10/24 – Keskity suuseksiin

Tiedän, että kaikki eivät nauti suuseksistä ja niinhän se on jokaisen seksitavan kohdalla – kaikkien ei tarvitse tykätä kaikesta.

Meillä suuseksi on hyvin yleisesti käytössä ja molemmat tykkäävät siitä sekä vastaanottavana että antavana osapuolena. Läheskään aina emme edes päädy yhdyntään, vaan saatamme tyydyttää toisemme vain suuseksillä.

Haaste 10: Harrastakaa suuseksiä monipuolisesti: kokeilkaa erilaisia tyylejä ja asentoja (esim. naista nuoltaessa ns. kivin-metodia). Unohtakaa tällä kertaa yhdyntä kokonaan!

Jos sinä et tykkää vastaanottaa tai antaa suuseksiä, mieti mikä siihen on syynä. Eikö toinen osaa nuolla hyvin? Pelkäätkö tuoksuvasi tai maistuvasi pahalta – tai häiritseekö ne asiat sinua kumppanissasi? Suurin osa ongelmista on ratkaistavissa, joten avoimella keskustelulla tilanne saattaa muuttua.

Kaikki Joulukalenteri 2020 -postaukset löydät täältä.

3 kommenttia artikkeliin ”10/24 – Keskity suuseksiin

 1. Crazyrox 05.02.21 / 13:54

  Syväkurkku eli suuhun paneminen on yksi juttu josta tykätään kovasti. Refleksi on joillain niin voimakas, ettei nieluun paneminen onnistu mitenkään. Vaimokkeen kanssa onnistuu parhaiten siten, että nainen makaa sohvalla tai sängyllä pää takakenossa kieli vähän ulos työnnettynä. Nautinto on huikea, kullin upotessa koko mitalta suuhun. Oksennusta ei ole kertaakaan tullut, mutta syljen ja liman eritys on melkoista. Välillä joutuu pitämään pienen hengähdystauon jonka jälkeen taas jatkuu.
  Yleensä laukean kurkkupanossa vähän nopeammin. Orkku on myös vavisuttava. On ihan omanlainen tunne, kun spermalasti vapautuu kurkkuun.

  Huonoina puolina nielun aristaminen. Äänikin käheytyy naisella joksikin aikaa kurkkupanon jälkeen.

  Vaatii vähän totuttautumista ja harjoittelua.

  • os 23.02.21 / 17:33

   Juu mä en syväkurkkua pysty oikein kunnolla (ja oon vieläpä vähän oksennuskammoinen, joten ei kiitos oksennusta seksin yhteydessä :D).

Kerrohan sinäkin ajatuksesi! (Sähköpostiosoite ei ole pakollinen.)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.