Seksiä viesteillä

Tekstiviestit – seksillä tai vaikka ilmankin – jaksavat kiinnostaa. Varsinkin jos lähettäjänä on pääministeri – eihän niin korkeassa asemassa olevan ihmisen kuuluisia sellaisia lähetellä edes oman naisystävänsä kanssa! (Eikä varsinkaan ulkoministerin jonkun tanssijanaisen kanssa.) Seksiviestithän nyt ovat vain teini-ikäisten hommaa, jotka on kielletty kokonaan aikuisilta. Mutta jos nyt kuitenkin olet sellaisia mennyt lähettelemään, niin sananvapauden takia ne tietenkin saa julkaista kaiken kansan nähtäville. Kohta varmaan joku julkaisee kirjan, jossa kertoo tarkkoja yksityiskohtia myöten, miten ministeri X on häntä rakastellut. Ja siitä saadaan suuri kohu aikaiseksi. Voi voi.

Susanin sun muiden pelleilyihin sen enempää syventymättä päätin nostaa aiheeksi nimenomaan seksiviestit. Varmasti suurin osa meistä on niitä jollain tavalla lähetellyt – netissä chatissa tai ircissä tai tekstiviestien välityksellä.

Itse tunnustan lähetelleeni seksiviestejä monen monta kertaa. 13-vuotiaana, kun seksi alkoi vähän enemmänkin kiinnostamaan, muistan lähetelleeni viestejä erään pojan kanssa, joka asui aivan toisella puolella Suomea. Kyselimme toisiltamme kysymyksiä, joihin piti vastata. Tuolloin toista sukupuolta olevan ajatukset kiinnostivat kovin, ja ensimmäiset kiltit kysymykset vaihtuivat pian suoriin kysymyksiin seksistä. (Ja jatkoa tähän on myöhemmin ollut ircissä pelattu totuuspeli. Ja pelaajina on ollut yli 20-vuotiaitakin, joten näyttääpä ne toisten seksimieltymykset ja -kokemukset muitakin kiinnostavan.)

Kyseinen viestittely loppui aikanaan, ja myöhemmin seksiviestejä tuli läheteltyä erään pojan kanssa, johon olin netissä tutustunut. Tarkoituksena oli myös tavata, mutta se sitten jäi. Nämä viestit olivat lähinnä kiihottamistarkoituksessa läheteltyjä, ja sisälsivät tarkkoja kuvauksia siitä, mitä toinen tekisi jne. Samaa tarkoitusta ajaisi nettiseksin harrastaminen.

Mikä hassuinta – ensimmäisen = nykyisen seurustelukumppanini kanssa en ole koskaan tainnut lähettää kuin pieniä vihjauksia sisältäviä viestejä. Ja kuitenkin ilahtuisin varmasti itse, jos joskus saisin jonkinlaisen eroottisen viestin ja tuskinpa toinenkaan osapuoli sellaisen saamisesta olisi kuin hyvillään. Miksi sitten sellaisia ei tule läheteltyä? ”Ei ole tarvetta”. Vaan kun ei tarvitse olla erityistä tarvetta – kyseisellä tavalla voisi varmasti piristää vaikkapa toisen työpäivää ja kenties se härnäisi sopivasti toista iltaan asti. ;)

Oletko sinä lähetellyt seksiviestejä? Millaisia? Oliko kohde sinulle täysin tuntematon henkilö vai esimerkiksi oma seurustelukumppanisi? Mitä mieltä yleensäkin olet seksiviestien lähettelystä?

kirjoittanut: oceansoul

5 kommenttia artikkeliin ”Seksiä viesteillä

 1. MW 21.04.08 / 01:13

  Aloin harrastamaan nettiseksiä joskus ala-asteen lopussa, kun kaverit tutustutti mut chattien ihmeelliseen maailmaan. Mixin chatissa tuli vissiin enimmäkseen pyörittyä, ja kun oli tarpeeks vihjaileva nikki niin seuraa löyty heti. Vaikka olin jotain 12-vuotias niin esitin aina n. 5 vuotta vanhempaa ja kai se olevinaan läpi meni – en sitten tiedä oliko nämä ”kumppanit” oikeesti niin vanhoja mitä väittivät :P Se oli viihdyttävää ja kiihottavaa. Lähinnä viesittely oli sellasta että valittiin joku paikka ja roolit ja kerrottiin vuorotellen mitä toisillemme tehdään. Melko harvoin kuitenkin tuli vastaan sellanen tyyppi jonka kanssa sitä pysty ihan vakavissaan tekemään. Nyt en kyllä yhtään ymmärrä homman ideaa..mut kai se sillon oli jotenkin jännää :D

  Yläasteella olin ajattelematon ja harrastin samaa tekstiviestien välityksellä. Lehdissä oli joku palsta minne pysty jättämään ilmotuksen jossa hakee tekstiviestiseuraa. Esitin olevani vanhempi mitä olin ja aijai jos joku ois jääny kiinni niistä viesteistä..:D Joistakin miehistä tuli tavallaan jopa ”läheisiä” ja ne lähetteli kuvia ja muuta mukavaa. Lopulta alko kuitenkin ahdistamaan kun jotkut vaati tapaamisia ja tajusin ettei omasta numerosta viestittely oo ihan fiksua…eikä se ikävalehtelukaan ois välttämättä kauaa läpi menny.

  Mutta jos joku tuollasesta tykkää niin mikäs siinä :D Kai mä voisin seksiviestitellä nytkin jonkun kanssa!

 2. oceansoul 21.04.08 / 16:11

  :D En mä sentään oo koskaan pahemmin esittänyt olevani vanhempi kuin oikeasti (jotain vuoden-pari vain). Eikä oo tullu mieleenkään tommosille palstoille lehteen laittaa ilmoitusta. Mutta mikäs siinä niin.. :P

 3. hillosiili 22.04.08 / 20:26

  En ole ikinä harrastanut nettiseksiä. Voisin tietysti joskus kokeilla ihan huviksi – ja tehdä siitä vaikka raportin tänne blogiin! Mutta siis joo, muistan kyllä chattailleeni (ja totta kai valehdeltiin aina ikä), muttei se ikinä nettiseksiin asti johtanut.

  Kännykällä on joskus tullut läheteltyä seksiviestejä erään pojan kanssa, joka oli oikeastaan aluksi vain kaveri, mitä hän on tietysti vieläkin, mutta sellainen kaveri, jonka kanssa siitä tuli tapa. Harrastimme sitä useamminkin. =D Nyt se tosin on jäänyt, kun en ole ollut yhteydessä tähän henkilöön.

 4. Aavikkosoturi 30.12.08 / 01:40

  Olisiko jommasta kummasta viela nettiseksiin? Olen alkanut kiinnostuun asiasta nyt kun olen ollut toissa aavikolla useita kuukausia. Virtuaaliyhdynta on ainoa vaihtoehto kun muuten on kaikki suhteet kielletty!!!! En ole koskaan harrastanut nettiseksia, mutta ajatus kiihottaa kovasti. Oletteko niin taitavia, etta saisitte virilin vajaa kolmekymppisen tulemaan :) Ei se varmasti ole vaikeaa silla ruuti on kuivaa kuin Talebanin sandaalit…

Kerrohan sinäkin ajatuksesi! (Sähköpostiosoite ei ole pakollinen.)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.