoden 2021 joulukalenterin kuudes postaus.

***

Olen kirjoittanut vuonna 2015 kattavan merkinnän seksiasennoista, joten lainataan siitä tähän osa. Muutama toimimaton vanhentunut linkki on korjattu tähän uuteen artikkelitekstiin ja joitakin kohtia selvennetty!

Suuseksiä mies antaa minulle useimmiten niin, että minä makaan selälläni jalat koukussa ja hän nuolee minua jalkojeni välissä (Spread Eagle). Välillä istun hänen kasvojensa päälle eli olen polvillani ja nojaan esimerkiksi seinään (Face Sitting eli Hovering Butterfly / Men’sHealthin artikkelissa), mikä on miehestä kuulemma superkiihottavaa ja se sopii myös hyvin alistamisleikkeihin. Harrastamme lisäksi satunnaisesti 69:ä, mutta silloin kun itse alan lähestyä nautinnon huippua, en todellakaan pysty keskittymään miehen tyydyttämiseen.

Itse annan miehelle suuseksiä yleensä joko niin, että hän makaa selällään sängyllä tai sitten hän seisoo ja itse olen polvillani lattialla (Atten Hut / The Elevator). Polvillaan oleminen sopii hyvin kinkympiin leikkeihin, sillä miehen on helppoa esimerkiksi vetää samalla vähän hiuksista ja muutenkin toimia alistavasti. ;) Mies myös tykkää kovasti, jos hän saa panna minua suuhun, kun olen makuullani (The Face Sitter eli Hovering Dragonfly), mutta siinä on vaikeampaa ottaa penistä kunnolla suuhun.

Näitä käytämme suurimmaksi osaksi emätinyhdynnöissä:
Lähetyssaarnaaja ja sen muunnelmat. Deck Chair -tyylinen ehkä paras. Joskus ehkä myös jotain CAT-asennon tyyppistä, mutta siinä mies ei voi liikkua oikein tarpeeksi hyvin. Sopivat erityisesti ihanaan rakastavaiseen vaniljaseksiin. Omat jalkani ovat siis yleensä koukussa kuvien tapaisesti.
Nainen kyljellään, mies polvillaan. Makaan itse kyljelläni jalat ainakin jonkin verran koukussa ja mies työntyy minuun ollessaan polvillaan. Jotain tämän Pretzel Sex Positionin kaltaista.
Takaapäin eli Doggy style. Oikeammin meidän asento on kyllä useimmiten Facedown Doggy Style / LeapFrog eli sammakko. Mies työntyy takaapäin, itse olen siis kontillani niin, että takapuoli on ylempänä ja pää alhaalla.
Istualteen sylikkäin ”väärinpäin”. Mies istuu (mieluiten esim. seinään nojaten) ja itse olen hänen edessään polvillani, selkä häneen päin. Esimerkiksi Kneeling Lap Dance -tyylisesti.
Ratsastus: Cowgirl / Reverse Cowgirl. Minun kasvot kumpaan suuntaan vain siis. Käytämme melko usein muunnelmaa Asian Cowgirl tai toisinpäin selkä miehen kasvoihin päin, mutta omat eli naisen jalat rasittuvat nopeasti. :D

Toki satunnaisesti käytämme muitakin asentoja (esim. pesuhuoneessa seisaalteen takaapäin: Burning man / The Fan). Sen sijaan esimerkiksi perinteisiä lusikka-asentoja emme jostain syystä käytä kauheasti, vaikka monet muut niitä tuntuvatkin suosivan.

Anaaliseksissä käytämme eniten doggy styleä ja sen muunnelmia. Monet kuitenkin suosivat anaaliseksiin enemmän esimerkiksi Launch pad -tyylistä asentoa, jossa nainen on selällään, sillä se on varsinkin aloittelijoille mahdollisesti helpompaa.

Mitkä ovat sinun mielestäsi parhaimpia seksiasentoja yhdyntään ja suuseksiin? Harrastetaanko teillä esim. huviksi joitain vähän vaikeampia ja erikoisempia asentoja, esimerkiksi 69 seisoessa tms.?

Photo by Vitaliy Izonin on Pexels.com

Etsitkö uusia asentoja kokeiltavaksi tai haluat tietää käyttämäsi seksiasennon nimen? Lähde liikkeelle esimerkiksi näitä selailemalla:
119 Best Sex Positions @ BadGirlsBible.com
100 Sex Positions – Kamasutra Sex Positions
Sex Positions @ Sexinfo101.com
Sex Positions @ Kinkly.com
Wikipedia: Sex positions
Men’s Health: The 45 Best Sex Positions for Couples
Sheknows: 69 Sex Positions You Need to Put on Your Bucket List Immediately

Muistatteko muuten, miten kesällä Norjan yleisradioyhtiö herätti melkoista kritiikkiä, kun sen sivuilla julkaistiin seksiasentoja? Sivusto löytyy täältä ja eihän siinä mitään valittamista ole.

2 kommenttia artikkeliin ”6/24 – Monenlaisia seksiasentoja

  1. M43 07.12.21 / 13:54

    Aika samoilla hyväksi todetuilla asennoilla yleensä mennään, kun on pituuseroa melkoisesti puolison kanssa. Vaginayhdynnöissä ratsastus, lähäri ja takaapäin joko doggyna tai puoliso mahallaan maaten, anaaliyhdynnöissä doggy tai puoliso maaten pylly koholla. Suuseksiä annan yleensä puolison maatessa selällään, samoin sormetan ja fistaan, anaalia nuollessa, sormettaessa ja fistatessa puoliso on usein kontillaan ja joskus selällään. Puoliso antaa minulle suuseksiä yleensä maatessani selälläni.

    Seksiä harrastamne oikeastaan aina sängyssä tai sohvalla, kovat alustat ei nappaa ja suihku on hankala pituuseron takia.

Kerrohan sinäkin ajatuksesi! (Sähköpostiosoite ei ole pakollinen.)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.