17/24 – Kieroutuneet kimppafantasiat

Fantasioin välillä siitä, että olemme mieheni kanssa esim. baarissa ja katselemme sellaisia henkilöitä, joita voisi olla mahdollista ottaa kolmanneksi pyöräksi. Fantasioissani on hieman cuckold-touhua, sillä usein minä siis isken niissä jonkun miehen, jonka kanssa suutelen ja koskettelemme toisiamme siten, että mies joutuu sitä todistamaan kauempaa. Tilanne tietenkin etenee siihen, että siirrymme kotiin ja panemme. Siihen osuuteen myös mies pääsee silti useimmiten osallistumaan – tavalla tai toisella. Joissakin fantasioissa mieheni saa vain nuolla minua tai joutuu antamaan suuseksiä toiselle miehelle ja joissakin sitten pääsee seksiin tasavertaisena. (Todellisuudessa haluaisin ihan vain yhdessä toteutettua kimppaseksiä eli ei mitään miehen nöyryytystä cuckold-muodossa. Ja on minulla siis ihan niitä ”tavallisiakin” ryhmäseksiäfantasioita sekä sellaisia, joissa itse olen alistettuna esimerkiksi kahdelle miehelle.)

Olen ryhmäseksijutuista kirjoitellut paljon aiemminkin ja pian julkaisen tuloksia toteutetusta ryhmäseksikyselystä (vielä voi vastata, suljen pian!). Itsehän en siis ole toistaiseksi harrastanut ryhmäseksiä, vaikka erilaisia fantasioita ja keskusteluita siitä asiasta on paljon pyörinytkin kumppanini kanssa. Aktiivisesti ei ole tullut koskaan seuraa etsittyä, joten fantasiointiin se on siis siksi jäänyt. Ensisijaisesti ajattelen kolmanneksi miestä tai paria, mutta miksei naistakin. Kaikki voisi kosketella kaikkia, koska jonkinlaista bi-henkisyyttä meiltä molemmilta löytyy ja se onkin yksi syy, miksi ryhmäseksi olisi mielenkiintoista. Toinen syy on se, että on kiihottavaa, jos joku katselee – ja toisaalta olisi kiihottavaa katsella toisia. Kolmas syy kai olisi vain yleisesti se, että haluaa kokea jotain uutta ja erilaista.

Mitä ajatuksia ryhmäseksi ja/tai cuckold sinussa herättää? Kiihottaako fantasioissa tai jopa todellisuudessa?

3 kommenttia artikkeliin ”17/24 – Kieroutuneet kimppafantasiat

  1. Nimetön 17.12.19 / 21:53

    Kieroutuneet? Mitähän kieroutunutta tuossa mahtaa olla? Raikkaita fantasioita, joita on myös aivan mahdollista toteuttaa vaikka sitten Berliinissä, kuten tuossa novellissa ”Kirje Berliinistä” kerrotaan. Omat kokemuksemme ovat Pariisista, jossa ryhmäseksiin on tarjolla monia turvallisia mahdollisuuksia. Hakusanalla Club Libertin Paris löytyy vaihtoehtoja monenlaiseen makuun. Oma suosikkimme on kylpylä Moon City Boulevard de Clichyllä aivan Pigallen sydämessä https://www.mooncity.fr.

  2. Crazyrox 18.12.19 / 10:06

    Varsinaisesta cuckold suhteesta ei ole kokemusta, mutta yhdessä vapaassa suhteessa olen kerran ollut. Nainen asui toisella paikkakunnalla ja välimatkan takia nähtiin harvakseltaan. Naisella oli vakiopano ja tapaili suhteemme aikana satunnaisesti myös muitakin. Toisaalta en tykännyt asiasta, mutta toisaalta taas naisen panojutut vieraan kanssa kiihotti ihan valtavasti. Vaikea selittää.

    Nykyisessä pitkäaikaisessa suhteessa kimppafantasiat ovat astuneet kuvaan. Alkuvuosina ei oltaisi voitu kuvitellakaan mitään kolmas pyörä tai vastaavia juttuja. Parinvaihto on myös yksi juttu joka kiehtoo. Lienee varsin marginaalinen ilmiö varsinkin suomessa. Molempia kiihottaa pelkkä ajatuskin nähdä oma kumppani harrastamassa seksiä vieraan kanssa samalla kun itse saa vieraalta.

Kerrohan sinäkin ajatuksesi! (Sähköpostiosoite ei ole pakollinen.)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.