Vaihtelua rutiiniin

Luettuani artikkelin miesten itsetyydytyksestä mieltäni jäi askarruttamaan kysymys: kuinka kovalla otteella penistä pitäisi koskettaa? Voiko ote olla liian tiukka tai löysä?

Epätietoinen

Ote voi todellakin olla liian tiukka, etupäässä siksi että käsivoimat ovat tuntuvasti suuremmat kuin pillun, suun, peppureiän, tissivaon, kuminauhoilla sipsipurkkiin viritetyn kondomin tai makaronipussillisen vastaavat. Jos vehkeesi tottuu murhaavaan kädenpuristukseen, seurauksena on todennäköisesti laukeamis- ja/tai seisokkivaikeuksia kevyempää otetta tarjoavien aukkojen kanssa. Kun heitetään soppaan vielä kondomi, pari neuvoa-antavaa ja vähän suorituspaineita, erektion ylläpito voi olla liiankin haastavaa.

Asiaa auttavat paitsi ymmärtäväinen kumppani, kiireetön eteneminen ja ennakkoluulottomuus, myös oman runkkausrutiinin muuntelu. Välillä voi käyttää koviakin otteita, mutta mitä suurempaan kirjoon totut yksin, sitä helpommin pääset huipulle myös naisen/miehen/nuken/Fleshlightin/lampaan kanssa.

kirjoittanut: hihaton

2 kommenttia artikkeliin ”Vaihtelua rutiiniin

  1. oceansoul 09.07.08 / 17:14

    Nhonii. :D Heti, kun mainitaan sana lammas, niin blogiin alkoi löytää väkeä hakusanoilla: seksiä lampaan kanssa. Sori, ette tainnut löytää haluamaanne.
    (Toivottavasti hihaton sentään puhui puhallettavasta lampaasta. ;P)

  2. OOh 05.01.09 / 22:00

    teen sitä lampaan kannsa joka päävä

Kerrohan sinäkin ajatuksesi! (Sähköpostiosoite ei ole pakollinen.)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.