Unohda ennakkoluulot ja kokeile anaaliseksiä!

Varsinkin pornossa anaaliseksi on arkipäivää, mutta kyseistä seksimuotoa harrastellaan toki paljon kotioloissakin. Peppu(kin) on erogeeninen alue ja sen hyväileminen on useimmille nautinnollista; jopa niin nautinnollista, että sen avulla voi saada orgasmin. Tässä blogissa on kirjoitettu aiemminkin anaaliseksistä, mutta aihepiirin suosiosta johtuen palaan aivan perusteisiin.

1. Anna peppuseksille mahdollisuus

Hyvin monet (useammin naiset) tyrmäävät ajatuksen peppuseksistä heti alkuunsa, koska se ällöttää. Ok, kaikki tietävät, mitä perseestä tulee ulos, mutta sitä ei tarvitse seksin aikana ajatella. Tuskinpa mielessäsi ovat menkkaveretkään, kun pilluun yhdytään. (Noh, toki on totta, että anaaliseksissä sotku on aina periaatteessa mahdollista, mutta useimmiten siltä voi välttyä.)

Ehkäpä sinulle riittää pelkkä tavallinen yhdyntä ja suuseksi, mutta vaihtelu virkistää ja voit kenties yllättyä siitä, millaisia tuntemuksia peppuseksi voi saada aikaan. Jos siis kumppanisi toivoo, että kokeilisitte anaalia, mieti edes hetki ennen kuin kieltäydyt kokonaan. Anaaliseksiä voi harrastaa monella tapaa – ja kokeileminen ei ketään tapa.

2. Anaaliseksiä voi harrastaa väärin

Väärin siinä mielessä, että vahinkoa voi toki aiheutua, jos peppuseksiä harrastetaan ilman lämmittelyjä & liukkaria. Jos anaaliseksi sattuu, se on lopetettava. Anaaliyhdyntää on täysin mahdollista harrastaa niin, että tuntee vain nautintoa. Yleensä kivun syy on siinä, ettet osaa rentoutua tarpeeksi.

3. Anaaliseksistä voivat nauttia yhtä hyvin molemmat osapuolet

Jos naisena luulet, että vain mies voi nauttia peppuseksistä, olet väärässä. Kaikki eivät toki koskaan opi pitämään anaaliseksistä, mutta on paljon naisia (esim. allekirjoittanut), jotka siitä pitävät. Toki samalla tavalla on miehiä, jotka eivät tykkää yhtyä naisen anaaliin.

Lisäksi on syytä muistaa, että anaaliseksi ei tarkoita vain sitä, että mies yhtyy naisen peräsuoleen. Miehen tyydyttäminen pepun kautta ei siis ole vain ”homojen hommaa”, vaan sitä harrastavat heterotkin. Mies: jos vaadit anaaliseksiä naiseltasi, olet kai itsekin valmis ottamaan dildon perseeseesi?

Anaaliseksiä voi hyvin myös harrastaa kokonaan ilman yhtymisosuutta.

4. Näin onnistut:

a) Jos anaaliseksi tuntuu sinusta aivan täysin vastenmieliseltä, siihen ei kannata ryhtyä. Mieti, miksi koet asian niin vastenmieliseksi. Jos pystyt työstämään ajatuksiasi ja alat varovaisesti kiinnostua peppuseksistä, lue seuraavat kohdat. Voit myös kokeilla ensin peppujuttuja itsetyydytyksen ohessa, jolloin et ehkä jännitä tilannetta kumppanisi kanssa niin paljoa.

b) Tarkista, että kaapistanne löytyy liukuvoidetta. Suosittelen myös kondomeita, vaikka ne eivät toki vakituisessa suhteessa ole pakollisia. Myös anaalilelut voivat olla hyvä lisä, vaikka sormetkin toki riittävät.

c) Jos suolesi toimii normaalisti ja olet juuri lähitunteina ulostanut, varsinaista suolihuuhtelua ei ole pakollista suorittaa. Jos kuitenkin ajatus sotkusta kovin häiritsee, oman mielenrauhasi vuoksi suolihuuhtelu voi olla hyvä ratkaisu. Joka tapauksessa peseydy hyvin (voit käyttää saippuaa, joka sopii myös intiimialueille), jolloin voit antaa kumppanisi koskea peräaukkoosi kielelläkin.

d) Peppuseksiä EI voi harrastaa niin, että laittaisit liukuvoidetta penikseen ja työntyisi samantien sisään. Varatkaa siis aikaa esileikille (ensimmäiset kerrat voi hyvin varata pelkälle lämmittelylle eli anaaliyhdyntään kannattaa siirtyä vasta ”harjoittelukertojen” jälkeen).

e) Peräaukkoa voi hyväillä kielellä, jos olet peseytynyt ennen seksiin ryhtymistä. Kielellä hyväileminen on usein hyvinkin kiihottavaa ja toimii hyvänä esileikkinä. Jos tämä ei tunnu sopivalta ajatukselta, käyttäkää sormea ja/tai seksileluja. Kun on tarpeeksi kiihottunut, peräaukkoon voi työntää yhden sormen liukasteen kera (varo teräviä kynsiä!).

f) Kun nainen/mies osaa olla rentoutunut, vaikka sisällä on yksi sormi, voi mukaan laittaa toisenkin sormen tai vaihtaa johonkin ohueen anaalitappiin. Naisen kannattaa hyväillä samalla myös klitorista, jolloin rentoutuminen on usein helpompaa.

g) Kun sen aika lopulta on, anaaliyhdyntään tulee ryhtyä hitaasti ja varovasti. Liukuvoidetta ei sovi unohtaa. Vaikka anaaliyhdyntäkokeilu epäonnistuisi, seuraavalla kerralla se saattaa jo onnistua. Jos siis sattuu, jatkakaa hyväilyjä pienemmillä välineillä.

f) Muista, ettei anaaliyhdynnästä tulisi koskaan siirtyä suoraan emättimeen tai suuhun, vaan välissä on käytävä pesulla / otettava kondomi pois.

 

PS. Katso myös uusi gallupit-sivumme, jossa voit katsella aiempien galluppiemme tuloksia & antaa halutessasi oman äänesi.

 

10 kommenttia artikkeliin ”Unohda ennakkoluulot ja kokeile anaaliseksiä!

 1. Hah 30.04.14 / 00:31

  Tää jatkuva anaalijuttujen tuputtaminen ”näin teidän kuuluu harrastaa seksiä, koska näin mekin tehdään ja me tykätään just tästä” -asenteen ohella ajaa teidän lukijat pois.

  • oceansoul 30.04.14 / 10:22

   Joskus kaksi vuotta sitten viimeksi anaalijutuista on taidettu kirjoittaa, että jatkuvaa tuputtamista joo-o… :) Ymmärrän kyllä sen, että jos anaaliseksi on itselle täysin ei, niin voi tuntua, että sitä tuputetaan liikaa.

   Lukijamme tietänevät sen (vaikkei sitä ihan rautalangasta joka kirjoitukseen vääntäisikään!), ettei kenenkään kuulu harrastaa jotain tietynlaista seksiä. Vaan sellaista kuin itse ja oma kumppani haluaa. Mutta esim. parisuhteessa tilanne voi olla usein se, että toinen haluaa kokeilla anaaliseksiä, joten silloin voi edes miettiä, onko mahdollinen oma kieltäytyminen aiheellista vai vain turhaa ennakkoluuloa. Ja nämähän ohjeet oli niille, jotka lopulta haluavat kokeilla. On ihan ok, jos sinä et halua kokeilla peppujuttuja koskaan.

   Kiitos silti palautteesta. :) Ehkä pitäisi tuoda selvemmin ilmi, että tarkoituksena ei ole antaa ohjeita siinä mielessä, että kaikkien on pakko tehdä niin kuin me teemme. Vaan tarkoitus on antaa omia kokemuksiamme siitä, mistä me olemme tykänneet ja miten esim. anaaliseksi parhaiten sujuu.

 2. (b)anaali 26.12.14 / 00:40

  Minä olen päässyt parempiin tuloksiin ilman keinotekoisia liukkareita. Niiden kanssa homma ei toimi, sillä silloin on liukkauden takia vaarana työntyä liiian nopeasti sisään, jolloin se sattuu.. Siksipä olen harrastanut usein anaaliseksiä, vasta varsinaisen yhdynnän jälkeen, mutta olen myös ollut naisen kanssa joka ei normiyhdynnästä välittänyt, joten meillä oli lähinnä vain suu- ja peppuseksiä.

 3. S. Tana 22.03.15 / 16:16

  Peppuseksi. Se on ollut hauskan yllättävä ulottuvuus. Vaimo ei alkuun voinut edes kuvitella sitä, saati niin että sitä pitäisi. Kävikin niinpäin, että hän pitää siitä nykyään enemmän kuin minä. Meneekin enemmän ”leluosastolla” pari anaalisauvaa ja tappia ollaan hankittu. Itsellänikin on jonkun kerran ollut eturauhasta hierova ”lelu” pyllyssä, mutta en ole sillä yksin löytänyt mitään elämystä. Se antaa kyllä järisyttävää lisäpotkua peruspanemiseen ja suihiotolle.

  Anaalijuttujen alkuun pääsimme yhdistelmällä kumihanska+liukkari ja sormet. Sitten hankittiin sellainen sormen vahvuinen anaalisauva, millä pääsi varoen totuttelemaan pyllyyn menoa. Ja liukkaria ei voi käyttää kovin liikaa tai olla kärsivällinen ja varovainen.

  • oceansoul 23.03.15 / 10:01

   Kiva, että olette löytäneet lisäulottuvuuden seksiin peppujutuista. :)

 4. Kakkoseen, kiitos! 21.04.15 / 14:45

  Kyllä vaihtelu virkistää, ihan oikeassa olet. Meillä yleensä nainen työntää minuun tekokulleja, koska ei itse ole niin kiinnostunut ottamaan peppuun sisään mitään. Kielellä ei halua nuolla, mutta minä kyllä mielelläni nuolen hänen kakkosreikäänsä. Siitäkään hän vaan ei ole kovin kiinnostunut. En ymmärrä miksi pillun nuoleminen on ok, mutta pepun ei?

  • oceansoul 22.04.15 / 11:21

   Veikkaukseni: bakteerikammo. Vaikka nuolija olisit sinä, niin pelkää sinun sitten saavan vatsataudin tms. :P

   • Kakkoseen, kiitos! 23.04.15 / 16:41

    Niin… Hän sanoo, että ”ei vain tykkää siitä”, mutta ehkä se on oikea taustalla oleva syy.

Kerrohan sinäkin ajatuksesi! (Sähköpostiosoite ei ole pakollinen.)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.