Älä pelästy – olet oikeassa blogissa

Teeman valinta tälle blogille on hankalaa (kaikissa teemoissa ei näytetä kirjoittajan tietoja merkinnän yhteydessä, jotkut ulkoasut eivät vain sovi seksiä käsittelevään blogiin, jne.). En ole tykännyt aiemmasta teemasta, mutta se oli kuitenkin pitkään paras ratkaisu. Monissa muissa palveluissa saa lisätä omia teemojaan ja on harmillista, ettei tätä mahdollisuutta ole WordPress.comin hostaamissa blogeissa.

Nyt huomasin kuitenkin tämän teeman ja päätin sitä kokeilla: palautetta saa antaa tähän merkintään.

Kirjoittajille toivon olevan hyötyä siitä, että esim. Twitterin tapaan voi julkaista nopeasti omia ajatuksiansa (käytäthän kuitenkin Blog post -toimintoa, äläkä status-päivitystä). Toivon tämän madaltavan julkaisukynnystä, sillä tarkoitushan ei ole mitään 10:n aineita kirjoitella. Myös artikkeleiden muokkaaminen on nyt nopeampaa.

ps. Olen päivittämässä blogin linkkilistaajos tiedät hyviä linkkejä, ehdota!

Yksi kommentti artikkeliin ”Älä pelästy – olet oikeassa blogissa

  1. oceansoul 06.12.09 / 00:13

    Okei. Yksi ongelma ainakin huomattu.. Kommentointilomakkeessa lukee, että mailiosoite vaaditaan, vaikka olen sallinut täysin anonyyminäkin kirjoittamisen. Mutta siitä ei tarvitse välittää… Sen voi jättää tyhjäksi kyllä.

Kerrohan sinäkin ajatuksesi! (Sähköpostiosoite ei ole pakollinen.)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.