1/24 – Housuitta-blogi täyttää pian 15v

Tänä vuonna joulukuu tuntui lopulta tulevan niin nopeasti, että joulukalenteri meinasi jäädä kokonaan julkaisematta. Kuten kaikki lukijat ovat varmasti huomanneet, postauksia on tullut julkaistua enää vain todella harvoin ajanpuutteen vuoksi, joten ei sitten tullut hyvissä ajoin mietittyä tätä joulukalenteriakaan… Marraskuun viimeisinä päivinä flunssa antoi hieman lisäaikaa muiden juttujen jäädessä vähemmälle, joten olkaapa hyvä: Housuitta-blogin joulukalenteri vuosimallia 2022! Tänä vuonna kalenteripostaukset ovat monenlaisia eli mitään tiettyä teemaa ei varsinaisesti ole.

Housuitta-blogi täyttää pian 15 vuotta!

Ensi vuonna tulee kuluneeksi 15 vuotta siitä, kun perustin tämän blogin. Olin nuori nainen ja parisuhdekin oli tuore, joten seksiasiat pyörivät paljon päässä ja silloin tuntui mukavalta kirjoitella ajatuksiaan/mielipiteitään ylös. Seksi ja seksuaalisuus olivat minua ylipäätään kiinnostaneet jo pidempään ja bloggaamista säännöllisesti harrastaneena seksiblogi tuntui kivalta harrastukselta. Nykyisin arjessa ei oikein valitettavasti enää ehdi uhrata blogille kauheasti aikaa ja ylipäätään blogit ovat jo vähän menneet pois muodista, mutta en tätä kuitenkaan ole halunnut kokonaan lopettaa (harmillista, että on enää niin vähän seksiblogeja!). En koskaan aikonutkaan tehdä Housuitta-blogista mitään ammattimaista blogia, joten mainoksia en ole missään kohtaa halunnut laittaa ja julkaisutahti on aina ollut sellainen kuin se sitten on sattunut olemaan. 

Blogin suosituimpia postauksia ovat olleet erilaiset linkkilistaukset (mm. seksiblogilistaus ja seksinovellisivustojen lista), mutta niiden lisäksi kärjessä ovat keikkuneet Itsetyydytysvinkkejä naisille ja Masturbaatiovinkkejä miehille. Nykyisin kyseiset itsetyydytysartikkelit eivät enää paljoa katselijoita kerää, mutta blogin alkuvuosina niitä siis luettiin todella paljon. Siihen aikaan netistä löytyi vielä muuten legendaarinen itsetyydytys.org-sivustokin, joka sittemmin vain katosi hieman hämärästi.

Mitä seksiin liittyviä sivustoja, twitter-tilejä tai esimerkiksi podcasteja seuraat? Linkitä kommenteissa!

Housuitta-blogia voi seurata WordPress Readerin lisäksi esim. Bloglovin’-palvelussa sekä Twitterissä ja myös Facebookissa.

Photo by Ketut Subiyanto on Pexels.com

PS. Aiempien vuosien joulukalentereita voit selailla näistä linkeistä: Joulukalenteri 2017, Joulukalenteri 2018, Joulukalenteri 2019, Joulukalenteri 2020, Joulukalenteri 2021

PS. Hyviä suomalaisia seksiblogeja olisi mukavaa saada lisää! Meille voit lähettää tekstisi julkaistavaksi, jos haluat julkaista vain esimerkiksi pari seksiin liittyvää tekstiä ilman oman blogin luomista. Mutta jos päätät luoda oman blogin ja valitset alustaksi WordPressin, voit käyttää tätä linkkiä ja tuet samalla blogiamme. Kiitos!

3 kommenttia artikkeliin ”1/24 – Housuitta-blogi täyttää pian 15v

 1. Nimetön 01.12.22 / 10:24

  Ah, itsetyydytys.org keskustelut ja novellit olivat parasta. Vieläkin jos menee itsetyydytys.org osoitteeseen, sama tuttu punataustainen huoltokatkoilmoitus tulee.
  Ei ole vastaavaa yhteisöä syntynyt nettiin. Alastonsuomea selailen, siellä on myös keskustelut ja blogit.

  • os 09.12.22 / 21:57

   Kappas vain, sama ilmoitus tosiaan sieltä löytyy, ettei ole kukaan mitään sille sivulle sittemmin tehnyt.

   AS:n keskusteluihin en olekaan tullut itse koskaan osallistuneeksi, vaikka profiili sieltä löytyykin.

Kerrohan sinäkin ajatuksesi! (Sähköpostiosoite ei ole pakollinen.)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.