Prinsessapaskaa

Ja takaisin seksiin, eiköhän siinä ollut taas politiikkaa muutaman vuoden tarpeiksi.

Olen tässä hetken aikaa seurustellut erään miehen kanssa, joka on muuten ihana, mutta hirvittävä paineistaja sängyssä. Välillä onnistumme kyllä, mutta välillä taas koko touhusta jää vähän ankea fiilis…

Hänellä ei aina seiso kunnolla, aluksi pistin sen jännityksen piikkiin (toki voihan hän jännittää edelleen), mutta pienikin ”epäonnistuminen” niin kalu lerpahtaa heti. Tarkotan tällä esimerkiksi sitä että hän ei saa hetkessä työnnettyä penistä sisälleni (olen aika tiukka ja minulla on myös aika isot sisemmät häpyhuulet eli luulen että se johtuu ihan tuosta, märkyydestä ei ole kiinni :). Sitten hän lannistuu täysin ja alkaa jauhaa miten hänestä ei ole mihinkään. :/ Eikä halua edes yrittää. Hän on muutenkin jotenkin ”estoisempi” seksin suhteen kuin minä.

Annan mielelläni suuseksiä, silloin ei ole seisokin suhteen mitään ongelmaa. Tuon ”sähläämisen” jälkeen ei ole yleensä pahemmin fiilistä jatkaa, en oikein osaa suhtautua siihen mitenkään, olen vähän niinku ohittanut koko tilanteen kun näen että miehellä on paska fiilis enkä halua sitä pahentaa.. Toki olen yrittänyt ohimennen häntä jututtaa, mutta yleensä vaan kaapannut kainalooni ja hellinyt muuten.. :) Halusta tämä ei ole kiinni, eikä myöskään minun ulkonäöstäni, olen tosi hyvännäköinen tapaus jos nyt saan sen verran leuhottaa. Niin on mieskin, ihan jumalainen. Huolettaa että tuosta tulee joku kierre, haluan häntä ihan hulluna ja totta kai tahdon hommien onnistuvan :)

Mitäs tässä nyt kannattaisi tehdä? Koko juttu on mulle vähän hämmentävä koska aiemmilla poikaystävilläni ei ole koskaan ollut tuota ongelmaa. :) Ja olemme nuoria kuitenkin, kaksvitosia. Miestä en kyllä vielä ole valmis vaihtamaan.

-Miten suhtautua

Helppo nakki.

Jos kerran miehesi ottaa paineita yhdynnästä, älkää harrastako yhdyntää. Kiihottakaa toisianne käsin, suullisesti, leluilla ja niin edelleen, mutta jättäkää penetraatio pois listalta. Katsokaa yhdessä pornoa ja leikkikää kaikkea muuta mahdollista. Kun miehesi vähitellen huomaa, ettei hänen tarvitse ottaa paineita seisokin pysymisestä ja panemisesta, pyydä häntä kokeilemaan sisääntuloa silloin kun hänestä itsestään siltä tuntuu. Kerro miehellesi, että hän on hyvä rakastaja ilman penetraatiotakin ja että olet tyytyväinen häneen sellaisenaan. Sitten odotat kärsivällisesti.

Suorituspaineita on jokaisella, mutta miehillä ne aiheuttavat suurempia hankaluuksia. Kosteutta ja liukastusta saa lisää pullosta, mutta puuttuvaa seisokkia on paha korvata.

Ja siitä onnistumisesta: suuseksi on seksiä, käsiseksi on seksiä, käteenvetäminen on seksiä. Kerrot, että suuseksi onnistuu ja oletettavastikin miehesi harrastaa itsetyydytystä, eli suurin osa hommistanne onnistuu. Yhdyntä on vain yksi tapa olla seksuaalinen kumppanin kanssa, eikä esimerkiksi suuseksi ole mitenkään huonompi vaihtoehto. Oletettavastikin saat suuseksiä mieheltäsi?

Niin ja tuo täydellinen lannistuminen ja itsensä morkkaaminen on hirveää prinsessapaskaa. Noin massiivisiin itsetunto-ongelmiin kannattaa hakea ammattiapua.

Kerrohan sinäkin ajatuksesi! (Sähköpostiosoite ei ole pakollinen.)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.