Fantasioiden jakaminen

Kenelläpä meistä ei olisi seksiin liittyviä fantasioita! Osaa niistä emme ehkä koskaan haluaisi oikeassa elämässä toteuttaa, mutta ne kuitenkin kiihottavat kovasti ajatuksena. Jotkut fantasiat taas ovat sellaisia, joita toivomme joskus toteuttavamme oman kumppanin tai jonkun muun kanssa. Jotkut fantasioista haluamme jakaa seurustelukumppanin kanssa, toiset taas ehkä haluamme pitää kokonaan omina masturbointihetkiä varten.

Joskus fantasioista kertominen toiselle voi tuntua vaikealta. Kenties tähän syynä on pelko siitä, että kyseinen fantasia järkyttää kumppania ja hän torjuu minut – varsinkin silloin jos fantasia on hieman ”normaalista” poikkeava. Siksi tietysti kuuntelevankin osapuolen pitäisi osata suhtautua oikein, kun kumppani kertoo seksitoiveista/-fantasioista. Voi sanoa, ettei halua kokeilla kyseisenlaista juttua, mutta kumppanin fantasioita ei saisi kuitenkaan mennä tuomitsemaan. Ja fantasiathan ovat fantasioita – jos toinen haaveilee seksistä kolmannen henkilön kanssa, se ei suoraan tarkoita, että tämä olisi hyppäämässä jonkun toisen sänkyyn.

Fantasiat, joita haluaa toteuttaa oikeassakin elämässä (tai nekin, joita ei halua toteuttaa, mutta joista haluaa fantasioida toisen kanssa), kannattaa toki kertoa kumppanilleen. Ja mikä olisikaan mukavampi iltasatu rakkaalle kuin fantasia, jonka kertoo kiihottavasti… Ehkäpä pitkäaikainen fantasia tapahtuu oikeastikin heti – tai ainakin heti, kun siihen on mahdollisuus. Fantasiat kun voivat olla hyvin erilaisia. Joku haaveilee anaaliseksistä, jollain toisella taas on pitkällekin mietitty roolileikki erilaisine vaatteineen ja leluineen.

Tällä kertaa en aio kertoa omista fantasioistani, vaan lähinnä halusin alustuksen sille, uskalletaanko fantasioista kertoilla suhteessa? Eihän kukaan pidä salassa fantasiaansa vain sen takia, että pelkää kumppaninsa järkyttyvän? Kumppanikin kun saattaa yllättää välillä!

Minusta ainakin on kiihottavaa kuunnella, jos kumppani kertoo fantasioistaan – ja onhan sitä ihan kivaa itsekin kertoilla toiselle… Joitakin ehkä niistä toteutetaan, joitakin ehkä ei.

kirjoittanut: oceansoul

2 kommenttia artikkeliin ”Fantasioiden jakaminen

 1. maria.j 19.12.09 / 21:56

  Hmm.

  Fantasioistani (olen kyllä usein toteuttanutkin, mutta eri kumppanin kanssa) yksi on pissaleikit. Kerran mainitsin huumorimielessä jotain pissaleikeistä ja kumppanini vastasi jotenkin niin, että hyi hitto. En ole sen jälkeen viitsinyt ottaa niitä edes puheeksi…
  Silti mietin välillä, että ehkä hän saattaisi suostua johonkin pieneen juttuun – vaikka ensin pissaamaan päälleni / antaisi minun pissata vaikka vain kalun päälle (haluaisin mm. naaman päälle!)… ja saattaisi parhaimmassa tapauksessa huomata, ettei se olekaan ällöä tms.

  Ehkä siis vielä joskus tämänkin kerron, mutta toistaiseksi on salassa. Mitäpä silti menettäisin, vaikka kertoisinkin? Tuskinpa tämä niin likainen fetissi on, että hän sen takia järkyttyisi. Toivon ainakin..

  Onko kenelläkään ideoita, mistä tällaisen fantasian kertominen kannattaisi aloittaa?

Kerrohan sinäkin ajatuksesi! (Sähköpostiosoite ei ole pakollinen.)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.