Anaaliseksifantasia, jota ei uskalla toteuttaa kumppanin kanssa

Anaaliseksikysely on vielä hetken auki, mutta vastauksia selaillessa tuli vastaan erään naisen kommentti. Nainen kirjoittaa, miten hänellä on sellaisia anaaliseksiin liittyviä fantasioita, joita ei ole kehdannut ottaa kumppaninsa kanssa puheeksi. Hänen ei siis ylipäätään ole helppoa heittäytyä kumppaninsa kanssa anaaliseksin maailmaan, koska sotku pelottaa. Nainen kertoo, että itsekseen hän kyllä harrastaa paljon anaalileikkejä. (Täysin varmasti ei voi kommentista tietää, onko hänen kumppaninsa jotenkin ulostesotkua pelkäävä ja on sen tuonut ilmi. Oletan kuitenkin, että nainen itse vain ei halua sellaista vahingossakaan tapahtuvan.)

”Harrastan anaaliseksiä paljon yksin. Harrastetaan kyllä miehenkin kanssa, mutta lähinnä on laitettu pikkutappeja minun tai hänen peppuun…joskus mies on pannut kullillaankin. Mutta en jotenkin osaa rentoutua niin hyvin kumppanin kanssa, vaan olen koko ajan hieman varuillaan. Pelkään sotkua ja tiedän kyllä anaalisuihkut, mutta ei tunnu sekään idea hyvältä, että istuisi vessassa vettä paskomassa, jos kumppani odottelee. Harvoin kun ehtii ajoissa valmistautua seksihetkeen, kun ei sitä välttämättä tiedä, mitä seksiä aiotaan harrastaa tunnin päästä. Minulla esimerkiksi on anaalispecula ja olen sillä leikkinyt salaa yksin, mutta se on vähän hölmöä peilin kanssa omaa reikää tuijotella ja levittää, mutta en ole kehdannut kumppanin kanssa ottaa sitä leikkiä puheeksi. Jos uskallus riittäisi, haluaisin peppureiän venyttämisen lisäksi miehen mm. laittavan spermaansa sen avulla sisääni. Onko kenelläkään muulla tällaista ja miten siitä voi päästä yli?”

Vastaaja kysyy, onko kenelläkään muulla tällaista. Kysely on vielä auki enkä ole tuloksia alkanut sen enempää vielä käsitellä, mutta kyllähän monet muutkin ovat olleet sitä mieltä, että heillä on anaaliseksitoiveita, joita eivät uskalla kertoa kumppanilleen. Onko syy sitten siinä, että pelkäävät kumppaninsa reaktioita (”hyi miten ällöttävä ajatus”) vai eivät vain muuten kehtaa myöntää jostain asiasta haaveilevansa…

Miten sitten voisi päästä yli kyseisenlaisesta tilanteesta? Ulosteen mahdollinen näkyminen ei kai lopulta ole se suurin ongelma, kun anaalileikkejä on uskallettu kuitenkin harrastaa eli sellainen vaara on jo ollut. Toki spekulalla on näkymä suoraan suoleen… Eli jos kumppani ei ole anaaliseksin vastainen, pitäisi vain kerätä rohkeutta ja lähteä kertomaan toiveitaan. Jos ei suoraan uskalla heti kertoa, niin hieman vihjailevasti liikkeelle lähteä ja esitellä sitten vaikka tätä salaista lelua. Ei omia seksifantasioitaan kannata häpeillä!

Seksitoiveista kertominen on toki aina hieman jännittävää, koska aina on se mahdollisuus, että kumppani torjuu koko ajatuksen. Tästä olenkin joskus kirjoittanut: parisuhteessa pitäisi pystyä kuuntelemaan toisen seksifantasioita tuomitsematta. Sellaiseen seksiin ei tarvitse suostua, mitä ei itse halua harrastaa, mutta avoin salliva keskustelu asiasta pitäisi onnistua.

Kertokaahan te lukijatkin ajatuksia ja vinkkejä!

11 kommenttia artikkeliin ”Anaaliseksifantasia, jota ei uskalla toteuttaa kumppanin kanssa

 1. Nimetön 31.03.19 / 19:59

  En minäkään kehtaa kertoa, että olen laittanut virtsaputkeen metallitapin monissa runkkauksissani. Ja haluaisin, että vaimo tekisi sen minulle, mutta hän ei varmasti siitä innostu 🙁

  • oceansoul 01.04.19 / 18:09

   Tuo muuten olisi sellainen asia, jota en henk.koht. varmaankaan kykenisi tekemään. Siis pelkäisin vahinkoa aiheuttavani ja noin muutenkin vähän liian pelottavan kuuloista virtsaputkeen mitään laittaa :o

   Mutta kuka tietää, jos sinun vaimosi sellaiseen suostuisikin! Ainakin kannattaa keskustella.

  • Nimetön 02.04.19 / 18:45

   Anaalispeculaan en ole törmännyt kuin jossain kink.comin everything butt pornovideoissa… En ole jotenkaan edes ajatellut, että kotikäyttöön löytyisi, ennen kuin nyt selailin ja niitä löytyi monesta paikasta. Ei kai siis olekaan niin harvinainen fetissilelu kuin olen ajatellut. Onko venyttäminen oikeasti mukavaa, siis siitä jolle se tehdään vai onko se vain näkijälle kiihottavaa 😮

   • oceansoul 04.04.19 / 22:03

    Niin, eiköhän ne enemmän silmänruokaa tarjoa kuin nautintoa vastaanottajalle :P
    (Siis varmasti löytyy ihmisiä, jotka saa nautintoa siitä tunteesta, kun peräaukkoa ja -suolta venytetään, mutta tärkeää on varmasti se itse tilannekin, jos on esim. bdsm-touhuihin liittyvää.)

   • Nimetön 05.04.19 / 02:37

    Ainakin puolisoni pitää peppureikänsä venyttämisestä ja ollaan harjoiteltu fistaamista. Iso käteni menee rystysiä myöden sisään. Lisäksi on käytössä pumpattava anustappi sekä kulliin kiinnitettävä tuplapanodildo, jolla olen pannut puolisoa tuplana peppuun sekä molempiin reikiin yhtä aikaa.

    M41

    • oceansoul 07.04.19 / 21:34

     Meiltäkin löytyy pumpattava anaalitappi ja se on kyllä ollut miellyttävä lelu! Mutta ilmaa ollaan pumpattu tappiin siinä vaiheessa, kun se on jo suolessa… eli ei se varsinaisesti peräaukon suuta venytä siten kuin tuommoinen spekula tai muu levitin tekisi.

     Mutta epäilemättä on henkilöitä, jotka nauttivat venyttämisen tunteesta (+ siitä tilanteesta, jossa se tapahtuu, esim. jos se on osa alistamisleikkejä).

 2. Yksi kokemus 05.04.19 / 17:13

  ÄLKÄÄ ostako niitä joka seksikaupassa näkyviä halpoja metallisia anaalitähystimiä! Niissä on ikävän viiltävät reunat. Eikä ne edes aukea kuin muutaman hassun sentin. Tai en tiedä, jos muilla sitten toimii, mutta ei sopinut ainakaan meillä käyttöön. :( En ole uskaltanut mitään toista välinettä ostaa, vaikka peräaukon venyttämisessä jotakin kiihottavaa on. Tappeja meillä on montaa kokoa, mutta ei se ole samaa kuin erilaisten levittimien käyttö olisi…

  • oceansoul 07.04.19 / 21:29

   Kiitos kokemuksen jakamisesta! Taitaa usein seksileluissa(kin) olla, että halvalla ei saa hyvää… toki poikkeuksiakin aina välillä löytyy siis. :D

 3. N35 07.04.19 / 18:50

  Omalla kohdallani kyse on ainakin siitä, että pystyäkseni puhumaan asioista, rentoutumaan jne. minun täytyy tunnustaa itselleni ja hyväksyä henkisesti se, mitä haluan. Kohdallani tämä koskee fistaamista, halut on, mutta ei vielä hyväksymistä, pelottaa liikaa. Siksi en siitä puhu vielä miehelleni, vaikka yksin ollessani tungenkin sisääni neljä sormea.

  Ja aasinsillalla, olen jo jonkin aikaa miettinyt -fistaukseen liittyen – voisiko synnyttäminen olla helpompaa, jos on harrastanut paljon fistausta. Liekö asiasta löydettävissä minkäänlaista empiiristä tahi tutkimustietoa?

  P. S. Kiitos blogista, kunpa ehtisit(te) päivittää useammin :)

  • oceansoul 07.04.19 / 21:27

   Hyvä huomio asiasta. Se voi tosiaan olla taustalla, ettei täysin henkisesti hyväksy itse sitä, että haluaa jotain seksimuotoa. Kirjoitin, ettei fantasioistaan kannata tuntea häpeää, koska luulen, että erityisesti naisilla voi helposti olla jotenkin sellaista ajattelua, että pitää olla esim. ”siveellinen”. Siis vaikka sinänsä on itse sitä mieltä, että on ok haluta jotain asiaa, niin silti voi tuntua vaikealta myöntää sellaista haluavansa. Eli niin tuo asian hyväksyminen itsessä, vasta sitten voi paljastaa sen kumppanillekin.

   Oi, fistaus! Peppuun ei olla, mutta emättimeen on tullut yritettyä ( https://housuitta.com/2014/12/07/fistaus-on-parhaimmillaan-taivaallista/ ). Ei siis olla koskaan koko nyrkkiä sisääni laitettu enkä koe siihen tarvettakaan, koska ~rystysiinkin asti laittamalla tunne on jo ihana. Ei muuten olekaan tullut hetkeen harrastettua sitä, ehkä pitäisi taas kokeilla!

   Vähän epäilen, onko mitään merkittävää hyötyä synnyttämiseen, jos on fistannut. Voihan alapää toki hieman kehittyä venymisessä ja itse voi oppia siis rentouttamaan lihaksia paremmin fistauksen myötä. Itse olen kaksi alateitse synnyttänyt, joista kummatkin ongelmitta sujuivat (ei repeämiä tms., vaikka vauvat eivät pienikokoisimpia olleetkaan), mutta taidan vain kiittää hyviä geenejä tai jotain. :D Useita sormia sisään on tullutkin laitettua vasta joskus ensimmäisen synnytyksen jälkeen.

Kerrohan sinäkin ajatuksesi! (Sähköpostiosoite ei ole pakollinen.)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.