23/24 – Ryhmäseksikyselyn tuloksia (taustatietoja)

Ryhmäseksistä fantasioidaan paljon, mutta kuinka yleistä se on todellisessa elämässä? Tätä lähdimme selvittämään kyselyllä. Tuloksia lukiessa on huomioitava, että vastaajat eivät tietenkään edusta kattavasti kaikkia suomalaisia, vaan tulokset kertovat Housuitta-blogin lukijoista. :)

Tässä merkinnässä käydään läpi vastaajien taustatietoja sekä lyhyesti vastaukset siitä, onko ryhmäseksistä fantasioitu ja onko sitä harrastettu irl. Omassa merkinnässään käydään läpi myöhemmin kyselyn muita kohtia.

**

Taustatiedot

Blogissa toteutettiin loppuvuonna ryhmäseksikysely, johon saimme vastauksia 124 henkilöltä. Sukupuolijakauma oli jälleen kerran sellainen, että miesvastaajia oli huomattavasti enemmän eli noin 74%. Naisvastaajia oli vain noin 23%. Muu-sukupuolen valinneita oli muutama vastaaja.

Yli 80% vastaajista oli 25-54-vuotiaita. Ikäjakauma oli seuraavan kuvan mukainen eli eniten vastaajia oli ikäluokasta 35-44v ja ikäluokasta 45-54-v. Kolmanneksi eniten kyselyssä oli 25-34-vuotiaita. Naisvastaajat olivat keskimäärin hieman nuorempia kuin miesvastaajat.

Kun katsotaan kaikkia vastaajia, vastaajista suurin osa (67%) määritteli olevansa heteroseksuaaleja, mutta myös ”bi-curious”/biseksuaali–kohdan valinneita oli melko paljon (29%). Jos vastaajien seksuaalista suuntautumista tarkastelee sukupuolen mukaan jaoteltuna, ero on suuri: miesvastaajista n. 22% ja naisvastaajista lähes puolet (48%) kertoo olevansa bi-curious tai biseksuaali.

^ Seksuaalinen suuntautuminen (kaikki)
^ Seksuaalinen suuntautuminen (miehet)
^ Seksuaalinen suuntautuminen (naiset)

Ryhmäseksifantasioita

Suurimmalla osalla (yli 80%:lla) on ollut ryhmäseksifantasioita ja niitä on toteuttanut tai olisi valmis toteuttamaan myös tosielämässä. Lisäksi noin 11% kertoo heillä olevan ryhmäseksifantasioita, mutta tosielämässä niitä ei olisi valmis toteuttamaan. Sukupuolten välillä ei juurikaan eroa.

Ryhmäseksin harrastaminen tosielämässä

Yli puolet (n. 55%) ei ole harrastanut koskaan ryhmäseksiä. Noin 23% on harrastanut 1-2 kertaa ja noin 22% useamman kerran.

Blogiamme lukevat ovat oletettavastikin keskivertoa suomalaista kiinnostuneempia erilaisista seksiasioista. Siispä vertailun vuoksi: Kaalimato.comin tekemän kyselyn mukaan 7% suomalaisista on kokeillut kimppaseksiä ja 16 prosenttia on kiinnostunut kokeilemaan (miesvastaajista 26% ja naisvastaajista 7%). Vastaajia on ollut 1000. Lisäksi samaisen kyselyn mukaan yli kymmenes suomalaisista on halukkaita kokeilemaan parinvaihtoa (miehet naisia useammin), mutta vain kaksi prosenttia on kokeillut sitä oikeasti joskus.

Tarkempia tuloksia ryhmäseksikyselystä tulossa joskus ensi vuonna. :)

Yksi kommentti artikkeliin ”23/24 – Ryhmäseksikyselyn tuloksia (taustatietoja)

Kerrohan sinäkin ajatuksesi! (Sähköpostiosoite ei ole pakollinen.)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.