Seksipäiväkirja (elokuu 2020)

Päiväkirjamaiset merkinnät seksin harrastamisesta muistiin kuukauden ajalta eli miltä näyttääkään meidän pitkän parisuhteen seksielämä… Päiväkirja on elokuulta, jolloin molemmat oli jo pitänyt kesälomansa ja palannut töihin eli väsymystä kyllä riitti joinakin päivinä ihan riittävästi.

Noh, eihän tämä nyt mikään aktiivisin ja monipuolisin kuukausi ollut, mutta ei nyt paskakaan, vaikka mies olisi vähintään muutaman lisäkerran mielellään ottanut. Monena päivänä ihan yhteisymmärryksessä aloimme vain nukkumaan. Tämän kuukauden aikana seksiä harrastettiin meillä 9 päivänä (+ lisäksi yhtenä päivänä harrastin yksin itsetyydytystä, vaikka se nyt olikin oikeasti heinäkuun viimeinen päivä, jolloin tämän kirjaamisen päätin siis aloittaa). Seksileluista ei ollut tämän kuukauden aikana käytössä kuin penisrengas ja itsetyydytyksessä Satisfyer. Orgasmien määrää ei tullut laskettua, mutta useimmiten itse saan vähintään pari orgasmia per seksikerta.

Tämä on siis oikea päiväkirja tapahtuneista kerroista, ei fantasiapäiväkirja. Seksikerrat on kirjattu ylös aina viim. seuraavana aamuna, jotta ne olisivat muistissa. Ja tässäpä haaste muille: pidä seksipäiväkirjaa kuukauden ja jaa se kommenttikentässä!

Photo by cottonbro on Pexels.com

****

31.7. Ei yhteistä seksiä (mies ei ollut kotona illalla). Hedelmälliset päivät ovat käsillä ja halut ovat korkealla. Pitkästä aikaa päädyn harrastamaan itsetyydytystä Satisfyerin kanssa. Sain pari orgasmia, minkä jälkeen en kokenut enää tarvetta jatkaa. 

1.8. Ei seksiä.

2.8. Päädymme sängyssä makoillessamme siihen, että mies alkaa hieroa rintojani. Tänään nännien koskettelu ei vie minua orgasmiin, vaikka se tuntuukin ihanalta ja kiihottavalta. Mies siirtyykin lopulta hyväilemään klitoristani sormillaan ja orgasmi saapuu jonkin ajan kuluttua. Tämän jälkeen mies tarjoaa minulle penistään nuoltavaksi, mutta ei anna minun hyvällä kuin pienen hetken, koska kertoo olevansa suht herkkänä. Mies laittaa itselleen kortsun – ja pitkästä aikaa ottaa käyttöön myös penisrenkaan – ja työntyy sisääni lähetyssaarnaaja-asennossa. Joidenkin minuuttien päästä mies saa orgasmin (ja niin minäkin käyttäen hieman omaa kättä apuna).

3.8. Mies antaa pyynnöstäni minulle selkähierontaa, kun makaan illalla sängyssä mahallani. Mies siirtyy hieromisen jälkeen viereeni selälleen ja ohjaa minun käteni hyväilemään kovana odottavaa kaluaan. Samaan aikaan mies hyväilee rintojani ja ylipäätään kehoani. Nousen ja siirryn istumaan miehen kasvojen yläpuolelle. Olen lähes koko ajan orgasmin rajalla, kun mies nuolee minua, mutta en jostain syystä pääse loppuun. Vaihdan asentoa, siirryn miehen päällä 69-asentoon. Mies jatkaa suuseksin antamista ja nyt siis myös minä hyväilen miestä käsin & suulla. Hän on selvästi tulossa enkä malta lopettaa. Mies tulee ja minä pian sen jälkeen. Sanon leikilläni, ettei hänen olisi vielä pitänyt tulla. Makoilemme hetken vierekkäin ja pyydän miestä hyväilemään minua vielä sormillaan, koska pilluni tuntuu edelleen kaipaavan tyydytystä. Mies löytää vaikeuksitta oikean kohdan pilluni etuseinämästä ja alan lähestyä uutta orgasmia. Kärsimättömänä siirrän myös oman käteni alapäähän ja hyväilen klitorista, jolloin saavutan huipun nopeasti. Tämä toistuu vielä kaksi tai kolme kertaa. Suihkussa käymisen jälkeen tajuan, että ”voi itku, taas jää yöunet lyhyeen”. Tällä tavalla käy kyllä liian usein, koska seksille on niin harvoin aikaa muulloin kuin iltaisin.

4.8. Töissä ajatukset liukuvat vapaahetkinä seksiin. Ovulaation aikoihin monenlaiset seksiasiat pyörivät usein päässäni. Muistan myös taas, että lantionpohjalihastreeni on jäänyt vähille. Teen harjoituksia samalla, kun olen tietokoneella. Pillu tuntuu sykkivältä ja kaipaisi kosketusta – jos en olisi töissä, niin lähtisin tyydyttämään himojani.

Illalla käy kuitenkin klassisesti. Kun lapset on saatu nukkumaan ja muut hommat tehtyä, halut on jo radikaalisti vähentynyt (ovulaatio tapahtui kai eilen) ja tekee mieli vain alkaa nukkua. Mieskin on väsynyt, joten alamme hyvässä yhteisymmärryksessä nukkua. Ei seksiä.

5.8. En tunnu syttyvän ja väsyttäisi kovasti. Mies on ilmaissut halukkuutensa panemiseen, joten yritän kuitenkin päästä tunnelmaan. Hyväilen itseni hieman puolipakolla orgasmiin asti miehen katsellessa, minkä jälkeen mies panee minua takaapäin. Kannatti, koska yhdyntä tuntui tänään todella hyvältä!

6.8. ja 7.8. Ei seksiä.

8.8. Hyväilen miestä käsin ja suulla. Itseäni ei tänään(kään) oikein haluta, joten seksikerta jää siihen, kun hyväilen miehen loppuun asti.

9.8.-11.8. Ei seksiä.

12.8. Pikaista seksiä illalla. Ensin käsillä hyväilyllä alapää märäksi (minä sain orgasmin) ja sen jälkeen yhdyntää perinteisessä lähetyssaarnaajassa. Hyväilen itseäni yhdynnän aikana, mutta tänään toinen orgasmi jää siinä hetkessä saamatta.

13.8.-15.8. Ei seksiä.

16.8. Harvinaista ihanaa aamuista seksiä. Makoilemme lusikassa sängyssä, mies silittelee kehoani. Menkat ovat alkamaisillaan, verta jo hieman vuotaa eli hedelmälliset päivät ovat olleet jo aikoja sitten, joten uskallamme panna tällä kertaa ilman kortsua. En malta odottaa, vaan ohjaan kädelläni miehen kalun sisääni. Saan orgasmin yhdynnän aikana, kun hyväilen samalla klitoristani. Jossain vaiheessa mies siirtyy lusikasta hieman toiseen asentoon, jossa seksi viedään loppuun asti. Mies vetäytyy varmuuden vuoksi juuri ennen laukeamistaan sisältäni pois ja laukeaa pakaroilleni.

17.8.-23.8. Ei seksiä, paitsi miehellä omaa kivaa jonain päivinä. Jonkinlainen riitakin oli meneillään loppuviikosta, minkä vuoksi yhteinen seksi ei jaksanut kiinnostaa.

24.8. Jonkinlainen sovintoseksipäivä kai. Mies hyväilee pilluani ja levittelee hieman alapäätäni, kun olen doggystyle-asennossa. Hän kertoo, miten on aivan kovana, kun näytän niin kiihottavalta. Olen pian itsekin jo aivan märkänä. Niinpä hän laittaa melko pian kortsun ja työntyy minuun voimakkaasti takaapäin. Tuntuipa taas hyvältä.

25.-26.8. Ei seksiä.

27.8. Mies hyväilee minua sormin. Saan useita orgasmeja… yritämme ehkä hieman sitä, että squirttaisin, mutta eihän se koskaan yrittämällä ole tapahtunut. Päädymme panemaan taas takaapäin.

28.8. Hyväilemme toisiamme käsin, siirryn sen jälkeen miehen päälle ja annamme toisille suuseksiä 69-asennossa. Saan orgasmin, minkä jälkeen laitamme miehelle kortsun ja siirryn ratsastamaan. Vaihdamme siitä kuitenkin jossain vaiheessa lähetyssaarnaajaan, johon seksi tänään päättyy.

29.8.-30.8. Ei seksiä. Ja päiväkirja päättyi tähän, kun olin sitä kuukauden jo pitänyt.

Yksi kommentti artikkeliin ”Seksipäiväkirja (elokuu 2020)

  1. 😊 15.10.20 / 21:19

    Hauska idea pitää päiväkirjaa. Paljon on päiviä ilman seksiä, mutta niin se taitaa monilla perheellisillä olla. No laatu voi korvata määrää?

Kerrohan sinäkin ajatuksesi! (Sähköpostiosoite ei ole pakollinen.)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.