Kysy meiltä seksistä!

Blogi tarjoaa nyt lukijoilleen mahdollisuuden kysyä nimettömänä mieltä painavista asioista, jotka liittyvät blogin teemaan eli esimerkiksi seksiin ja seksuaalisuuteen.

Kerro siis meille, mikä mieltäsi painaa tai muuten vain mietityttää, ja me yritämme vastata parhaamme mukaan. Klikkaa siis seuraavaa linkkiä ja jätä kysymyksesi jo tänään; joko maililla tai palautelomakkeella!

Klikkaa tästä.

8 kommenttia artikkeliin ”Kysy meiltä seksistä!

 1. Marika 20.09.09 / 16:57

  Hei!
  Olen 22 -vuotias nainen ja olen ollut useamman vuoden parisuhteessa kumppanini kanssa. Käytän e-pillereitä sekä yhdynnässä liukkaria. Ongelmani on seksikivut. Jo omilla sormillani kosketeltaessa tunnen kipua emättimen suulla. Kipua ei tunnu missään muualla. Yhden sormen vieminen sisään sujuu suht. hyvin ilman kipua, mutta jo kahdesta sormesta tulee. Haluan seksiä, mutta kivut aiheuttaa pettymyksen ja en pysty nauttimaan seksistä. Yhdynnän jälkeen alapäähäni saattaa sattua useamman tunninkin. Ja orgasmia en ole koskaan saanut. Olen yrittänyt käyttää Ceridal -öljyä, mutta siitäkään ei ole kauheasti apua. Onko mitään avuksi? Pystynkö koskaan nauttimaan seksistä?

  • oceansoul 20.09.09 / 18:47

   Hei.
   Vastaan nyt tähän, vaikka tästä varmasti saisi kunnon merkinnänkin.

   Oletko puhunut ongelmastasi gynekologillesi? (Meistä kirjoittajista ei kukaan ole lääkäri – ja netin välityksellä ei tietenkään muutenkaan voi varmasti mitään sanoa – joten nämä ovat nyt vain yleistiedon pohjalta kirjoitettu.)
   Onko sinulta otettu näytteitä, ettei kyse ole mistään tulehduksesta? (Yleensä tällöin kyllä on muutoksia esim. valkovuodossa, mutta kuitenkin varuilta kannattaa tarkistaa.)
   Onko kyseistä ongelmaa ollut ennen e-pillereiden syöntiä? Meinaan ne voivat aiheuttaa limakalvojen kuivumista, jolloin yhdyntäkipuja syntyy helposti.. Jos aiemmin ei ole ollut ongelmia, niin kannattaa nyt ainakin kokeilla pillerimerkin vaihtoa.

   Toki monia muitakin syitä voi olla (esim. vulvodynia), mutta aiemmin mainitut kannattaa nyt ainakin sulkea ensin pois.

   Ceridal-öljyn sijaan voisit ehkä kokeilla kosteusvoiteita (esim. ACO Intimate Care -kosteusgeeliä tai sitten vain ihan kauppojen hajusteettomia).

   Ja varmasti pystyt nauttimaan vielä seksistä! :)
   Ennen kuin syy ja hoito löytyy, niin kannattanee pidättäytyä yhdynnöistä, ettei turhista kivuista tarvitse kärsiä. Seksiä voi harrastaa muillakin tavoilla.
   Orgasmista blogissa on kirjoitettu mm. täällä.

 2. jere 17.12.10 / 18:23

  mä haluisin kokeneelta naiselta pillua noin 24- 36

 3. apua! 28.12.10 / 23:59

  Meillä oli leikit tuossa viikonloppuna… JA Sattui niin, että mies vei peniksen suoraan perseestä suuhun: onko tässä kovin suuria vaaroja? Suolihuuhtelu oli aiemmin tehty…mutta pepussa kai on silti bakteereja? Ei vielä ole mitään oireita tullut, mutta nyt pelottaa kovasti. :s

  • oceansoul 29.12.10 / 12:16

   En ole asiaan sen enempää tutustunut, mutta enpä suosittele tuollaista harrastamaan. Ei ne kaikki mahdolliset ulostebakteerit tosiaan suolihuuhtelulla kyllä kuole, joten esim. ikäviä vatsatauteja voi seurata.

  • hihaton 01.01.11 / 02:26

   Jos tuosta olisi jotain tullakseen niin olisi varmaan jo tullut, nuo vatsaongelmat kun tulevat ja menevät noin vuorokaudessa. Ihan sama juttu kuin ruokamyrkytyksissä, eli ei enää syytä huoleen. Lääkärin papereita mulla ei (vielä) ole, mutta kokemuksen perusteella näin.

  • kahlittuna 01.01.11 / 18:32

   Olen usein joutunut nuolemaan Naiseni suloista ryppyreikää… kieli on käynyt ihan sisäpuolellakin, eikä ainakaan vielä ole mitään tauteja tullut. :-P

Kerrohan sinäkin ajatuksesi! (Sähköpostiosoite ei ole pakollinen.)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.