Fistaus (on parhaimmillaan taivaallista)

No myönnettäköön näin aluksi: omassa pillussani ei ole ollut koko kättä rannetta myöden, mutta viisi sormea kuitenkin rystysiin asti sisällä. Ja jo se oli äärimmäisen kiihottavaa ja nautinnollista! En siis tiedä, onko meillä tarvetta koskaan edes yrittää tämän pidemmälle.

Fistaaminen kauhistuttaa joitakin, mutta oikein toteutettuna se ei aiheuta ongelmia. Emätin joustaa kyllä (tuleehan sieltä lapsiakin ulos; silloin toki raskaushormonit ovat siihen valmistaneet, mutta joka tapauksessa) & palautuu takaisin. Tämä ei kuitenkaan tarkoita silti sitä, että varsinainen fistaus koko nyrkillä onnistuisi kaikkien kohdalla, joten väkisin ei saa yrittää.

Jos fistaaminen kiihottaa ajatuksena, suosittelen kokeilemaan. Seurauksena voi olla vaikkapa elämäsi paras orgasmi, sillä tunne nyt vain on jotenkin todella nautinnollinen. Ja vaihteluhan tunnetusti virkistää. ;)

Niin kuin anaaliseksissäkin, tärkeää on edetä rauhallisesti (yksi sormi kerrallaan) JA käyttää paljon liukastetta. Jos sattuu, lopeta. (Ja voihan siis anaaliinkin fistata, mutta se ei omiin kiinnostuksiini kuulu, vaikka meillä muuten peppuseksiä harrastetaankin.) Luottamus on tärkeää, joten itse harrastelisin vain vakituisen kumppanin kanssa.

1. Leikkaa kynnet & pese kädet. (Tarvittaessa voit käyttää kertakäyttöisiä suojahanskoja.)
2. Tarkista, että liukuvoidetta löytyy kaapista. Käytä sitä mieluummin liikaa kuin liian vähän.
3. Etene yksi sormi kerrallaan; niin että rystyset ovat alaspäin. Neljän sormen jälkeen laita käsi ankkamaiseen asentoon. (Itse tarvitsen orgasmin tai mieluummin useammankin ennen kuin olen rentoutunut tarpeeksi usealle sormelle.)
4. Älä missään nimessä työnnä kättä väkisin sisälle. Jos ei onnistu, kokeilkaa uusiksi toisella kertaa. (Itselläni paras hetki on muuten ovulaation aikoihin, jolloin kiihottuminen on helppoa ja liukkautta on paljon myös omasta takaa.) Laita käsi kunnolla nyrkkiin vasta, kun käsi on kokonaan sisällä – ja tee se varovaisesti kehon reaktioita kuunnellen.
5. Nyrkkiä ei edes tarvitse yrittää työntää kokonaan sisään. Vähempikin riittää parhaimmassa tapauksessa tuomaan aivan taivaallisia tuntemuksia. (Oman mieheni käsi on iso, joten toistaiseksi emme ole uskaltaneet viedä fistausta loppuun asti… Naisen pieni käsi olisi helpompi. :D)

edit 12/2015: Naisen Hehku -blogista löytyy kattava kirjoitus aiheesta!

7 kommenttia artikkeliin ”Fistaus (on parhaimmillaan taivaallista)

 1. Nimetön 07.12.14 / 15:11

  Löysiä pillujahan tuosta voi syntyä.. sen arvoista?

  • oceansoul 07.12.14 / 15:17

   Turhaa pelottelua. Satunnainen fistaaminen ei varmasti pillua löysäksi tee (ja lantionpohjalihaksiahan nyt toki kannattaa aina treenata, oli fistannut tai ei). Itse olen synnyttänytkin ja miehen mukaan nautittavan tiukka olen nykyisinkin. ;)

 2. Manna 09.12.14 / 23:18

  No ei tosiaan mitään löysiä pilluja tuosta synny! Itse nautin pari vuotta sitten fistaamisesta suuresti ja aika useinkin, mutta sitten sen harjoittaminen jäi ja nykyään ei miehen nyrkki taas mene sisään, eikä sitten ole taas kokeiltukaan monesti, koska ne pari kokeilua ei onnistuneet… On se kyllä nautinnollista mutta toisaalta en ole nyt sitä taas kaivannut. Aivan uusia ulottuvuuksia siinä kokee, eli jos kiinnostaa niin kannattaa kokeilla. Tosin isoimpia nyrkkejä voi olla vaikea mahduttaa.

  Ps. kiva että olette laittaneet blogini tuonne listaukseenne. Kiitos!

 3. Nimetön 09.12.20 / 08:12

  Niin minä pidän fistaus työpajoja ja opetan fistaamaan hellästi ja perustuen nautintoihin ja hellyyteen ei mitään brutaalia nyrkitystä

Kerrohan sinäkin ajatuksesi! (Sähköpostiosoite ei ole pakollinen.)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.