17/24 – Seksinovelli: Nautintoa kallioilla

Tämä on vuoden 2022 joulukalenteriin kuuluva postaus.

Tämäkin on seksitarina, jonka olen joskus pikaisesti kirjoitellut eräälle henkilölle fantasiaksi (hei vaan, jos satut eksymään tänne ja tajuat nyt, että tämä on minun blogini ;)). Julkaisen tämän kyllä hieman muokattuna ja lyhyempänä versiona täällä. Nimet ym. ovat täysin keksittyjä, joten niistä ei ketään voi luulla tunnistavansa.

Pikkujoulut-tarina on julkaistu luukussa 15.

***

Nautintoa kalliolla (by os)

En ollut nähnyt Anssia pitkään aikaan. Olimme välillä laittaneet toisillemme pieniä tuhmia viestejä, mikä oli tietenkin kiihottavan mukavaa, mutta kehoni ikävöi jo kovasti Anssin kosketusta. Muistin, kuinka kiihottunut olin ollut useita kertoja siitä, miten hän oli hyväillyt klitoristani ja miten olin saanut ottaa hänen kovaksi kiihottuneen kyrvän suuhuni. Kaipasin tällä hetkellä kovasti sellaista seksin kiihkeyttä, mikä oli erilaista kuin oman pitkäaikaisen puolison kanssa ja täysin vapaata arjen murheista. Olisin tietenkin voinut etsiä satunnaisia sänkyvieraita, mutta sellaiset eivät tuoneet yhtä kiinnostavaa, turvallista ja voimakasta mielihyvää kuin Anssi, jonka kanssa pystyin olemaan täysin vapautuneesti. Tuttuudesta huolimatta Anssin katse, tuoksu, ääni ja ylipäätään koko hänen olemuksensa aiheuttivat minulle edelleen aina vastustamatonta kiihkoa. Jotain sellaista, mitä vain harvat olivat onnistuneet saamaan minulle aikaiseksi. Anssin ei tarvinnut kuin katsoa minua ja kertoa jalkoväliään koskettaen, miten hänen tekisi mieli antaa kullinsa nuoltavakseni, niin olin jo voimakkaasti liekeissä.

“Lähdeks tänään ulkoiluttamaan koiraa?”, viestitän Anssille silmää iskevän hymiön kera, vaikka en oikeastaan usko, että valoisaan aikaan hän uskaltaisi lähteä ja olisi epätodennäköistä, että hänen aikataulunsa sen mahdollistaisi. Saan kuitenkin pian yllätyksekseni vastausviestin, jossa Anssi kertoo hänellä olevan koko illan vapaata aikaa ja aurinkoisen sään vuoksi ulkoilu olisikin hyvä vaihtoehto. Lähetän jännittyneenä Anssille ehdotuksen paikasta, jossa vain harvoin olin nähnyt muita ihmisiä ulkoilemassa. Anssin laittaessa peukun vastaukseksi, ajatukseni lähtivät välittömästi tuhmiin mielikuviin siitä, mitä kaikkea voisimme kahdestaan tehdä muiden katseiden ulottumattomissa.

Palasin muistoissani aivan ensimmäiseen välillämme tapahtuneeseen seksuaaliseen kohtaamiseen: siihen koko kehon läpi kulkevaan ihanaan kutkuttavaan tuntemukseen, mikä minulle oli tullut, kun Anssi oli tehnyt ehdotuksensa seksin harrastamisesta. Mietin kyseisen yön jälkeen useamman kerran, saisinkohan joskus uuden tilaisuuden panna hänen kanssaan, sillä huomasin sen ajatuksen kiehtovan minua kovasti. Onnekseni niin oli käynytkin sen jälkeen useamman kerran.

Lopetin pitkälle edenneen haaveiluni, sillä olimme sopineet tapaamisen vain pienen ajan päähän. Kävin suihkussa ja puin päälleni paidan sekä urheiluleggarit. En ollut varma, mihin kaikkeen ulkoilumme johtaisi, mutta minulla oli siitä joitakin omia ajatuksia, joita en ollut vielä viesteissäni Anssille paljastanut. Molemmat toki tiesimme, ettei tälle retkelle kaivattu koiraa mukaan häiriötekijäksi eikä kyllä sen enempää ulkopuolisia tuntemattomia henkilöitä, mikä doggingin idea oikeasti olisi ollut.

***

Tapaamme Anssin kanssa ennalta sovitussa paikassa. Emme malta kävellä polkua metsän siimekseen kuin lyhyen matkaa, kun kosketan jo Anssia kädelläni. 

– Mä tiedän, ettet välttämättä oo romanttisen halailun ystävä, mutta musta ois kiva tuntea sun keho itseäni vasten, sanon Anssille. Hän pysähtyy ja vetää minut lähelleen, todeten samalla leikkisästi: – Kyllähän halailu oikein hyvin sopii, jos saan siinä samalla kosketella sun persettä. 

Anssi laittaa kädet ympärilleni ja tunnen hänet omaa vartaloani vasten. En tiedä Anssista, mutta nautin itse siitä, kun hän hyväilee käsillään pakaroitani liukkaiden leggareiden päältä ja saan itse kosketella hänen kehoaan. Kosketus tuntuu kiihottavan hyvältä ja olisin ollut valmis vaikka heti repimään hänen housunsa alas ja ottamaan hänen kullinsa suuhuni. Ehdotan kuitenkin polulta poikkeamista ja kiipeämistä läheiselle kalliolle, jonka päälle voisimme levittää mukanani tuoman alustan.

***

Hetken päästä istumme Anssin kanssa vierekkäin. Keväinen ilma on lämmin, mutta ei kuitenkaan niin lämmin, että viitsisimme riisuutua kokonaan. Anssi ottaa minua kädestä kiinni ja siirtää sen housujensa päälle koskettamaan kiihotuksesta kovaa penistään. Samanaikaisesti hän koskettelee minun jalkoväliäni, jonka olen ajanut lähes posliiniksi.

– Mitä sä haluaisit tehdä? Anssi kysyy minulta.

– Haluaisin tuntea sun kielesi klitoriksellani, sanon hiljaa ja jo ajatus siitä saa minut todella kiihottuneeksi. Lasken housujani alemmas ja käyn makaamaan selälleni huovalle. Anssi koskettaa minua sormillaan ja äännähtää nautinnollisesti todetessaan, että pilluni on jo aivan märkänä. Hän vetää housuni kokonaan pois ja siirtyy jalkoväliini. Anssi työntää kaksi sormeaan sisääni samalla, kun hän suukottaa huulillaan sisäreisiäni ja etenee piinallisen hitaasti kohti märkänä odottavaa pilluani. Olen jo lähellä räjähtämispistettä, vaikka Anssin suu ei ole vielä koskettanutkaan kuin jalkojani. Hengitykseni kiihtyy ja liikutan itseäni Anssin sormia vasten. Minun on melko vaikeaa saada orgasmia muuten kuin klitoriksen hyväilyllä, mutta tällä kertaa voimakas kiihottuneisuus auttaa asiassa ja Anssi saa minut laukeamaan naidessaan sormillaan pilluani. Anssi antaa minun hengähtää hetken, kunnes hän vihdoin koskettaa kielen päällään klitoristani ja aloittaa taitavan hyväilemisen. Mielihyvän väreet kulkevat läpi kehoni enkä ollut enää varma siitä, oliko nuolemisen tunne fyysisesti todella niin hyvä vai kuinka paljon jo pelkkä tieto siitä, että juuri Anssi nuoli minua nyt, vaikutti nautintooni. Uusi orgasmi saavuttaa minut nopeasti ja se tuntuu niin hyvältä, että voisin melkeinpä itkeä hyvästä olosta.

Olisin voinut antaa Anssin jatkaa hyväilyäni vielä uusiin orgasmeihin asti, mutta minusta tuntui, että oli aika jo antaa hänellekin tyydytys. Nousen takaisin istumaan ja Anssi nousee eteeni seisomaan. Vapautan hänen kivikovan kyrpänsä housuistaan ja näen olemuksesta, miten kiihottunut Anssi tällä hetkellä on. Minusta tuntui hyvältä, että hän mitä ilmeisemminkin oli kovasti nauttinut saadessaan antaa minulle vihdoin kauan odotettua suuseksiä. Kosketan toisella kädelläni Anssin kiveksiä ja toisella kädellä liikutan hänen esinahkaansa alaspäin samalla, kun nuolaisen hitaasti kyrvän päästä kiiltävät tipat pois. Katson Anssin ilmeitä liikuttaessani kieltäni hänen kalullaan ja ottaessani sen kokonaan suuhuni imettäväksi. Anssi huokaisee nautinnosta ja toteaa hyväilyni tuntuvan helvetin hyvältä. Oma pilluni alkaa jälleen kiihottua uudelleen ja siirrän toisen käteni koskettelemaan sitä.

– Saanko mä tulla? Anssi kysyy hetken päästä ja äännähdän myönteisen vastauksen, jolloin pian tunnen, miten suuhuni purkautuu voimakkaasti kaipaamani nesteet. Minusta on tuntunut aina yhtä miellyttävältä, kun olen saanut tehdä sen Anssille, sillä hän ei ole koskaan maistunut kitkerältä ja minusta tuntui ihanalta tarjota toiselle kiihottavia asioita. Käyn itse makaamaan takaisin huovalle ja annan ilta-auringon lämmittää kasvojani, kun Anssi laittaa housujaan takaisin kiinni. 

– Tiedätkö mitä, mä oon yksin kotona huomiseen asti, kerron Anssille ja odotan, tarttuuko hän tilaisuuteen. Anssi hymyilee ja tunnustaa, että sattumalta hänelläkään ei ole kotona seuraa ennen kuin vasta huomenna päivällä.

– Mennäänkö vielä meille kakkoskierrokselle? Mun tekis mieli saada sun kyrpä pilluunikin, mutta tämä kova kallio ei ole ehkä panemiselle paras paikka, kun mun polvet ei kestä kovaa kiveä, totean naurahtaen.

Anssi myöntyy ehdotukseen, joten puen leggarit itselleni takaisin ja lähdemme palaamaan autoillemme.

Photo by Yaroslav Shuraev on Pexels.com

Yksi kommentti artikkeliin ”17/24 – Seksinovelli: Nautintoa kallioilla

Kerrohan sinäkin ajatuksesi! (Sähköpostiosoite ei ole pakollinen.)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.