Kiihottava raskaus

Nimimerkki paksuksi lähestyi meitä seuraavalla viestillä:

”Onkohan ketään muuta naista jota kiihottaa ajatus raskaudesta???? Siis että olisi aina raskaana..ja lapsia talo jo täynnä?? Missä tästä aiheesta puhutaan???”

Tähän kohtaan ei pahemmin ole itselläni mitään sanottavaa, joten toivottavasti joku muu lukijoistamme innostuisi kommentoimaan. (Aiheesta siis voi toki puhua vaikka täällä. Kenties myös vauvafoorumeilta voisi löytyä ihmisiä keskustelemaan asiasta?) En itse ole raskautta vielä kokenut, mutta näin ajatuksena se ei ole mitenkään erityisen kiihottava… Hämmentävintä viestissä oli kohta ”olisi aina raskaana”, sillä itse ainakin luulen, että 9kk on jo ihan riittävästi yhdellä kertaa.

Mieheni on sanonut, että raskaana olevat naiset ovat kauniita, vaikka itse monesti kauhistelenkin pallomaisia mahoja. Tuskin siis lienee ihmeellistä, että tilanne voi olla normaalia kiihottavampi. Useinhan kuulemma raskauden aikana (varsinkin keskivaiheilla) seksi on normaalia kiihkeämpää. Alkuvaiheessa esim. pahoinvointi voi seksihaluja vähentää; loppuvaiheessa taas iso maha voi olla jo pahasti tiellä ja supistelut vaivata. Synnytyksen jälkeen onkin sitten taas omat ongelmansa.

Vielä lopuksi muistutan, että kuka tahansa voi lähettää kysymyksiä tai muita viestejä meille palautelomakkeella ”Ota yhteyttä” -sivun kautta.

kirjoittanut: oceansoul

6 kommenttia artikkeliin ”Kiihottava raskaus

 1. Annie 30.05.09 / 04:19

  Samaa mieltä kuin Oceansoul. Nimimerkillä kokemusta on. Raskaana oleminen on lahja ja hieno kokemus ja aina kadehdin raskaana olevia naisia, vaikka itse olen ollut kaksi ja puoli kertaa (paraikaakin) ja tiedän, miten tuskaisaa se voi olla – mutta että kiihottavaa – no way. Outo ajatus. Toki seksihaluja on, etenkin siinä keskivaiheilla, mutta mieluummin harrastan seksiä raskaattomana.

 2. Kokeilijat 30.05.09 / 19:04

  Miehenä voin sanoa että kyllä, raskaana olevat naiset ovat kauniita. Useamman lapsen isänä tiedän myös miten kiihottava on nainen, joka kantaa lasta juuri minulle. Ei siinä mitään kummallista ole, meidäthän on luotu ”lisääntymään ja täyttämään maa”.

 3. hihaton 31.05.09 / 10:21

  Googlella löytyy aikamoinen liuta miehiä, jotka kiihottuvat raskaana olevista naisista, mutta huomattavasti vähemmän kysyjän kaltaisia naisia. Se ei suinkaan tarkoita ettei heitä ole, vaan todennäköisemmin ongelma on raskauden luonteessa: siinä missä muiden raskaudesta kiihottuva voi aina etsiä kuvia ja videoita, jatkuva raskaana oleminen on käytännössä mahdotonta. Voisi kuvitella, että tämä karsii myös naisnäkökulmasta käytävien keskustelujen määrää raskauksien päättyessä ja lasten vallatessa yhä suuremman osan ajasta.

  Voi tietty olla, että vika on etsijässä, joten vinkatkaa jos noita kaivattuja keskusteluja löytyy.

 4. P-man 10.08.09 / 21:13

  Siis nainen, jota kiihottaa ajatus olla jatkuvasti raskaana. Hmm… Miehenä pidän raskaana olevia naisia jotenkin elinvoimasimpina ja energisempinä kuin tavallisesti… Ehkäpä tielleni on sitten osunut vain tämmöistä onnesta soikeeta odottavaa äiteetä. Mutta paljon on myös niitä naisia, jotka puklaa himassa virttyneissä verkkareissa harvese päivä, ontuu SI-nivelkivuissaan neuvolaan ja takas, ja ennen kaikkea ja toivoo, että lapsi syntyis etuajassa, et helvetti loppuis… Se kiihottanee naista yhtä paljon kuin rakastelu saappaan kanssa.

  Ehkäpä tuon kirjoittaja tarkoitti jotain muuta, kuin ”kiihottavaa” sen seksuaalisessa merkityksessä? Ei voi tietää…

  • Äitiysvaatteet 08.12.10 / 10:36

   Minä tunnen itseni erityisen seksikkääksi nyt kun olen neljännellä kuulla raskaana. Olen alkanut panostaa meikkiin ja pukeutumiseeni jopa enemmän kuin ennen raskautta ja olen tilannut ”valtavat määrät” vaatteita netistä ja kiertänyt kaikki paikalliset putiikit moneen kertaan läpi, sekä tilauttanut ystävällisellä kauppiaalla vaatteita merkeiltä, joita myyvät =) Olen tehnyt mielestäni tosi kivoja löytöjä muutamasta kaupasta ja suunnitelmissa on lentää lontooseen shoppailumatkalle, vielä kun saa lentää =)

 5. paksuksi2 20.05.15 / 13:51

  Aivan samat fantasiat täällä! Huojentavaa kuulla, että muitakin on!

Kerrohan sinäkin ajatuksesi! (Sähköpostiosoite ei ole pakollinen.)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.