Fantasioita sekä realistisempaa seksielämää

Oikeasti tapahtunutta

Makoilen lepotuolissa talomme terassilla lämpimänä kesäpäivänä. Suljen silmäni ja ajatukset vievät nopeasti seksiin. Fantasioin, miten mieheni tulisi luokseni ja tarjoaisi penistään nuoltavaksi. Kiusoittelisin häntä nuolemalla penistä ensin varovasti kielelläni pienin liikkein. Vasta sen jälkeen ottaisin kovaksi kiihottuneen peniksen kokonaan suuhuni. Toisella kädellä voisin hyväillä itseäni ja toisella kädellä miehen kiveksiä. Suihinotto voisi päättyä miehen laukeamiseen tai sitten voisimme siirtyä vielä yhdyntään… Mies varmasti haluaisi nuolla myös minua.

Halukkuuteni on korkealla ja jo pelkät fantasiat ovat saaneet alapääni märäksi. Olen yksin kotona, koska mies on hoitamassa asioitaan kaupungilla ja lapset ovat sen aikaa vierailulla sukulaisen luona. Vien kättäni hameen alle ja kosketan varovasti turvonnutta klitoristani. On epätodennäköistä, että kukaan naapurustossa liikkuva huomaisi mitään, mutta puolijulkinen paikka antaa omaa viehätystään tilanteeseen. Saan hyväiltyä klitorisorgasmin itselleni melko nopeasti, mutta pilluni kaipaa kosketusta edelleen. Mietin pitkään haaveilemaani fistausta. Juuri eilen mies laittoi sisääni useampia sormia ja lopulta laukesin erittäin voimakkaasti. Mieheni käsi on kooltaan niin suuri, että emme ole koskaan vieneet nyrkkiä kokonaan sisälleni, mutta entä jos minua hyväilisikin vaikka nainen, jonka käsi olisi selvästi sirompi… Olisi myös ehkä mielenkiintoista päästä itse kokeilemaan fistausta antavana osapuolena naiselle.

Siirrän toisenkin käteni hameen alle. Työnnän pari sormea sisälleni ja etsin yläseinämästä alueen, jonka koskettelu tuo miellyttäviä tuntemuksia. Toisella kädellä hieron edelleen klitoristani ja tulen pian uudelleen. Yritän olla ääntelemättä liian kovalla äänellä, mutta voimakkaiden orgasmien tullessa en pysty koskaan täysin äänettömästi olemaan. Fantasioin huvikseni siitä, miten joku naapuri kuulisi tai muuten huomaisi minun hyväilevän itseäni ja kiihottuisi siitä.

Vaikka olen saanut jo kaksi orgasmia, kaipaan seksiä toisen ihmisen kanssa. Intohimoinen yhdyntä ja suuseksi olisi ihanaa. Tällä kertaa en ehkä kaipaisi mitään erikoisempaa, vaan mukavaa ”tavallista” rakastelua, mutta en silti pistäisi pahitteeksi pieniä alistamisen elementtejä. Hiuksista vetäminen, käden laittaminen kaulalle,… ne antavat usein ihanaa lisäkiihoketta.

Nousen ylös tuolilta ja menen sisälle. Käyn sheivaamassa ja jään odottelemaan, että muu perhe palaisi kotiin.

*

Millaisen seksi-illan sinä haluaisit tapahtuvan?

Miten haluaisit tarinan jatkuvan? Kirjoita kommenttiosioon tarinalle jatkoa (joko realistinen tai täysin fantasiapohjainen kuvaus). Kerro myös, millainen olisi unelmiesi seksikerta? Jos ei siis puhuta fantasioista, vaan siitä, millaisen seksikerran haluaisit/voisit oikeasti kumppanisi kanssa toteuttaa, jos voisit vapaasti valita seksissä tapahtuvat asiat vaikka tänä iltana. ;)

*

Todellisuudessa tilanne ei ehkä edennyt ihan niin hienosti…

Mies saapuu kotiin haettuaan myös lapset; jonkin verran myöhemmin kuin oli sovittu. Ja totta kai toisen lapsen verkkatakki on jäänyt sukulaisen luokse. Huomautan asiasta ehkä hieman liian ärsyttävällä äänensävyllä ja mies ilmeisesti miettii mielessään, että parempi olla kommentoimatta mitään. (Onhan meillä varatakkikin, joten eihän tässä nyt mitään vakavaa ole tapahtunut ja sattuuhan noita. Mutta kun nyt vaan vähän ärsyttää – ei meinaan ole todellakaan ensimmäinen kerta, kun jotain unohtuu.) Menemme suoraan iltapalalle, jonka aikana juttelen lähinnä lasten kanssa ja miehen kanssa vain pakolliset huomiseen liittyvät asiat. Lapsilla väsymys alkaa painaa ja suihkuun saa viedä syömisen jälkeen puoliväkisin. Huomaan hermojeni vähän kiristyvän. Mies on siirtynyt tekemään jotain muita juttuja, joten lopulta huudan hieman kiukkuisena hänelle, että hän voisi tulla auttamaan, että lapset saadaan ajoissa nukkumaan. Mies hermostuu, koska huudahdin hänelle turhasta ja hänen pitää nyt saada hoidettua yksi sähköpostiin vastaaminen.

Lopulta lapset on kuitenkin saatu nukkumaan ja itsekin olisin valmis siirtymään sänkyyn. Miten tilanne etenee, kun ilmassa on ärtyneisyyttä ja siten aiemmin mietityt seksifantasiat ovat siirtyneet taka-alalle?

A. Menen miehen luokse. Pahoittelemme, että tuli hermostuttua turhasta ja keskustelemme hetken. Pyrimme saamaan positiivisen ilmapiirin taas aikaiseksi, jotta kumpikaan ei menisi kiukkuisena nukkumaan. Halaamme ja suutelemme. Käymme yhdessä suihkussa, jolloin voi virittäytyä seksitunnelmiin katsomalla ja koskettelemalla toista… vihjaillen kerromme toisillemme, mitä tänään olisi kiva tehdä. Tuntuu mukavalta, kun mies levittää saippuaa vartalolleni ja pysähtyy hieromaan saippuaisilla käsillä rintojani ja peppuani samalla kun suutelee minua. Alan kiihottua. Myös miehen penis heräilee ja odottaa jo pian kovana. Mies yrittää ohjata kättäni peniksen ympärille, mutta koskettelen häntä ensin muualta kehosta ja vasta sitten vien käteni varovasti penistä hyväilemään. Siirrymme jatkamaan leikkejä pian makuuhuoneeseen. Suuseksiä molemmille ja sen jälkeen yhdyntää. Mies kertoo, miten hän haluaisi sitoa ja piiskata minua, mutta päädymme yhteisymmärryksessä siihen, että sitä tehdään joskus toisella kertaa paremmalla ajalla. Lopulta alamme nukkua molemmat tyydytettyinä.

B. Nyt kyllä saattaa ärsyttää vähän liikaa. Olihan tarkoituksena olla mukava ilta, joka johtaisi seksiin, mutta perseelleen tuntuu jo menevän. Toivoisin miehen tulevan halaamaan minua, jotta ymmärtäväinen läheisyys rauhoittaisi tilanteen, mutta hän tekee omia juttujaan enkä saa suutani auki (alitajuntaisesti kai toivon mahdotonta eli sitä, että mies lukisi ajatuksiani). On muuten tiskikonekin vielä tyhjentämättä. Käyn yksin suihkussa ja menen sänkyyn lukemaan kirjaa. Mies tulee hetken päästä perästä. Mainitsen uusiksi, että miten hän onnistui unohtamaan sen takin ja eikö sitä sähköpostia nyt voinut hoitaa jossain muussa kohtaa. Mies toteaa, että täytyykö aina valittaa. Ajattelen kyllä jo itsekin, että on turhaa näin pienistä asioista enää jauhaa ja oli siis itseltä typerää käytöstä, mutta miehelle en sitä tuo ilmi, vaan odotan, että hän pahoittelisi tapahtunutta. Sitä ei kuitenkaan tapahdu ja minun on vaikeaa päästää irti ärsyyntymisen tunteestani. Raskaan työpäivänkin asiat pyörivät mielessä. Mies sen sijaan on sivuuttanut sen, että olen ärtynyt ja yrittää lähestyä minua fyysisesti koskettelemalla vartaloani. Totean, ettei minua haluta, koska olen ärsyyntynyt siitä, että ilta meni ikävästi. Mies ei tätä ymmärrä; eihän mitään ihmeempää edes oikein tapahtunut eikä sellaista nyt jaksa enää tähän aikaan muutenkaan vatvoa. Mies olettaa kuitenkin mielessään, että lienee turha yrittää edes enempää, joten hieman turhautuneena hän kääntää kylkeä ja alkaa nukkumaan. Minua ärsyttää entistä enemmän. Olisihan ne halut saattaneet herätä, jos olisimme saaneet asiat puhuttua.

(Jep jep, molempia vaihtoehtoja ja kaikkea niiden väliltä on kyllä tapahtunut meidän arjessa tässä vuosien mittaan. Viimeisimmäksi siis ikävä kyllä B, mutta ehkä toivottavasti tänään sitten käyttäydymme fiksummin ja vastaus on A. ;) )

3 kommenttia artikkeliin ”Fantasioita sekä realistisempaa seksielämää

 1. mikael 19.08.19 / 16:36

  Hei, omasta mielestäni tilanne A, saisi tilanteen hyvään loppuun

  PS, kiihottavaa luettavaa. ;)

  • oceansoul 19.08.19 / 20:31

   Juu A on tietenkin se toivottavampi vaihtoehto näistä, mutta joskus tunteet vähän kiristyy…

   Kerrohan toki sinäkin jonkinlainen jatkoversio, jollaista pitäisit kiihottavana. :P

 2. Kinkynautti 23.08.19 / 14:02

  Hei!

  Tuo kirjoittamasi tarinan alku kuulosti niin hyvälle, että pakkohan jonkinlaista jatkoa oli lähdettävä kirjoittamaan. Koska kuitenkin ehdin jo lukemaan sinun versiosi jatkosta, en pysty enää täysin tyhjentämään sitä omasta mielestäni. Se kuuluu mielessäni jo tarinan runkoon, ja siksipä mieluummin jatkaisinkin tuosta kohdasta, jossa tarina haarautuu vaihtoehtoihin A ja B. Jos se sopii? On vähän erikoista kirjoittaa jatkoa toisen aloittamaan tarinaan, ja joudunkin tällä kertaa kirjoittamaan sen minulle epätyypilliseen tapaan jonkun muun silmin katsottuna. Tai jopa kokonaan passiivisena. Mutta kai sitä pitää olla haasteita, vai mitä?
  Tämä ei nyt ole ihan mikään seksinovelli, mutta ei mikään lista ranskalaisin viivoinkaan. Saa editoida, jos haluaa siitä paremmin istuvan blogiisi.

  ***

  Todellisuudessa tilanne ei ehkä edennyt ihan niin hienosti…
  Lopulta lapset on kuitenkin saatu nukkumaan ja itsekin olisin valmis siirtymään sänkyyn. Miten tilanne etenee, kun ilmassa on ärtyneisyyttä ja siten aiemmin mietityt seksifantasiat ovat siirtyneet taka-alalle?

  ***

  Ehkä tunnet itsesi väsyneeksi ja tympääntyneeksi. Jälleen kerran tuntuu, että kaikki aikasi ja voimasi valuvat kaikkeen muuhun, ja lopulta kun olet saanut sen kaiken pakollisen hoidettua, olet vain liian väsynyt.
  Silloin tunnet miehesi kosketuksen. Spontaani halaus hänen kietoessaan käsivartensa ympärillesi. Ja vaikka olenkin väsynyt ja melkeinpä kiukkuinen, tuntuu kosketus kuitenkin hyvältä ja lämpimältä. Etkä voikaan enää kauaa olla kiukkuinen. Ja kiukun valuessa mielestäsi, huomaat, ettet enää olekaan yhtä väsynyt.
  “Olit niin sen näköinen, että olit halauksen tarpeessa” -Miehesi sanoo lempeällä hiljaisella äänellä, ja yht äkkiä vatsasi pohjasta aina varpaiden kärkiin asti tuntuu hyvän olon kutittava tunne. Värähdät hänen siirtäessään käsiään olkapäittesi yli harteillesi. Hän haroo kädellään hiuksiasi, puristaen niitä kevyesti, ja ynähdät mielihyvästä. Seuraa hetken epämääräinen hiljainen hetki molempien odottaessa toistensa tekemisiä. Miehesi tarttuu uudestaan kiinni pitkiin hiuksiisi ,tällä kertaa voimakkaammin, ja kääntelee päätäsi rauhallisin liikkein. Et sano mitään. Alistut tilanteelle.
  “Tule”, hän sanoo, ja johdattaa sinut keittiön ikkunan edessä olevan tason ääreen.
  Näet heijastuksenne epämääräisinä haamuina edessäsi olevasta ikkunasta. Miehesi pitää edelleen kiinni hiuksistasi. Hän painautuu taaksesi, ja tunnet hänen kätensä sivelevän pakaroitasi, kulkevan pitkin vyötäröä aina rintasi päälle. Tunnet sormien leikittelevän kankaan läpi nännipihasi päällä. Niiden liike muuttuu yhä vain röyhkeämmäksi, ne puristavat rintaasi otteessaan, ja annat niiden tehdä mitä ne haluavat. Käsi siirtyy ylemmäs kaula-aukkoosi, ja kiskaisee vaatekappaletta alemmas, paljastaen molemmat rintasi.
  Jos joku sattuisi liikkumaan ulkona, näkisi hän kaiken. Mutta juuri tällä hetkellä ajatus siitä ei kiusaa sinua.
  Tunnet käden siirtyvän alemmas, kulkevan pitkin reittä. Tunnet, kuinka sinua tartutaan oikean jalan polvitaipeesta, ja kuinka jalkasi nostetaan koukussa pöytätason päälle.
  Sormet alkavat liikkua reiden sisäpinnalla, sivellen sitä edestakaisin. Ja jokaisella kerralla ne lähestyvät pikkuhiljaa jalkoväliäsi. Tunnet kiihottuvasi jo ennen kuin ne lopulta ehtivät koskettamaan housujen ohutta kangasta.
  “Täällä ollaankin niin märkiä” -Miehesi toteaa. “Mennään tuohon tuolille.”
  Miehesi istuu tuoliin, ja ohjaa sinut istumaan syliinsä. Hänen toinen kätensä puristelee rintaasi, tarttuu kiinni nännistäsi ja venyttää sitä. Toinen käsi alkaa hieroa jälkoväliäsi pikkuhousujen kankaan läpi, kulkien edestakaisin, välillä pysähtyen keinuttelemaan sormia häpyhuuliesi ja klitoriksen päällä, niin että sormi painautuu niiden väliin.
  Sitten tunnet jonkin kovan ja kuuman painautuvan selkääsi vasten. Nouset hieman ylemmäs, ja keinuttelet sitä itseäsi vasten. Tunnet sen värähtävän kosteiden pikkuhousujen kankaan osuessa sitä vasten. Tunnet, kuinka sitä ohjataan sinua vasten, ja kuinka sen kärki painautuu vasten jalkoväliäsi. Tunnet sen yrittävän päästä sisääsi, vaikka pikkuhousujesi kangas onkin niiden edessä.
  Sinua tartutaan uudestaan kiinni hiuksista, tällä kertaa voimakkaammin, ja päätäsi käännetään aavistuksen verran taaksepäin. Tunnet, kuinka sormet tarttuvat pikkuhousujesi haaroista, ja kiskaisevat ne syrjään. Ja sitten nuo samaiset sormet, kolme kaikkiaan, painautuvat sisääsi miltei rajusti. Ne liikkuvat sisässäsi pehmeästi, ja päästelevät kosteita ääniä venyttäessään sinua rivosti auki. Ne nostavat sinua samalla hieman ylöspäin, ja silloin tunnet, kuinka jotain kovaa ja kuumaa tunkeutuu sisääsi niiden lisäksi.

Kerrohan sinäkin ajatuksesi! (Sähköpostiosoite ei ole pakollinen.)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.