Sperma

Sperma emättimeen laukaistuna on näin loppuraskaudessa alkanut aiheuttaa minulle harjoitussupistuksia (spermassahan on prostaglandiinia, josta siis syy löytyy – pelkkä yhdyntä tai orgasmit eivät minulle mitään aiheuta). Vaikka nämä harjoitussupistukset tuskin saavat kohdunsuulla kypsymistä tapahtumaan vielä, eihän niitä mielellään halua turhaan kokea. Siksi miehelläni on nyt kielto laueta sisälleni eli yhdynnät keskeytetään ajoissa. Sinänsähän tämä ei ole meille uutta, sillä ennen tämän raskauden yrittämistä ehkäisimme jonkin aikaa vain keskeytetyllä yhdynnällä (koska raskaus ei silloin olisi ollut katastrofi – missään nimessä en kyseistä keinoa suosittele niille, jotka haluavat varman ehkäisykeinon!). Toinen vaihtoehto olisi toki käyttää kortsua, mutta meistä kumpikaan ei siitä tykkäile.

Koska pilluni sisälle ei siis nyt ole asiaa laueta, mihin spermat lentävät? No, milloin minnekin – joskus kasvoille, joskus suuhun, joskus rinnoille tai mihin vaan kohtaa vartaloa, myös vaikka siis pillun päälle. Tämän blogin top 20 suosituimmat postaukset -listalla on ollut jo pitkään kirjoitus ”Mihin mies saa laueta?”. Kyseisessä postauksessa kysymys oli lähinnä suuhun tai kasvoille laukeamisesta, mutta paikkojahan toki löytyy muitakin ympäri vartaloa sekä anaaliseksiä harrastaessa tietenkin myös peräsuoli. Koska kuukausi on jälleen vaihtunut, avaankin tästä aiheesta uuden gallupin. Tai oikeastaan kaksi galluppia, naisille ja miehille omansa (sori hetero-oletus).

Nainen: Mihin mies saa laueta / mihin haluat hänen laukeavan? Kiihottaako nähdä siemensyöksy vai otatko spermat mieluiten vain sisääsi?

Oma vastaukseni on siis: ihan mihin vain. Minusta itsestäni on ihanaa siis myös se, että mies tulee joskus kasvoille. Suuhunkin tuleminen on ihan täysin ok – ei sperma mitään herkkua minusta ole, mutta ei sen nieleminen nyt kauheaakaan ole. Alistavaa? No ei sinänsä, mutta erittäin hyvinhän nuo sopivat niihin seksikertoihin, kun valta-asetelmia on seksissä käytössä…

*

Mies: Mihin kaikkialle haluat laueta? Ja bonuksena kommenttiosion keskusteluihin: voisitko nuolla naista sen jälkeen, kun olet lauennut hänen sisäänsä?

*

Spermasta on kirjoitettu muissakin seksiblogeissa, mm.
Pure mua!: Juttu spermasta
Tiemeupkindofgirl: Sperma
Kuiskauksia kaapista: Oma sperma kiihottaa
Kukkasen avautumisia -blogissa on monia juttuja spermaan liittyen, esimerkiksi tämä bukkakesta kertova teksti Kukkasen hemmotteluilta.
Orgasmin jäljellä: Rakkaudesta spermaan

20 kommenttia artikkeliin ”Sperma

 1. Puumis 03.08.16 / 09:49

  Mä rakastan siemennestettä. Siis sellaisella paatoksella, että se voisi olla jopa määriteltävissä fetissiksi, mikäli tykkäisin lokeroida. Miehen laukeamisen katselu (sekä jo sitä edeltävä masturboinnin katselu) saa välittömästi omat mehut valumaan, ja suuhun laukeaminen (sekä ehdottomasti nieleminen) on ehkä kiihottavinta, mitä tiedän; varsinkin jos olen sen ns. itse aiheuttanut. Mutta tykkään myös, jos mies laukeaa esim. vatsalleen, ”puhdistaa” miehen kielelläni.

  Mies saa siis laueta ihan mihin vaan, mutta mieluiten paikkaan, jossa pystyn katselemaan laukeamista. Sisään laukeamisessa on sitten ihan omat (eri) kiksinsä, toki sitäkin joskus suvaitsen (varsinkin nyt, kun ollaan vihdoin jätetty se kondomi pois). Kiihottavaa on siinä sitten myös se, että mies nuolee minut puhtaaksi. :)

 2. Nimetön 04.08.16 / 17:29

  Oman sperman nuoleminen pillulta on kiihottava ajatus. Laukeamisen jälkeisen lopahtamisen vuoksi naisen pitäisi ottaa ohjat ja nuolettaa itsensä.

  • oceansoul 04.08.16 / 20:54

   Joo-o. Mä olen yleensä itsekin siinä kohtaa – kun mies yhdynnässä tulee – ihan tarpeeksi tyydyttynyt, joten harvemminpa sitä siinä kohtaa enää mitään nuolemisia itselleen kaipaa. Mutta joskus alistusmielessä on sitäkin tullut kokeiltua. ;)
   (Ja useita kertoja on tullut suudeltua miestä sen jälkeen, kun hän on suuhuni lauennut enkä välttämättä ole niellyt siinä kohtaa spermoja… hehe.)

 3. 42 05.08.16 / 14:43

  On kiihottavaa laueta naisen kasvoille ja vartalolle. Usein kuitenkin ihan vain pillun sisään, koska ei yhdyntää tee välttämättä mieli keskeyttää…
  Voisin kai nuolla naista, vaikka olisin juuri hänen sisään lauennut. Ei ole tullut kuitenkaan kokeiltua.

  • oceansoul 05.08.16 / 20:44

   Nii, noin normaalitilanteessa (kun keskeytetylle ei ole tarvetta) meillä suurimmaksi osaksi mies ihan vain sisääni laukeaa yhdynnän lopuksi. Sitten jos on sellainen seksikerta, että pelkästään vaikka suuseksiä harrastellaan, niin silloin tietysti nämä muut paikat ovat käytössä.

   • 42 10.08.16 / 10:24

    Suuseksi on useammin meillä esileikkiä, siksi seksi harvemmin siihen päättyy, mutta sen lopuksi toki suuhun tuleminen on melkeinpä itsestäänselvää.

 4. Kinkynautti 07.08.16 / 22:18

  Perinteinen pimppaan laukeaminen on lopulta aika tylsää, ellei sitten leikkiin kuulu kiimaisen nartun siementäminen (yleensä vielä sidotun, ja useita kertoja peräkkäin).
  Itseäni enemmän kiehtoo kasvoille, rinnoille ja pillun päälle laukeaminen. Kahdessa jäkimmäisessä osa viehätystä on tosin sen jälkeinen sotkeminen, sperman levittäminen sormilla rintojen ja nännien päälle, tai häpyalueelle, ja spermaisten sormien sisään työntäminen.

  En koe omien mällieni nuolemista kiihottavana ajatuksena. Oikeastaan se on mielestäni alistumisen osoitus, ja jollain tavalla on hankala alistaa itseään. Tämä nyt vain tällainen oma fiksaationi.

  • 42 10.08.16 / 10:44

   Minä usein fantasioin siitä, että levittäisin spermaa pitkin naisen kasvoja ja pillua. Käytännössä sitten laukeamisen jälkeen ei yleensä sellaista kuitenkaan jaksa tai ettei se enää tunnukaan niin kiinnostavalta ajatukselta.

  • oceansoul 22.08.16 / 22:25

   Niin, minäkin yhdistän tuon ”mies nuolee omat spermansa” -jutun alistumiseen (mutta eihän sen sitä tietenkään tarvitsisi olla). :P

 5. Viola Kukkanen 13.08.16 / 03:44

  Erilaiset on mieltymykset tässä(kin) asiassa. Ite tykkään spermasta kaikkialla. Mieluiten paljon, voisikin saada spermaa aivan kaikkialle :) No, oon saanutkin kyllä 5 miehen spermat päälleni, mut ei sellasta joka päivä koe ;D Mies tykkää eniten laueta pilluuni, kuulemma tuntuu parhaalta ja orgasmi on voimakkain siten. Tietysti kaikkea on tuhmailtu yleensä ennen sitä, se on vain sellainen loppuhuipennus. Ite nautin myös siitä, kun mies laukeaa sisään, mutta vaihtelun vuoksi on tosi kiihottavaa saada kasvoille, suuhun, vartalolle. Anaaliin toki myös, tosin se näistä ehkä vähiten kiihottava vaihtoehto itselleni. Sperma <3 Ja toisen nautinnon katselu, ah. Ilmeet, eleet, tuntemukset. Kyl vaihtelu on kivointa tässäkin asiassa. Ja yllätyksellisyys, ettei tiedä mihin mies aikoo laukaista.

  • oceansoul 22.08.16 / 22:24

   Niinhän se on, että erilaisia makuja (mieltymyksiä) on todella paljon – oli kyseessä mikä tahansa seksiin liittyvä asia. :)
   Kyllä, toisen nautinnon katseleminen on ihanaa. <3

 6. Nimetön 25.08.16 / 11:26

  Minusta on kiihottavaa, jos nainen haluaa leikkiä spermallani. Olen myös joskus maistanut spermaani mielenkiinnosta, en kuitenkaan ole siis naisen aukoista sitä nuollut.

  Yhdessä fantasiassani olisi ryhmäseksiä ja laukeaisin toisen naisen peppuun… ja toinen nainen saisi nuolla kyseisen naisen peppua ja sieltä valuvia spermoja sen jälkeen. Mutta tämä vain fantasiana, kuten pepusta suuhun panotkin.

 7. Tuuli Tervaskanto 15.09.16 / 08:23

  Laukeava mies on kiihottava ….vaadin aina aktin jälkeen miehiä laukeamaan kasvoilleni tai suuhuni

  • Nimetön 01.11.16 / 10:29

   Muistan eräät firman juhlat meitä oli 8 kundia ja kaikki lauettiin sun kasvoille

   • Tuuli Tervaskanto 11.12.16 / 19:59

    Oli kyllä ihanat roiskaukset

 8. Lust 23.09.16 / 12:14

  Voih, spermahan on ihanaa! Saa siis tulla myös kasvoille tai suulle. Laukeavaa miestä on kiihottavaa katsella.

 9. kokeilunhaluinen 28.09.16 / 16:58

  Laukeaminen eri puolille naisen vartaloa on minusta tosi kiihottavaa, esim rinnat, maha ja kasvot. Me harrastamme sitä melko usein. Olen myös nuollut pillun puhtaaksi laukeamisen jälkeen. En ole kokenut sitä mitenkään alistamiseksi, minusta se on vain erilaisesta seksistä nauttimista yhdessä

 10. Arkijärki 13.11.16 / 11:29

  Sperma on kiihottavaa kiihottavassa tilanteessa. Alistaminen ei omalta kiinnostuslistalta löydy, mutta kasvoillenikin saa halutessa tulla. Mieluummin kuitenkin suuhun, on ihanaa maistaa kumppaninsa nesteitä. Voin myös nuolla miehen penistä yhdynnän jälkeen, kun se on täynnä spermaa ja omia nesteitä.

 11. Hanne 02.09.20 / 16:38

  Taidan olla jossain määrin harvinainen tapaus mutta mua on aina kiihottanut eniten saada kasvoille. Jotain tosi intensiivistä siinä on. Sisäänkin on ihan kiva joo, mutta sitä ei ”himoitse” samalla tavalla kuin kasvoille saamista.

  • Hanna 24.09.20 / 09:02

   Sama minulla! Rakastan kokea miehen laukeamisen ja kasvoille tuleminen tuntuu niin konkreettiselta.

Kerrohan sinäkin ajatuksesi! (Sähköpostiosoite ei ole pakollinen.)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.