Panokoulu

”Hei beibit, en tiedä mille kohderyhmälle tämä on suunnattu, mutta tavara meni aika seksuaalivalistuksen piikkiin. Nuorien aikuisten naisten tekstit aiheesta ovat sinällään ihan kiinnostavaa tavaraa (jossain mielessä ihan sosiaalipornona), mutta tällaista kädestäpitävää asennetta löytyy jo ihan seksuaaliterapeuteilta ja muilta alan ihmisiltä. Ei siinä että tuolla mitään hälyttävää olisi ollut, mutta pelkkä empaattinen ja tasapainoinen asenne seksiin ei ihan riitä siihen, että muita (mitä ilmeisimmin nuoria) passaisi ohjata suoraa.

Elkää ottako nokkiinne, jos olette sitten alan ammattilaisia (ja en vihjaa tällä että runkkaisitte villisti) sekä itsenäistä että riippumatonta materiaalia on aina mukava löytää, mutta on aika kova temppu pitää seksuaalisuuteen tutustuttavaa blogia verrattain kevyellä kädellä – ei sillä että epäilisin teidän olevan kovinkin leekkereitä aiheesta. Olihan tämä mukavampi kuin vaihtoehto, jossa miehen peniksen tulisi olla noin 25 senttinen ja opetettaisiin että jokainen pitää omasta tyydytyksestään huolen ”Työntö ja puhallus” -periaatteella. Kiittänen.”

Nimetön

Hei sinullekin, mussukka, ja kiitos kommentistasi minunkin puolestani. En ole ihan varma, mitä halusit loppujen lopuksi sanoa, mutta jäin käsitykseen että olisit kaivannut jämäkämpää ja ammattimaisempaa otetta aiheen käsittelyyn. Kuten itsekin totesit, vakavampaa tekstiä löytyy jo seksuaaliterapeuteilta, eikä sellaista pätevyyttä ole meillä kummallakaan (paitsi jos villi runkkaaminen riittää terapeutin arvonimeen asti), joten tyylilaji pysyy jatkossakin kevyenä.

Näitä tekstejä kirjoitetaan harrastuspohjalta ja omiin kokemuksiin perustuen, emmekä pyri toitottamaan lopullista totuutta tai antamaan Ainoita Oikeita neuvoja. Kirjoituksemme asettuvat samalle viivalle Raakelin ja Lassin panokoulun kanssa, eikä niillä ole sen enempää ammattipohjaa kuin oma käytännön kautta opittu tieto. Jokaisen omalla vastuulla on päätellä ja kokeilla, sopiiko meidän esittämämme näkemys itselle vai ei. Toivottavasti joku muukin omaksuu tasapainoisia ja empaattisia asenteita lukemalla kirjoituksiamme.

Ainakin omalta osaltani kohderyhmään kuuluvat kaikki, jotka etsivät erilaisia näkökulmia ja lähestymistapoja seksiin. Yritän jatkossa muistuttaa riittävän ahkerasti, että kirjoitukseni ovat vain yksi näkemys asioihin ja jokainen muodostaa oman käsityksensä kuulemansa, näkemänsä ja kokemansa pohjalta.

kirjoittanut: hihaton

Yksi kommentti artikkeliin ”Panokoulu

  1. oceansoul 06.07.08 / 12:51

    Jeps, hihaton vastasikin jo niin hyvin, ettei minun tarvitse lisätä yhtään mitään.

    Mutta kiitokset tosiaan palautteesta, toivottavasti joku muukin innostuisi sellaista laittamaan.

Kerrohan sinäkin ajatuksesi! (Sähköpostiosoite ei ole pakollinen.)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.