15/24 – Kyllä vai ei karvoitukselle?

Tämä on vuoden 2021 joulukalenterin 15. postaus.

***

Olen nuoruudestani alkaen ajanut häpykarvojani suunnilleen samalla tavalla eli jätän vain häpykummulle pikkuisen alueen karvoituksen. Joskus parikymppisenä kokeilin aivan täysin posliiniakin, mutta se ei mielestäni ole niin kivan näköistä. Ajan karvat siis ihan siksi, että se miellyttää omaa silmääni ja koskettelukin on kivempaa. Ja samoin jos katselen muiden naisten kuvia, mikään siistimätön alapää ei minua innosta katselemaan. Tässä asiassa mielipiteet kuitenkin vaihtelevat paljon ja karvat tuntuvat olevan nykyisin taas enemmän ”muodissa” kuin vaikka 15v sitten. Osalle ihmisistä kunnon karvoitus on jopa fetissi ja osalle taas karvoitusasialla ei ole mitään mainittavaa merkitystä. Omaa miestäni ei suuremmin ole koskaan kiinnostanut, olenko minä juuri sheivannut vai en (eli jos joskus on tullut normaalia pidempi väli siinä hommassa, ei ole ollut merkitystä hänen halulleen katsella tai vaikkapa nuolla minua).

Mieheni itse oli pitkään ajamatta karvojaan lainkaan (tai joskus ehkä pienesti lyhensi tai muuten pienimuotoisesti siisti) eikä itseäni miesten karvat häiritsekään. Nykyisin hän on kuitenkin muuttanut tyyliään ja on yleensä ajanut karvat kokonaan alapäästään pois. Ja onneksi sekin miellyttää minua!

Photo by cottonbro on Pexels.com

Käytän itse karvojen ajamiseen ihan normaalia höylää ja hajusteetonta sheivausgeeliä. Pesen alapään ensin lämpimällä vedellä ja intiimipesuaineella & heti sheivauksen jälkeen pyyhkäisen alueen kirvelemättömällä desinfiointiaineella ja käytän parina päivänä aftershavena luontaistuotekaupasta ostamaani Aloe Vera -geeliä. Tällä tavalla kutisevia näppylöitä tulee vain vähän/harvoin. Monet sanovat, että iho tottuu säännölliseen sheivaamiseen, mutta itselläni ei siis sellaista ole käynyt. Esimerkiksi kainalo- ja säärikarvojen ajaminen ei ihoani kuitenkaan ole mitenkään koskaan ärsyttänyt.

Mikäs on sinun kantasi alapään karvoitukseen? Tai esimerkiksi kainalo- ja säärikarvoihin?

6 kommenttia artikkeliin ”15/24 – Kyllä vai ei karvoitukselle?

 1. M43 15.12.21 / 10:54

  Itse ajelen pallit, välilihan ja anuksen alueet sileäksi kerran viikossa ja kullin yläpuolelta lyhyeksi, ei kuitenkaan sängeksi, koneella. Olen joskus ajellut ja epilloinut kaiken pois sekä kokeillut karvanpoistoainetta ja sokerointiakin, mutta kaikilla tavoilla karvat kasvaa sisään. Siispä mieluummin pidän karvat lyhyenä kuin paikat posliinina. Palleissa ja muualla karvat ei kasva sisään. Ajelen myös kainalokarvat pois kerran viikossa sekä tietysti parran parin-kolmen päivän välein.

  Puolisoni lyhentää karvojaan mutta ei sheivaa edes häpyhuulia ihan paljaaksi, koska hänelläkin karvat kasvaa helposti sisään. Olen hänelle ehdottanut kaiken ajelua ja kehunut pillunsa ulkonäköä parturoinnin jälkeen, mutta oikeasti minulle on ihan sama, en jätä koskematta ja nuolematta tosiaankaan!

  Visuaalisesti posliini miellyttää minua eniten kaikilla ja kaikenikäisillä naisilla ja myös miehillä, mutta myös lyhyeksi ajellut pillukarvat, joista häpy näkyy kunnolla läpi, ovat minusta kiihottavan näköiset. Kiitoradat ja vastaavat eivät ihan niin paljoa silmää miellytä.

 2. Vili 15.12.21 / 18:33

  Minä pidän naisen karvoista ihan joka paikassa, jossa niitä aikuisella kasvaa. Karvatonkin toki kelpaa. Itse ajan vain partaa ja sitäkin vain kerran viikossa. Ei tosin juuri parta kasva.

 3. Rouva37 17.12.21 / 08:01

  Posliini, sekä itsellä että miehellä. Sokeroitu tai vahattu on paras, vähiten sisäänpäin kasvaneita karvoja. Karvaista on ikävä ottaa suuhun, ja kyllähän se vie tuntumaa pannessakin, jos on turkki välissä.

 4. Maikki 18.12.21 / 18:12

  Mulla on suuri toive parrattomuudesta. Huulien alue on mulle hyvin herkkä ja myös tärkeä kiihottumisen kannalta, mutta en pysty nauttimaan suutelusta jos miehelläni on parta+viikset. Mieheni ei taas osaa muuta esileikkiä kuin suutelun eikä ole kiinnostunut kokeilemaan muuta. Parrat kun tuli muotiin niin meillä alkoi aika kuiva kausi, sillä se parta on ja pysyy. Aiemmin miehellä oli harrastuksena parranajo ja oli hankkinut kaikkia hienoja ja harvinaisiakin tuotteita sitä varten, mutta sitten tuotteet jäi ja nyt on useamman vuoden jo ollut parta+viikset. Kerran pariin kuukauteen ajaa parran jos haluaa multa seksiä.

 5. Crazyrox 30.01.22 / 11:15

  Kyllä- ääni karvoitukselle. Tykkään naisella ihan luonnontilassa olevasta jalkovälistä. Ei haittaa, jos bikinirajastakin tulee aavistuksen ulos. Karvoitus ei haittaa nuolennan antamista. Ei todellakaan.

Kerrohan sinäkin ajatuksesi! (Sähköpostiosoite ei ole pakollinen.)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.