4/24 – Keskity läheisyyteen

Haasteessa kaksi harrastettiin masturbointia toisen katsellessa, mutta tässä haasteessa voi hyvin jättää alusvaatteet päälle ja keskittyä vain kaikkeen muuhun läheisyyteen!

Haaste 4: Harrasta kumppanisi kanssa pitkän aikaa halailua, hierontaa, suutelua ja kaikkien muiden kehonosien paitsi intiimialueiden silittelyä. Varmista, että löydätte tälle haasteelle mahdollisimman pitkän yhteisen vapaan ajan. Maltatteko olla harrastamatta seksiä, vaikka olisitte lopulta kiihottuneita? Seksiin voi toki ryhtyä lopuksi molempien niin halutessa, mutta älkää pitäkö sitä minkäänlaisena pakollisena lopputuloksena ja koittakaa harrastaa ensin mahdollisimman pitkä aika muuta läheisyyttä, mihin ei kuulu sukupuolielimiin koskemista.

Lisähaasteena se, että lisätkää koko joulukuun ajan arkeen myös lyhyitä läheisyyshetkiä. Ainakin meidän parisuhde-elämässä ne ovat ikävästi vähentyneet vuosien saatossa ja siihen löytyy syy helposti peiliin katsomalla… Tunnustan, että teen esim. itse helposti sellaista, että kun mies yrittää vaikka tulla suutelemaan minua, estän sen, koska koen sen häiritsevän muuta tekemistäni. Halaus tai muunlainen kosketus ei kuitenkaan vie käytännössä lainkaan aikaa ja harvemmin esim. kotitöiden tekeminen kärsii lyhyistä keskeytyksistä, joten ainakaan ajanpuutetta ei voi tekosyynä käyttää. Jos onnistutte lisäämään halauksia/suutelemista/muuta koskettamista arjessa pitkän aikaa, onko sillä jotain vaikutusta suhteeseenne?

Jos et ole parisuhteessa, pidä itsellesi mukava rauhallinen ilta. :)

Kaikki Joulukalenteri 2020 -postaukset löydät täältä.

3 kommenttia artikkeliin ”4/24 – Keskity läheisyyteen

  1. Rouva Ooh 04.12.20 / 10:56

    Sulla on kyllä tosi pahoja nää vinkit. Ei onnistuisi meillä tai enemmänkin mulla. Päättyisi tällainen ihan varmasti seksiin tai siis orgasmiin. Ei kyllä pystyisi olemaan, että hieroisi läheltä pillua, reisiltä ja vatsalta, ja selän puoleltakin hankalaa, kun mä saan orgasmin jo ristiluultakin. Tulisin hulluksi, jos en sitten tällaisesta alkulämmittelystä orgasmia saisi, eikä klitorista ja vaginaa stimuloitaisi.

    • os 08.12.20 / 20:57

      Hihi, me joskus harrastetaan tällaista pitkän aikaa ennen varsinaiseen seksiin ryhtymistä ja sehän juuri on hienoa, että sitten seksiin vihdoin siirtyessä molemmat ovat aivan todella kiihottuneita. Ei yleensä tarvi juuri mitään hyväilyä sitten enää, kun saan orgasmin. :D

Kerrohan sinäkin ajatuksesi! (Sähköpostiosoite ei ole pakollinen.)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.