21/24 – Pieniä kivoja seksileikkejä

Joulukalenterin 21. postaus! Eilen kalenteripostauksessa pohdittiin pumppuja seksivälineinä, tänään vuorossa ovat erilaiset pikkuiset seksileikit.

Nyt olisi siis tarkoitus listata leikkejä, joihin ei tarvitse juurikaan seksivälineitä tai muuta erikoisempaa. Vain kaksi kokeilunhaluista ihmistä. :)

Käsillä hyväilyä julkisella paikalla. Nurkkapöytä kahvilassa, puiston syrjäinen penkki, peiton alla rannalla, sovituskoppi… Kädet voivat siirtyä hyväilemään salaa toisen alapäätä. Helppoa, jos naisella on päällään vaikka minihame. ;) Tämä ei vaadi vaatteiden riisumista, joten vielä suht turvallinen keino toteuttaa näitä fantasioita.

Lelu alushousuihin julkisella paikalla. Värisevä lelu naisen sisään (tai miksei miehellekin) ja kävelylle julkisille paikoille. Aina parempi, jos kumppanilla on mahdollisuus etäohjata laitetta. Meillä esimerkiksi on Realov Lydia, joka tähän tarkoitukseen soveltuu.

Naamalla istuminen. Tämä leikki (noh, paremminkin asento) ei tietenkään sovi, jos facesitting ajatuksena ahdistaa, mutta muuten tätä voi toteuttaa monentasoisesti. Kyseessä voi olla kiihottava 69-asentoon verrattava juttu tai mahdollisesti osapuolten niin toivoessa ja turvallisuus huomioiden siinä voi olla jonkinlaista hengityksen kontrollointia. Miehestäni on erittäin kiihottavaa, jos hän saa antaa minulle suuseksiä, kun olen hänen kasvojensa yläpuolella.

Erilaiset roolileikit eivät myöskään vaadi välttämättä juurikaan muuta kuin heittäytymistä ja mielikuvitusta.

5 kommenttia artikkeliin ”21/24 – Pieniä kivoja seksileikkejä

 1. ippo 22.12.18 / 18:52

  Eikö tähän listaan sovi pisu- ja kaikki muut eriteleikit myös hyvin!

  • oceansoul 22.12.18 / 21:35

   Totta kai, nekään eivät vaadi kuin mieluiten pesuhuoneen. :D Mutta en listannut, koska niistä kiihottuminen ei niin yleistä…

 2. Crazyrox 24.12.18 / 10:51

  Viime kesänä nainen lähti parisen kertaa ulos heti panon jälkeen. Päälle lyhyt mekko ilman pikkareita. Molempia kiihotti ajatus siitä, että joku ohikulkija saattaisi haistaa tuoreen sperman mekon alta.

  Tätä kiinnostaisi kokeilla uudelleen esim. laivalla missä on paljon ihmisiä.

  • oceansoul 28.12.18 / 17:02

   Hih, meillä ei tällä hetkellä ehkäisysyistä ole spermaa mahdollista alapäähän päästää, mutta hauska idea. :) Hajun lisäksi vielä jos sattuu jotain nesteitä pitkin reisiä valumaan siinä kohtaa. :D

Kerrohan sinäkin ajatuksesi! (Sähköpostiosoite ei ole pakollinen.)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.