Etäohjattava perhosvibra (Realov Lydia I)

Parisuhteen seksielämän lisäpiristäjäksi ja mausteeksi omaan kivaan – vai sittenkin vibra, joka jää ensimmäisten kokeilujen jälkeen pölyttymään seksilelulaatikon pohjalle?

Lelulaatikko.com on uusi seksileluja myyvä verkkokauppa, joka halusi kesällä lähettää testattavakseni* Realovin älypuhelimella ohjattavan perhosvibraattorin. Omasta lelulaatikostani on löytynyt vuosia perinteinen päälle puettava perhosvibraattori, mutta siitä en ole tykkäillyt, vaan se on jäänyt käyttämättömäksi. Tämä kuitenkin oli siis aivan erilainen tuote, joten totta kai mielelläni lähdin sitä testailemaan. Onhan kyseessä kuitenkin laadukas tuote, joka on valmistettu silikonista ja joka on vedenkestävä sekä antaa monenlaisia mahdollisuuksia seksileikkeihin jättäessään kädet vapaiksi. Paristojenkaan vaihtamista ei tarvitse miettiä, sillä lelussa on akku, joka ladataan usb-kaapelilla.

Realov Lydia I (Smart Butterfly Vibe)
Realov Lydia I (Smart Butterfly Vibe)

Fantasioissani mietin jo etukäteen, miten perhoseen kuuluva sauvaosuus asetettaisiin sisälleni ja ulkopuolelle jäävän perhosen pää/tuntosarvet ihanasti hyväilisivät klitoristani vieden minua kohti orgasmia. Mies voisi kiusoitella minua viemällä minua välillä orgasmin reunalle ja sitten taas hiljentää värinää tai muuttaa sitä muulla tavoin toisenlaiseksi. Ehkä jopa tätä voisi uskaltaa kokeilla julkisilla paikoilla… miten tuhmaa olisikaan, kun pikkuhousujeni sisällä värähtelisi lelu miehen valintojen perusteella. Näin älypuhelinaikakaudella (ja varsinkin nyt pokemon go -villityksen aikana) kännykkää selaileva henkilö ei aiheuttaisi mitään huomiota. ;) Toisin olisi jonkun muun kaukosäätimen kanssa.

Siispä mies latasi puhelimeensa sovelluksen tämän käyttöä varten ja minä puhdistin lelun käyttövalmiiksi, sillä olin sen jo aiemmin päivällä ladannut. Lelu sisään pienen liukkarimäärän kera ja… Ensimmäinen pieni häiritsevä tekijä. Lelun muotoilu ei ole täysin optimaalinen omaan anatomiaani. Sauvaosuus toki menee nätisti sisälle ja perhosen tuntosarvet saa jotenkuten aseteltua klitoriksen päälle, mutta ei kuitenkaan täydellisesti. Lelu ei myöskään pysy sisälläni paikallaan ilman alushousuja monissakaan asennoissa, vaan tippuu paikaltaan pois, vaikka alapääni lihakset eivät raskaudesta huolimatta ole mielestäni liian heikossa kunnossa. Tämähän ei ole ongelma, sillä lelun mukana tulee juuri tämän vuoksi pitsivaljaat (paitsi hetken niitä pyöriteltyäni heitin ne huoneen nurkkaan ja laitoin päälleni perusalkkarit). Lopulta siis olimme kuitenkin testausvalmiit. Painoin lelun napista päälle ja valitsin itse käsin ensimmäisen värinän alkamaan. Valmiita värinäohjelmia on useita erilaisia ja ne ovat ihan miellyttäviä. Tämän lelun kanssa ei siis ole pakollista omistaa Android/iOS-puhelinta, mutta kännykkäsovellus antaa lisäiloa.

Mies testaili välineen kännykkäsovellusta, jota hän kuvaili aika kehnoksi. Sovelluksella saa toki monenlaisia värinöitä aikaiseksi joko sormella piirtämällä tai esimerkiksi ääntä käyttämällä, mutta loppujen lopuksi tuntui hassulta pitää kännykkää makuuhuoneessa seksileikeissä mukana. Sen sijaan julkiselle paikalle tämä toiminto voisi sopia paremmin (värinä-ääni on suhteellisen hiljainen), mutta valitettavasti me emme ole ehtineet tällaista testata. Silloin mies voisi hyvillä mielin keskittyä vain laitteen värinöiden tuottamiseen, kun tarkoitus ei edes olisi häntä fyysisesti kiihottaa.

Summa summarum: tämä saattaa olla riskiostos. Jos vibra on kooltaan anatomiallesi täydellinen, saat laadukkaan ja monia mahdollisuuksia tarjoavan lelun. Toisessa ääripäässä lelu taas on lähinnä melko hintava hutiostos. Omassa tapauksessani lelu toimii ihan hauskana esileikkinä, mutta ei anna niin suuria nautintoja, että sillä orgasmiin asti pääsisi (värinä ei tunnu klitorikseen tarpeeksi voimakkaasti ja sauvaosuus ei anna sisälleni g-pisteen alueelle oikeanlaista stimulaatiota). Kännykkäsovelluksen käyttäminen laitteen ohjaamiseen sopii tietynlaisiin leikkeihin, mutta makuuhuoneessa rakastellessa se oli jotenkin lähinnä häiritsevää, sillä mies ei ehkä olisi halunnut käyttää niin paljon huomiota sovelluksen käyttämiseen. En tätä lelua vielä kuitenkaan ole valmis unohtamaan kaapin perimmäiseen nurkkaan, vaan jossain kohtaa (ehkäpä sitten joskus raskauden jälkeen, heh) täytynee ainakin kokeilla ulkona kävellessä. :P

realov-lydia-2
Sisään asetettavan osuuden pituus on noin 7 cm ja halkaisija noin 2,5 cm. Sisään asetettavan osuuden kohdalta matkaa perhosen päähän on noin 3 cm (tämä olisi minun kehoani ajatellen saanut olla pidempi, jotta värinä olisi osunut voimakkaammin klitorikselle).

Seksin ei mielestäni ole tarkoitus olla tylsää ja vakavaa, vaan esimerkiksi seksileluilla on hyvä mahdollisuus hakea uudenlaista piristystä parisuhdeseksiin. Siksi minäkin mielelläni testailen uusia leluja! Kaikki välineet eivät ehkä ole antaneet upeanlaista nautintoa itsessään, mutta lelujen testaaminen yhdessä on hauskaa puuhaa ja se myös antaa seksifantasioihin uusia ideoita. Ja minusta on ihanaa, että Lelulaatikko.comissa on muistuteltu myös siitä, että seksilelut sopivat myös ”vanhemmalle väelle” – ei siis vain nuorille aikuisille! Jos siis mielesi kaipaisi jotain uutta ja hauskaa syksyn pimeneviin iltoihin, niin siitä vain seksivälineliikkeiden valikoimia selailemaan. Tämä(kin) lelu on sopiva sekä itsetyydytykseen että parisuhdeseksiin. Joskus oikeanlaisten lelujen löytäminen on valitettavasti haasteellista eikä tällaisten arvostelujen/testailuraporttien lukeminen aina auta asiassa, sillä ihmiset ovat kehoiltaan erilaisia. Tämän perhosen lisätietoja voit lueskella täältä.

*Tämä postaus on toteutettu yhteistyössä mainitun verkkokaupan kanssa, mutta rahallista palkkiota en tästä ole saanut eikä linkkien klikkaaminen tuo minulle yhtään senttiä rahaa. Mielipiteet ovat omiani.

11 kommenttia artikkeliin ”Etäohjattava perhosvibra (Realov Lydia I)

  1. Nimetön 25.08.16 / 11:19

    Olisipa vastaavanlainen anaalitappina.

  2. Lust 23.09.16 / 11:45

    Minulla on sellainen munanmallinen vibra, jota voi kaukosäätimellä ohjata. Se pysyy ainakin hyvin sisällä, mutta ei se orgasmeja minulle onnistu antamaan. :( Esileikkinä esimerkiksi kiva juttu kuitenkin.

  3. Pinja 11.10.16 / 02:34

    Suosittelen yhdistämään tuohon sinulta löytyvän pumpattavan pepputapin, varma yhdistelmänautinto syysillan lenkeille! tv. syyslomaa viettävä neitokainen joka juuri tuli pitkältä ”ilta”lenkiltä ;) ps. välillä oli pakko pysähtyä syrjäisään kohtaan vapisemaan orgasmin kourissa

  4. Suhteilija 20.10.16 / 22:36

    Pohdin, että toimisiko tämä hyvin esim puhelinseksiin etäsuhteessa? Kaiutin päälle kännykkään ja appia näppäilemään samalla kun nainen vaikka toiselta puolelta maailmaa asettaa lelun sisäänsä. Mitä luulette?

  5. Nimetön 01.11.16 / 20:28

    Tuo on varmaan ollut valmistajan ajatuksena……

  6. Arkijärki 13.11.16 / 11:16

    Tämä vaikuttaa tosiaan juuri sellaiselta, että on hauska lelu hetken aikaa ja sitten se ei jaksa enää kiinnostaa. Koska kyllä wandit ja muut vastaavat tuovat kuitenkin ne parhaimmat nautinnot (orgasmit) … ei tällaiset pienet suristimet, jotka eivät asetu välttämättä kunnolla paikoilleen. Hintakin aika korkea. Toki tällä varmasti keksii monenlaisia leikkejä, vaikkapa juuri etäsuhteissa. Tuohon suhteilijan leikkiehdotukseen voisi lisätä vielä skype-videopuhelun, niin toisen reaktioita pääsisi näkemäänkin. Miten muuten on, onko täällä henkilöitä, jotka olisivat runkanneet videon välityksellä kumppanilleen?

  7. alakerrannaapuri 22.02.17 / 14:59

    Minusta nämä tällaiset ovat ajatuksena kiihottavampia kuin käytännössä. Mulla on yksi sellainen u:n mallinen, joka ei vaan istu, vaikka niin toivoisin. Sitten vielä se, että näitä ei tietenkään voi sovittaa etukäteen, vaan vasta ostoksen jälkeen!

    • oceansoul 22.02.17 / 22:10

      Joo-o, seksileluja joutuu ostamaan vähän ”sika säkissä” – varsinkin silloin kun kyse on juuri tällaisista leluista, joissa istuvuus omaan kehoon on olennaista.

Kerrohan sinäkin ajatuksesi! (Sähköpostiosoite ei ole pakollinen.)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.