8/24 – Rajalle mutta ei vielä loppuun asti

Joulukalenterin kahdeksas postaus! Eilen aiheena oli naturismi, tänään sen sijaan seksijutut. Aiheena edging eli ogasmien pitkittäminen.

Olen nähtävästi ennenkin kirjoitellut ”edgingistä” eli siitä, että itseä tai kumppania kiihotetaan aivan orgasmin rajoille asti ja sitten pysäytetään juuri ennen laukeamista (voi myös sanallisesti kieltää laukeamisen, jos sellaisista leikeistä tykkää). Kun on pidetty pieni tauko, jatketaan hyväilyä taas. Tätä siis voi toistaa niin monta kertaa kuin haluaa/pystyy, kunnes lopulta antaa orgasmin tulla. Tällöin se voi olla todella voimakas.

Kirjoitin aiemmassa postauksessa, että itse en oikeastaan halua olla tällaisen kohteena, mutta miestä tulee välillä siten kiusoiteltua. ”onhan se erittäin kiihottavaa hyväillä miestä todella lähelle orgasmia, mutta sitten pysäyttääkin juuri ennen huipun saavuttamista. Ja kun tätä tekee muutaman kerran, mies on jo aivan sekoamispisteessä”

Lähes aina leikki loppuu lopulta orgasmiin, mutta joskus mies on (omasta pyynnöstään) kokeilun vuoksi jätetty ilman orgasmia / laukeamista ja seuraavana päivänä hän on ollut melko herkillä… Yhtenä kertana hänet kiihotettiin muutamana peräkkäisenä iltana aivan lähelle, mutta orgasmin ei siis annettu tulla kuin vasta 4. iltana. Oli melko räjähtävää silloin. Kaikenlaista siis voi kokeilla eikä aina vain pidättäytyä samoissa tutuissa kaavoissa!

Harrastetaanko teillä näitä juttuja? Kerro kommenteissa!

8 kommenttia artikkeliin ”8/24 – Rajalle mutta ei vielä loppuun asti

 1. M77 09.12.18 / 16:10

  Kuulostaa kiihottavalta… Pitkitän usein tulemistani että vaimo ehtisi mukaan yhteiseen orgasmiin, mutta tässä varmaan vielä vähän pidemmälle menty.

 2. MarkkuMatias 10.12.18 / 16:52

  Edging on minusta yksi parhaita leikkejä !

  Rakastan itse olla kiusattavana ja kuten itse sanoit kun sen orgasmin sitten vihdoinkin saa se on todella voimakas. Joskus käy myös niin että nainen ei lopetakaan aivan riittävän ajoissa ja tulee sellainen aivan pieni ejakulaatio. Sen jälkeen kun jatkaa niin pystyy myös rakastelemaan melko pitkään ja voimakkailla työnnöillä mikä on naiselle useimmiten mieleen ;-)

  Tykkään myös itse kiusata naista, tosin kuten itsekin kirjoitit kaikki ei siitä pidä, toiset rakastaa !
  Yritin muutaman kerran oman vaimoni kanssa edgingiä mutta sen ensimmäisen himmauksen jälkeen hän ei enää saanutkaan orgasmista kiinni ja se jäi tulematta kokonaan.
  Muutaman toisen naisen kanssa on taas toisin, erään rakastajattaren kanssa teen tätä usein ja hän menee lopulta aivan sekaisin nautinnosta ja kun sitten lopuksi laukeaa se on jotakin aivan mielettömän kaunista ja kiihoittavaa katsella. Tämän jälkeen hän saa myös erittäin helposti vielä orgasmin ja useimmiten saamme lopuksi samaan aikaan orgasmin.

  • oceansoul 15.12.18 / 16:17

   Näinhän se on, kaikki ei voi tykätä/nauttia kaikesta. :)

 3. Kinkynautti 13.12.18 / 10:28

  En ole aikaisemmin edes tiennyt tuon touhun nimitystä, mutta tuollainen toisen kiusaaminen on ehdottomasti omaan mieleeni. Eikä siinä mitään, mielelläni ottaisin sellaista itsekin vastaan.

  • oceansoul 15.12.18 / 16:14

   Mikähän lienee ”oikea” suomennos tällekin termille…

 4. Näkymätön 15.02.19 / 10:50

  Jotain tämän tyylistä on tullut harrasteltua, on kyllä ihanaa, kun vihdoin monen reunalla olemisen jälkeen pääsee huipulle…

  Jonkinlainen seksisanasto voisi olla hyvä, viitaten edelliseen kommenttiin, ettei tiennyt tämän nimitystä. En tiennyt minäkään.

  • oceansoul 15.02.19 / 20:50

   Joitakin seksisanastoja netistä kyllä löytyykin, mutta hmm… voisi tännekin jonkun julkaista!

Kerrohan sinäkin ajatuksesi! (Sähköpostiosoite ei ole pakollinen.)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.