8/24 – Seksiä chatissa

*Joulukalenteripostaukset ovat lyhyitä artikkeleita, jotka antavat esim. vinkkejä seksiin liittyvistä asioista tai ne ovat keskustelunavauksia blogin lukijoille.*

Luukku 8

Silloin kun minä olin nuori (ehehee), oli Kiss FM:n, Jippiin, Suomi24:n ja ties minkä muiden mielenkiintoiset chatit. Osa chattihuoneista oli tarkoitettukin seksikeskusteluille eikä niissä olisi saanut alaikäisenä seikkailla, mutta tulihan niissäkin aikaa vietettyä (vaikka irc olikin parempi keskustelupaikka enkä nyt viittaa siihen galleriaan siis). Yksityisviesteillä tuli vaihdettua msn messenger -tietoja kiinnostavien henkilöiden kanssa ja joskus jopa lopulta puhelinnumeroita. Nooh, Suomi24 Chat on kyllä edelleenkin olemassa, mutta en tiedä, minkälainen meininki siellä nykyään on.

Seksiä viesteillä” oli muuten tämän blogin ensimmäisiä kirjoituksia ja siinä olen kertonut tarkemmin teini-iän seksiviestittelyistäni. Samasta aihepiiristä hieman myöhemmin olen kirjoittanut ”Nettiseksikö pettämistä?” -jutun.

Onko nettiseksi kivaa vai keskusteletko mieluummin seksistä muuten vain? Harrastatko tuhmien viestien kirjoittelua oman kumppanisi kanssa (jos esim. etäsuhde)? Onko chatissa harrastettava nettiseksi sinun mielestäsi pettämisen tunnusmerkit täyttävää? Oletko runkannut esimerkiksi webcamissa?

Yksi kommentti artikkeliin ”8/24 – Seksiä chatissa

Kerrohan sinäkin ajatuksesi! (Sähköpostiosoite ei ole pakollinen.)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.