Vertailu seksikaupoista

— HUOM! Tämä on wanha vertailu. Uusi tulossa vuonna 2016.

Netti on täynnä seksikauppoja. Siksi halusin tehdä pienen vertailun eri nettikauppojen hinnoista (kaupat valittu ihan sattumanvaraisesti).

Näiden hintoja vertailtiin: AquaGlide-liukuvoide (50ml), Lady Finger -sauva, Thai-anaalihelmet, Geishapallot, Nahkaruoska, Perhonen-klitoriskiihotin, Penisrengas säätömahdollisuudella, Fleshlight Vagina, Käsiraudat, Hieromasauva (Big Boss tai vastaava: kimmoisaa materiaalia, pituus reilut 20cm, Ø 4-5 cm, ihonvärinen, portaaton vibraattori). Lisäksi tiedot postikuluista.

Kaikissa kaupoissa ei ollut samoja tuotteita tarjolla, joten joissakin olen vain valinnut mahdollisimman samanlaisen tuotteen. Jos jostakin tuotteesta ei löytynyt ollenkaan vastaavaa, taulukossa lukee ”ei”. Vertailun hinnat perustuvat tämän päiväisiin (19.03.2009), joten hinnat voivat olla jo täysin erilaiset muutaman päivän päästä! Joissakin hinnat ovat tarjoushintoja.

Nämä kaupat ovat vertailussa mukana: Seksipankki.com (edit 26.8.2010: linkki otettu pois, sillä kuluttajavirasto on varoittanut kaupasta), Intiimi.fi, Lempilelu.fi, Sincity.fi, Seksikauppa.fi, Kaalimato.com, Keltainenruusu.fi, Makkari.fi, Ihmeellinenhuone.fi, Seksiverkkokauppa.com

Kuten taulukosta näkee, hinnat ovat melko samanlaisia joka kaupassa; jos tuote A sattuukin olemaan halvempi, tuote B taas on kalliimpi. Eli riippuu lähinnä tuotteesta, mistä kannattaa milloinkin tilata. Kannattaa myös huomata, että joissakin kaupoissa ei ole postikuluja, jolloin summa saattaa jäädä pienemmäksi kuin jostakin toisesta kaupasta tilattuna.

KLIKKAA KUVAA, NIIN SE AVAUTUU SUUREMPANA.

oceansoul ei vastaa virheistä, jos sellaisia joukkoon on päässyt. ;) Yhteishintaa kaikille tuotteille en ole laskenut, koska kaikista kaupoista ei löytynyt jokaista tuotetta (ja kaikki tuotteet eivät ole aivan samoja).

Mistä nettikaupoista sinä olet tilannut seksivälineitä? Mitä niistä suosittelisit? Onko kauppoja, joista et aio enää ollenkaan tilata?

kirjoittanut: oceansoul

14 kommenttia artikkeliin ”Vertailu seksikaupoista

 1. oceansoul 20.03.09 / 00:17

  Kerrotaan nyt pari omaa kokemusta.

  Makkari.fi:stä olen tilannut joskus aikoinaan ensimmäiset seksilelut. Toimitus oli nopea, muistaakseni kolmessa päivässä. =)

  Seksipankki.com:sta olen lukenut jonkin verran negatiivista palautetta (esim. että toimitus kestänyt piitkän aikaa), mutta itse olen tilannut sieltä joskus, eikä varsinaisesti valittamista ole: toki reilun viikon toimitusaika on jo hieman pitkähkö…
  edit: HUOM! Tänään 26.8.2010 lukemani uutisen mukaan kuluttajavirasto varoittaa, ettei kyseinen kauppa ole toimittanut tilauksiaan. Älkää siis tilatko sieltä!

  LoveHoney (@ UK) on hyvä ja suhteellisen edullinen paikka. EU:n alueella tietysti eli mtn tullimaksuja ei tarvitse miettiä. Toimitus tuli itselleni neljässä (4!) päivässä; nopeammin kuin monesta suomalaisesta kaupasta. Suosittelen!

  Jos tosiaan vertailla jaksaa, niin säästää kyllä helposti useita euroja. =)

 2. hihaton 20.03.09 / 22:01

  Hoo, hieno vertailu! Kommentteja toki löytyy aina:

  – Kokonaishinta. Tuskin kovin moni ostaa koko settiä kerralla, mutta yleiskuva hintatasosta on ensimmäisiä asioita mitä tällaisesta halutaan saada. Eli taulukkoon mukaan summat postikuluineen ja ilman.

  – Sivujen käytettävyyttä voisi myös arvioida. Joidenkin seksikauppojen käyttö on niin tympäännyttävää, että mieluummin runkkaa vaikka juustohöylällä.

  Kannattaa huomata, miten paljon Fleshlight maksaa verrattuna naisille suunnattuihin leluihin. Miesten seksuaalinen vapautuminen on vielä muutaman vuosikymmenen naisia jäljessä, mutta kyllä se sieltä vielä…

 3. oceansoul 21.03.09 / 20:42

  Laskinkin ensin kokonaishinnan, mut se oli vähän huono, kun kaikissa kaupoissa ei kaikkia tuotteita. Mut joo-o.
  Voishan toki sivujen käytettävyyttä arvioida; ehkä sit seuraavaks. ;)

 4. Helena 23.03.09 / 00:22

  Tilaan vain S/M/fetissi-välineisiin erikoistuneista, niitä ei juuri Suomessa ole. Sin Citystä on tullut ihan naurettava pikkutyttöjen lelukauppa, siellä sentään aikoinaan myytiin kunnon ruoskia (ilmeisesti ei ole menekkiä). Anti Shop on upea asustekauppa, välineitä ostan nykyään enimmäkseen bileistä. Dildoilla sun muilla ei oikein tee mitään, kun on noita oikeitakin käytettävissä. :-)

 5. oceansoul 18.06.09 / 15:46

  Keltaisella ruusulla oli ainakin nopea toimitus; tilasin ma-iltana – postissa oli haettavissa ke-iltapäivänä.

 6. teemu83 03.08.09 / 16:56

  Itse olen käyttänyt seksiverkkokauppa.com -kauppaa. Toimitukset olleet about 1-2 päivässä, yleensä saanut seuraavaksi arkipäiväksi jo paketin koska pistävät sähköpostilla paketin lähetystunnuksen, eli siitä kyllä plussaa. + välillä saa uutiskirjeitä joissa ihan mukavia kampanjakoodeja mm. millä saa alennuksia. Suosin siis yhtä, se kun pelittää! :)

 7. Nimetön 14.10.09 / 12:31

  Itse olen käyttänyt eniten englantilaista LoveHoney nettikauppaa. Erittäin laaja valikoima, johon kuuluu myös fetissi/SM-tuotteita. Toimituskulut kohtuulliset 5 puntaa. Usein myös hyviä tarjouksia ja pari kertaa vuodessa varastontyhjennys erittäin edullisin hinnoin.

  • oceansoul 16.10.09 / 17:43

   Näin on!
   Toimituskin tuli itselleni neljässä päivässä – nopeammin kuin monesta suomalaisesta kaupasta. Lämpimät suosittelut.

 8. tutkiva löytää 15.10.09 / 12:28

  Sellasta että ihmeellisellä huoneella on ilmaiset toimituskulut nykyään yli 50€ tilauksilla. Seksikauppa.com on ihan mätä shoppi… toimittamattomia tilauksia yms vaikka kuinka paljon, muilta palstoilta löytyy juttuja, rikosilmoituksia tehty. seksiverkkokauppa.com on hot lipsin kytky kauppoja, joita löytyy toista kymmentä netistä, eli ihan turha kauppa. Loput lienee ihan OK.

  • oceansoul 16.10.09 / 17:50

   Onhan noita Hot Lipsin tosiaan kymmeniä; valitsinkin niistä tähän vain satunnaisesti tuon seksiverkkokaupan.
   Seksikauppa.fi:stä en olekaan koskaan tilannut (Suomen Supermo on muuten saman firman).

 9. ulkomailta vaan 11.01.11 / 23:09

  Kuka nyt nykyisin enää suomesta tilailee, kun paljon halvemmalla saa ulkomailta…. toki ymmärrän, jos tilauksen haluaa nopeasti kotiin…
  Kommenteissa mainittu LoveHoney on hyvä paikka, mutta eipä sekään nyt mikään halvin kuitenkaan. Kannattaapa katsella, mitä esimerkiksi amazoneista (saksa tai uk) ja ebaysta löytyy… ja varsinkin DX on ostajan paratiisi!

  • oceansoul 11.01.11 / 23:29

   DealExtreme on kyllä kiva kauppa. :P Ei ole itse tullut tilailtua mitään seksileluja pitkään aikaan, mutta kaikkea muuta on tähän talouteen sieltä tullut ostettua. Seuraavaksi jos jollekin seksilelulle on tarvetta, niin täytyypi katsella, onko heidän valikoimassaan jotain sopivaa. Mitään liukuvoidetta esimerkiksi en sieltä kyllä tilailisi…
   (Linkki vielä niille, jotka eivät tiedä, mistä on kyse: http://www.dealextreme.com/products.dx/category.1106 )

   En sitten tiedä, mikä on suurin syy siihen, että oli tuote mikä vaan (ja vaikka hintaero olisi todella suuri), niin monet tilaavat silti suomalaisista kaupoista. Eikö uskalleta tilata; eikö ole tietoa, mistä voisi tilata; onko vain niin helppoa kirjoittaa googleen suomeksi joku tuote ja tilata ensimmäisen linkin takaa; halutaanko ehkä tukea suomalaisia kauppoja… emt.

   Tämäpä merkintä on saanut normaalia enemmän kävijöitä lähipäivinä. :o Täytyisi varmaan tehdä uusi vertailu, kun tämän postauksen tiedot ovat jo niin wanhoja.

 10. MiaS 16.02.11 / 15:11

  Mä olen muutaman kerran tilannut Erotiikkakeskus verkkokaupasta ja he ovat joka kerta toimittaneet tilauksen seuraavaksi arkipäiväksi :)

 11. raimo.virtanen@live.com 18.03.12 / 15:18

  Nykyisin liikkeiden kirjo on hieman erilainen. On huippukivat ja muut. Tuo vertailu on hyvä, mutta vaatisi päivityksen. Vähän tuoreempaa vertailua postikuluista ja muista täältä: http://www.seksikaupat.org/

Kerrohan sinäkin ajatuksesi! (Sähköpostiosoite ei ole pakollinen.)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.