18/24 – Viisi sormea sisään

”Haluan hyväillä sinua”, totesi mieheni taas yhtenä iltana ja siitä alkoikin pitkäkestoinen seksituokio. Olen aina ollut kiitollinen siitä, että mieheni huomioi niin hyvin seksissä myös minun nautintoni. Hän tuo usein esille sitä, että hän nauttii saadessaan minut nauttimaan. Mieheni mielellään hyväilee minua sormillaan ja antaa suuseksiä. Samalla tavalla minäkin nautin siitä, kun saan hyväillä miestäni – se on kiihottavaa ja antaa hyvän mielen. Tuntuukin käsittämättömältä välillä lukea sellaisten henkilöiden kertomuksia, jotka kuvailevat kumppanin olevan kiinnostunut vain omasta nautinnostaan!

Niin tuo viimeisin ilta. Ajattelin, että mieheni hyväilisi minua hetken aikaa, jotta kiihottuisin riittävästi ja sitten voisimme panna, mutta hänellä olikin ihan muut suunnitelmat. Makasin sängyssä mahallani ja mies hieroi ensin hartioitani ja siirtyi sitten selkääni alaspäin kohti peppua. Sinne asti päästyään hän levitti jalkojani erilleen ja kosketteli myös reisien sisäpintoja. Olin jo hieman kiihottunut, kun hän käänsi minut selälleni ja alkoi hyväilemään klitorista. Sain jonkin ajan päästä ensimmäisen orgasmin ja pienen tauon jälkeen hän jatkoi hyväilyäni. Sain toisen ja kolmannenkin orgasmin, minkä jälkeen en enää edes muista tarkkaan määriä. Jossain kohtaa hän antoi suuseksiä ja jossain kohtaa hän työnsi sisälleni yhden sormen, sitten kaksi sormea. G-pisteen hyväily tuotti lisää nautinnon huippuja. Olin todella märkä monien orgasmien myötä, mutta kuulin liukuvoidepurkin avautuvan ja sisälleni työntyi pian sormia enemmänkin. Sain lisää orgasmeja ja jossain vaiheessa tajusin, että miehen kaikki sormet olivat sisälläni ainakin rystysiin saakka. Minusta se on aina mielenkiintoista, miten paljon kiihottuneena sisälle saa sopimaan. Tässä kohtaa aloin olla jo vähän uupunut orgasmeihin, että emme jatkaneet enää kauaa ja koska miehen käsi on suurikokoinen, en sitä oikein halua yrittää edes sen enempää sisälle. Olemme siis aina lopettaneet tässä kohtaa fistauksen. Jonkun muun pieni siro nyrkki voisi toki sisään mennäkin. :) Noh, se pitkä seksikerta päättyi siihen, että mies hyväili lopuksi itselleen nopeasti orgasmin ja pesujen jälkeen oli ihanaa alkaa nukkumaan.

Oletko sinä kokeillut fistaamista? Kuinka paljon nyrkkiä meni sisään?

7 kommenttia artikkeliin ”18/24 – Viisi sormea sisään

 1. M41 26.12.19 / 20:49

  Puolison peppuun on mennyt viisi sormea rystysiä myöden ja tässä kohtaa onkin tullut räjähtävä orgasmi. Sen jälkeen käsi on korvattu kullilla, joskus yhdessä dildon kanssa. Jouluaattona sain ekaa kertaa neljä sormea hänen pimpsaansa rystysiin asti ja sekin johti kunnon orgasmiin – ja tietty panoon.

  • oceansoul 26.12.19 / 21:20

   Anaalifistaus on pornossa ihan kiihottavaa, mutta omaan peppuuni en uskaltaisi niin paljoa sisään laittaa ;o

   • M41 28.12.19 / 20:07

    Ei se meilläkään ollut mikään tarkoitus alunperin. Mutta sitten vain puoliso kiihottui kovasti anuksen sormeilusta ja laitoin aina vain sormen lisää, kun tilaa tuli – ja lopulta sovittelin peukaloa ankan sisään. Ei se kokonaan ole mennyt ja nyt ei ole aikoihin koitettu synnytyksen jne jälkeen. Mutt ehkä vielä – tai sitten nyt venytellään sitä pimpsaa eka.

 2. ÆØ 07.01.20 / 05:08

  Todella eläväinen kuvaus sessiostanne. Erittäin nautinnollisen kuuloista!
  Voin hyvin lämpimästi suositella vielä viidestä sormesta eteenpäin viemistä, jos vain yhtään kiinnostaa. Tuo nimittäin melkoisen eksoottisia tuntemuksia.

  Fistaaminen on mukavaa puuhaa, kun siihen pääsee kiinni. Fiiliksen ja mielentilan pitää olla oikea, mutta niin se lienee kaikessa muussakin seksissä.
  Itselläni on ollut ongelmana lähinnä emättimen lyhyys pituussuunnassa. Sivusuunnassa on kyllä tilaa, mutta tavallisesti sormet suorassa tai vaikka koukistaenkin, käden sisään laittaessa tulee kohdunsuu vastaan todella äkkiä, ja syvyys loppuu kesken. Vaatii taitoa ja vähän kikkailua saada nyrkki sellaiseen asentoon, että se menee sisään.

  Pääsin jokin aika sitten oikein taitavan fistaajan käsittelyyn. Aktiivisen orkutuksen jälkeen yksi nyrkki meni sisään heittämällä, ja toinen saatiin pyynnöstäni sopimaan väkivaltaisesti runnomalla. Ensimmäinen kerta ikinä tuplafistattavana. Puuhaaminen oli kaiken kaikkiaan äärimmäisen nautinnollista, mutta ikävä kyllä, myöhemmin homma päätyi lääkärireissuksi limakalvon repeämien ja siitä seuranneen tulehduksen takia.
  Kehotan siis tietynasteiseen varovaisuuteen nyrkkileikeissä, mutta terveen järjen kun pitää mukana, on nyrkin tuoma täyttymyksen tunne varmasti yksi voimakkaimmista nautinnon lähteistä.
  Turvallisia leikkejä!

  • M41 07.01.20 / 23:46

   Auts. Joo varovasti mennään toki ja puoliso kyllä ilmoittaa heti jos sattuu, kivun tuottaminen ei ole se juttu meillä eikä siten koko käden saaminen sisään mikään itseisarvo. Fistaukseen tarkoitettua liukkaria on iso purkki käytössä ja taidan kyllä ottaa lateksihanskan käteen, kun seuraavan kerran tulee eteen peukalonkin sovittelu pimpsaan tai pyllyreikään. Siitä olen melko varma, etteivät molemmat käteni mene puolison kumpaankaan aukkoon yhtä aikaa, mutta ehkä joskus yksi kumpaankin, se kiihottaisi mua aivan valtavasti. Kuten myös puolison käsi ja molemmatkin kädet omassa anuksessani…

 3. S. Antunarit 24.07.20 / 10:19

  Rystysiä myöden – ja hanska koolla 11.5-12

Kerrohan sinäkin ajatuksesi! (Sähköpostiosoite ei ole pakollinen.)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.