19/24 – Hyviä seksiblogeja

Joulukalenterin 19. postaus! Eilen aiheena vaatteet seksin osana, tänään aiheena jokin aivan muu eli muut seksiblogit. Seksiblogilistaus on suosittu sivu tässä blogissa, mutta nyt esittelen tarkemmin muutamia blogeja, joita itse säännöllisesti seuraan. Seuraan siis monia muitakin, mutta kaikkia ei yhteen merkintään viitsi listailla.

*****

Teekutsuilla (”Blogi ihmissuhteista, seksistä, sinkkuudesta ja rakkauden etsimisestä.”) Blogia kirjoittelee 26v seksuaalineuvojanainen ja hän kirjoittaa siis blogia omilla kasvoillaan. Kirjoitukset ovat hyviä ja niitä on laajalta aihealueelta. Päivityksiä suht säännöllisesti. Plussaa myös, että kirjoitusten joukkoon on jaksettu laittaa valokuvia.

Kuvakaappaus Teekutsuilla-blogista

Rakkautta, intohimoa, erotiikkaa ja maailman paras parisuhde. Tämä blogi ei ole hetkeen päivittynyt, mutta tämä on seksiblogi, jollaisia saisi olla enemmänkin. Pariskunta kirjoittelee ajatuksiaan ja kokemuksia seksistä, esimerkiksi ryhmäseksiin liittyen ollut paljon asiaa. Mielenkiintoisia aiheita ja osa kirjoituksista on hieman kiihottaviakin. Toivottavasti kirjoittajien parisuhde ja seksielämä on edelleen voimissaan & saamme joskus uusiakin kirjoituksia. Sisältää joitakin seksikuvia, ei siis alaikäisille.

Kuvakaappaus Rakkautta, intohimoa, erotiikkaa ja maailman paras parisuhde -blogista

Kinkynautti. (”Myöhäisherännäinen mieshenkilö kertoo kokemuksistaan ja ajatuksistaan BDSM-maailmasta.”) Mielenkiintoinen ja hyvin kirjoitettu blogi tästä aihepiiristä. Päivittyy epäsäännöllisesti, mutta hyvää uutta merkintää kai kannattaa odottaa. ;)

Kuvakaappaus Kinkynautti-blogista

Käsi hiekassa ja sinussa. (”Kahden aikuisen ihmisen ajatuksia ja kokemuksia BDSM:stä ja kinky-jutuista. Postauksia seksistä, arjesta, BDSM:stä ja elämästä noin yleensä.”) Ihana blogi, BDSM-aihepiiriin kuuluva tosiaan tämäkin, mutta merkinnöissä kuulumisia muutenkin. Päivittyy epäsäännöllisesti.

Kuvakaappaus Käsi hiekassa ja sinussa -blogista

Seksualistin päiväkirja. (”Blogi seksuaalisuuden, sukupuolisuuden ja ihmissuhteiden ihmeellisyyksistä”) Tommi Paalasen pitämä blogi, joka sisältää laajasti aihepiiriin liittyviä bloggauksia. Päivittyy nykyään epäsäännöllisemmin, mutta jos esim. seksuaalietikkaan liittyvät asiat kiinnostaa, tämä blogi on sinulle.

Kuvakaappaus Seksualistin päiväkirja -blogista


Muutamia ihania ja kiinnostavia seksiblogeja on poistettu tämän vuoden aikana, mutta toivotaan, että vuosi 2019 toisi uusia tilalle!

Yksi kommentti artikkeliin ”19/24 – Hyviä seksiblogeja

Kerrohan sinäkin ajatuksesi! (Sähköpostiosoite ei ole pakollinen.)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.