7/24 – Seksi raskauksien jälkeen

*Joulukalenteripostaukset ovat lyhyitä artikkeleita, jotka antavat esim. vinkkejä seksiin liittyvistä asioista tai ne ovat keskustelunavauksia blogin lukijoille.*

Luukku 7

Joulu on yllätysten aikaa. Yllätystä on aina myös hieman se, miten keho (ja seksi) muuttuu raskauksien ja synnytyksien seurauksena.

Nettikeskusteluja lukiessa monelle voi jäädä olo, että seksi synnytyksen jälkeen ei enää ole yhtä ihanaa. Tämä voi toki olla mahdollista – jotkut saavat alapäähänsä pysyviä ongelmia tai muuta vastaavaa, mutta onneksi niin ei käy suurimmalle osalle.

Kaksi alatiesynnytystä kokeneena: yhdynnät tuntuvat paremmalta ja orgasmit tulevat helpommin. Onko tämä fyysisten muutosten ansiota vai psyykkisten, on tietenkin oma kysymyksensä. Alapään ulkonäkö on hieman toki muuttunut, mutta ei se minua tai kumppaniani häiritse.

Olen kirjoitellut täällä joitakin kertoja raskauden ja synnytyksen jälkeisestä hormonaalisten syiden aiheuttamasta haluttomuudesta, mutta onneksi kyseessä on väliaikainen tila. Sen jälkeen on taas (toivottavasti) loppuelämä aikaa harrastaa monipuolista ihanaa kiihottavaa seksiä.

Miten teillä seksi muuttui synnytyksen jälkeen?

Yksi kommentti artikkeliin ”7/24 – Seksi raskauksien jälkeen

Kerrohan sinäkin ajatuksesi! (Sähköpostiosoite ei ole pakollinen.)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.