Fantasioiden jakaminen

Kenelläpä meistä ei olisi seksiin liittyviä fantasioita. Osaa niistä emme ehkä haluaisi oikeassa elämässä edes koskaan toteuttaa, mutta ne kuitenkin kiihottavat ajatuksena. Toiset niistä taas ovat sellaisia, joita toivomme voivamme joskus toteuttaa oman kumppanimme tai jonkun muun kanssa. Jotkut haluamme jakaa toisen kanssa, toiset ehkä haluamme pitää kokonaan omia masturbointihetkiämme varten.

Joskus fantasioista kertominen toiselle voi tuntua vaikealta. Kenties tähän syynä on pelko siitä, että kyseinen fantasia järkyttää kumppania; varsinkin jos fantasia on hieman ”normaalista” poikkeava. Siksi tietysti kuuntelevankin osapuolen pitäisi osata suhtautua oikein: Voi sanoa, ettei halua kokeilla kyseisenlaista juttua, mutta kumppanin fantasioita ei saa kuitenkaan mennä tuomitsemaan. Ja fantasiat ovat fantasioita – jos toinen haaveilee seksistä kolmannen henkilön kanssa, se tuskin tarkoittaa, että tämä olisi hyppäämässä jonkun toisen sänkyyn.

Fantasiat, joita haluaa toteuttaa oikeassakin elämässä (tai nekin, joita ei halua toteuttaa, mutta joista haluaa fantasioida toisen kanssa), kannattaa toki kertoa kumppanilleen. Ja mikä olisikaan mukavampi iltasatu rakkaalle kuin fantasia, jonka kertoo kiihottavasti. Ehkäpä pitkäaikainen fantasia tapahtuu heti – tai ainakin heti, kun siihen on mahdollisuus. Fantasiat kun voivat olla hyvin erilaisia: Kenties joku haaveilee anaaliseksistä, toisella taas on pitkällekin mietitty roolileikki erilaisine vaatteineen ja leluineen.

Tällä kertaa en aio kertoa omista fantasioistani, vaan lähinnä halusin alustuksen sille, että uskalletaanko fantasioista kertoilla suhteessa? Eihän kukaan pidä salassa fantasiaansa vain sen takia, että pelkää kumppaninsa järkyttyvän? Kumppanikin kun saattaa yllättää välillä!

Minusta ainakin on kiihottavaa kuunnella, jos kumppani kertoo fantasioistaan – ja onhan sitä ihan kivaa itsekin kertoilla toiselle. Joitakin ehkä toteutetaan, joitakin ehkä ei.

kirjoittanut: oceansoul

Yksi kommentti artikkeliin ”Fantasioiden jakaminen

 1. maria.j 19.12.09 / 21:56

  Hmm.

  Fantasioistani (olen kyllä usein toteuttanutkin, mutta eri kumppanin kanssa) yksi on pissaleikit. Kerran mainitsin huumorimielessä jotain pissaleikeistä ja kumppanini vastasi jotenkin niin, että hyi hitto. En ole sen jälkeen viitsinyt ottaa niitä edes puheeksi…
  Silti mietin välillä, että ehkä hän saattaisi suostua johonkin pieneen juttuun – vaikka ensin pissaamaan päälleni / antaisi minun pissata vaikka vain kalun päälle (haluaisin mm. naaman päälle!)… ja saattaisi parhaimmassa tapauksessa huomata, ettei se olekaan ällöä tms.

  Ehkä siis vielä joskus tämänkin kerron, mutta toistaiseksi on salassa. Mitäpä silti menettäisin, vaikka kertoisinkin? Tuskinpa tämä niin likainen fetissi on, että hän sen takia järkyttyisi. Toivon ainakin..

  Onko kenelläkään ideoita, mistä tällaisen fantasian kertominen kannattaisi aloittaa?

Kerrohan sinäkin ajatuksesi! (Sähköpostiosoite ei ole pakollinen.)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.