Kontrollin tarve ja miten sitä ei pidä toteuttaa

Poimin kommenteista kysymyksen ja halusin antaa neuvon:

Seksittömyteen liittyen haluaisin kuulla mielipiteenne kokemuksestani, jota olen yrittänyt analysoida. Olen 4 kk:n ajan flirttaillut ikäiseni (olen 45-v. nainen), naimisissa olevan miehen kanssa. Olemme suudelleet kiihkeästi ja kosketellett toisiamme pari kertaa. Lisäksi lähettämme kiintymystä ilmaisevia ja seksiin liittyviä tekstiviestejä kaikkina vuorokauden aikoina.

Oma avioliittoni on käytännöllisesti katsoen loppunut, vaikka asummekin saman katon alla ja mainitsemani miehen avioliitto hänen omien sanojensa mukaan “toimii”, mutta seksi tökkii koska vaimo ei anna kuin kerran parissa kuukaudessa. Mies pitää minua kauniina ja kiihottavana ja kuvittelee minut alasti eri tilanteissa. Hän myös masturboi tyydytyksellä samalla kun vaihtaa tekstiviestejä kanssani.

Hän ei kuitenkaan halua oikeaa seksiä kanssani, koska pelkää, että välillämme oleva juttu voisi sen seurauksena mennä piloille. Omasta mielestänikin flirttailu hänen kanssaan on mukavaa, mutta haluan myös sänkyyn hänen kanssaan. Pitäisikö lopettaa koko juttu turhautumiseni vuoksi vai painostaa tyyppi sänkyyn kanssani vai jatkaa flirttailua hyvin vuoksi ja hankkia samalla toinen rakastaja?

Ansu

Tapailemasi mies on manipuloiva kusipää, joka ei ansaitse huomiotasi ja ”se voisi pilata juttumme” on huonoin tekosyy ikinä. Kaiken tiedon valossa on täysin mahdollista, että hän tekee kaiken vaimonsa tietäen ja he he molemmat saavat kicksejä roikottaessaan sinua epätietoisuudessa ja seksin puutteessa. Toisaalta jos mies on parisuhteessaan samanlainen kokovartalokyrpä, onko kumma ettei vaimo anna?

Tiesi vaimo tai ei, tämä mies on idiootti ja ansaitsee tulla dumpatuksi. Et todellakaan tarvitse tuollaista vedätystä huonon avioliiton lisäksi.

Monet seksuaaliset halut liittyvät kontrolliin ja sinunkin tilanteesi haiskahtaa siltä, että kyse on juurikin toisen ihmisen ohjailusta. Tämä mies on luuseri, joka ei uskalla tunnustaa kontrollin tarvettaan ihmisille, vaan manipuloi ja hyväksikäyttää heitä. Hän kertoo pitävänsä sinusta ja haluavansa sinua, muttei kuitenkaan suostu lähempään kanssakäymiseen. Miehellä on joka tapauksessa ongelmia, joita hän kaataa sinun niskaasi, mikä puolestaan kuluttaa sinua. Avioliiton ulkopuolisten suhteiden pitäisi olla tapa purkaa kertyneitä paineita, ei tapa kerätä niitä lisää.

Kerro miehelle, että juttu on ohi, koska hän on teistä ainoa jonka toiveet otetaan huomioon. Sen jälkeen hanki itsellesi rakastaja, joka osaa ja haluaa tyydyttää sinunkin tarpeesi.

kirjoittanut: hihaton

2 kommenttia artikkeliin ”Kontrollin tarve ja miten sitä ei pidä toteuttaa

 1. villiq 10.04.09 / 00:13

  No ehkä ei kannattaisi olla aivan näin yksioikoinen – todellisia kusipäitä on aika harvassa. Ihmissuhteet ovat monimutkaisia. Se, että pariskunta yhdessä manipuloisi Ansua, on kyllä hyvin epätodennäköistä. Ainakin minä sellaisessa tapauksessa yrittäisin saada molemmat naiset sänkyyni yhtä aikaa.

  Todennäköisin syy miehen seksittömyydelle on pelko siitä, että pikkusormi veisi koko käden eli seurauksena olisi avioero(ja). Seksiä seuraa helposti rakastuminen. Tässä suhteessa miestä voi pitää fiksuna tyyppinä, hän sentään aavistaa, mitä voi tapahtua. Ehkä hän ei vain ole vielä valmis eroamaan. Olisikohan Ansukaan?

  Tämä esimerkki vain omalta osaltaan osoittaa, kuinka epäonnistunut järjestelmä elinkautinen yksiavioinen avioliitto on.

 2. hihaton 14.04.09 / 21:10

  Miehen motiiveissa on jotain hämärää. Hän väittää avioliiton toimivan seksiä lukuunottamatta, mutta haluaa Ansulta kaikkea muuta paitsi seksiä. Ansu puolestaan haluaa seksiäkin, mutta mies jättää hänet ilman. Mies lähettää ristiriitaisia signaaleja, mikä on merkki joko taka-ajatuksista tai siitä, ettei hän tiedä itsekään mitä haluaa. Molemmissa tapauksissa on parempi jättää mies selvittelemään sotkujaan ja etsiä parempaa seuraa.

  Avioeroja tapahtuu jatkuvasti eikä liitossa pysymisen pitäisi olla mikään itseisarvo, joten näillä tiedoilla ero voisi olla jopa positiivinen tapahtuma. Tilanne on vähän toinen, jos kuviossa on mukana lapsia, mutta silloinkaan en näe tarvista jatkaa Ansun kuvailemaa suhdetta. Parempaakin on tarjolla.

Kerrohan sinäkin ajatuksesi! (Sähköpostiosoite ei ole pakollinen.)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.